Şimdi Ara

Avrupa Ligi Çeyrek Final 1.Maç | Lyon - Beşiktaş | 13 Nisan| 22.05 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
3
Favori
25.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel hareketler bunlar da bi skeç vardı

Hatırlayan var mı oğuzhan avrupada türk takımlarını desteklemesğini sadece kendi takımını desteklediğini itiraf ediyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rider30 kullanıcısına yanıt
    Lyon'un yas ortalaması 25 mis. Bjknin 29,5'du sanirim.

• Fabriye kizmayin ya adam karakter abidesi...

Çok talihsiz bir andı , şüphesiz çok hataliydi ama olur oyle şeyler..

Lyon çok daha iyi oynadi ama defansif anlamda zayif noktaları var. İstanbulda da gol atacaklar diye düşünüyorum o yuzden tur zor gibi

Bu isler tecrube işi bjk tecrübe kazaniyor seneye daha iyi noktalara gelebilirler...

Son olarak hakem ne mac yönetti be..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Hayatinda hic kaleye geçmedin herhalde. Muslera'nin bu sene kurtardıkları yediginin 2 mislidir. Fark da burada ortaya cikar. Sen yediklerini hep gorursun ama kurtardıkları bir yerde yazmaz. Kiymetini bilin bu adamin. Hic kuşkusuz gs'nin gelmis gecmis en iyi kalecisidir.

evet 4er 4er ben yedim golleri dimi

en iyisi demek, taffarelden bile?

4er 4er hmm
  • Şahsen dalga gecmedim gecmeyide düşünmedim ama "İvan Bebek" faciasindan sonra yazdiklarinızi çizdiklerinizi FB taraftarı olarak unutmadık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70.dakikadan itibaren neden oyundan düştük, neden kapandık topu tutamadık? Bu sorunların cevabını bulup çözüm üretmesi gerek Şenol hocanın.

Bu arada umarım büyük bir ceza yemeyiz taraftarlar yüzünden 70 de oley çekmelerinden belli ne kafayla gelmişlerse oraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

quote:

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Maç 1-0 iken oley çekip, 2-1 maçı kaybetmek ....

Daha fenası oluyodu oley çekerken gol yiyeceklerdi de şansa Lacazette boş kaleye tamamlayamadı.

ulan evet içimden diyorum rabbim sen koru bizi

• Hala Avrupa da Türk takımı varsa onu tutmak gerek tutmazsak hainlik olur gibi bebece düşünceler var. Dünyada da eşi benzeri yok. Bu bir oyun isteyen istediğini tutar.ülke puanı falan diye zirvalamaya gerek yok. Koca ülkenin milli takımında stopper yok , forvetler yok sonra ülke puanı için niye rakibini tutmuyorsun. Bu ülkede tonlarca para kazanacak topçu ama aldığı paranın hakkını veremeyecek sonra ülke puanı için niye rakibini tutmuyorsun. Geçiniz kardeşim

• Fabri gol yedirdi de Marcelo ve Tosiç de yedirdi ama olmadı.
  • rammo kullanıcısına yanıt
    Sen kendi taraftarınla karıştırmışsın. Bende Craig faciasında dalga geçen taraftarınızı da ben unutmadım.
  • fabri lyon u rize falan sandı galiba
  • Laf atmaya gelen liseli kardeşlerimin yatmalarını tavsiye ediyorum. Kimsenin haddine değil Fabri'ye Beşiktaş'a laf atmak. İnsan bu hata da yapar top da kaçırır. Canları sağolsun diyorum başka da bişey demiyorum. Yıllarca bu kadar güzel oynayan bir Beşiktaş göremedik kusura bakmayın da bu kadar kolay da yedirmeyiz. Laf atanlar kendi takımlarının utanılacak hallerine baksınlar önce sonra buralara kadar gelmiş bişeyler başarmış yüreğini ortaya koyarak oynayan Beşiktaşa laf atsınlar
  • Neyse beyler üzülmeyin evimizde bir şekilde alırız bu turu. Dalga geçenlerede aldırmayın adamlar için sezon bitmiş. Kendi maç konularında bile 3 sayfa zor oluyor. Ayda bir sefer maç kaybedersek anca öyle eğleniyorlar işte

• İkinci yarıdaki oyunla golleri yemeyi hakettik de bari şöyle olmasaydı, saçmasapan iki gol...

Maç öncesi korkum duran toplardı, hatta burada duruyordur mesajım, bir tanesinde ucuz kurtulduk, diğerinde yedik. Kötü de oynasan 82'ye kadar oyun bir şekilde istediğin gibi gitmiş, tam bize özgü şekilde maçı verdik yine, kaleci hatası da zaten olmazsa olmazımız, tipik Beşiktaş...
  • bilmem farkında mıyız ama beşiktaş dediğimiz kulüp sadece 130 milyon € kadro değerine sahip bir takım, ayrıca bu seviye deneyimlerini son dönemlerde yaşamaya başladı, beşiktaş son yıllarda her avrupaya gidişinde uefa da grup sonrası daima ilerlemekte, geçen yıl çeyrek final öncesi elendi bu yıl çeyrek finalde,

130 milyon € değer, yeni yeni bu seviye deneyimlere alışmakta olan bir takım, hemde bu kadro gücü düşüklüğüne rağmen 3 as 11 eksiği ile deplasmanda takım bunları yapmış, beşiktaş gayet güzel işler yapmakta,

takımdan alınan verim had safhada,
    170 milyon € bütçeler döküp ligi 4.5. götürmek gibi verimsizlikler yaşamak saçmalıktır,
    beşiktaş bu sene turu atlar atlamaz,

önemli olan bu senede çeyrek final deneyimi yaşamış olmamız para ile alınabilecek bir deneyim değilidir,
    seneye de en kötü Avrupa Liginde çeyrek final ve ya hemen öncesi turu tekrar deneyimlememiz çok muhim.

• Sebepsiz yere dediğimiz gollerden dolayı Kılıçdaroğlu istifa etmelidir.
  • 2-1 kötü skor değil hatta avantaj bile sayılabilir ama Marcelo suz turu geçme şansımız çok azaldı, çünkü o kalitede stoper yok.

Güntekin Onay'da aynısını söyledi şimdi. Marcelo, bir Kasımpaşa maçında oynamamış kaybetmişiz.
  • PureHD kullanıcısına yanıt
    Üzgünsün soylediklerinde haklısın ama üslubun yanlış.Buraya kadar gelmiş başarmış takıma diyorsun ama pardon ne başardın ? Henüz çeyrek final oynuyorsun Galatasaray o kupayı ve süper kupayı alıp clde çeyrek final oynadı.Fenerbahçe Avrupada yarı final,clde çeyrek final oynadı.Peki senin ne başarın varda bu şekilde egolu konuşuyorsun ?

• Bazı Beşiktaş'lı arkadaşlar Fabri'ye kızıyoruz diye atarlanmış.
    Şunu belirtmekte fayda var. Fabri gibi bir kaleci, halı sahada bile yapılmayacak bir hatayı nasıl yapar bunu aklım hayalim almıyor.Böyle bir amatörlük böyle bir vurdumduymazlık olabilir mi ? Fabri'den bir beklentimiz olmasa emin olun bu kadar eleştirmeyiz.Sen Fabri'sin ya! Seni Beşiktaş'lılar Muslera ile kıyaslıyor, bu ne büyük onur fakat gel gör ki bu seviyede bir kalecinin böyle bir hata yapması akıl almaz, mantık dışı ve küfür resmen.Hadi ilk çalımı attın neden topa vurup rastgele uzaklaştırmazsın, bu kadar basit mi ya bu ciddiyetdeki maçta bu hatayı yapmak bu kadar basit olmamalı.Fabri bundan sonra dünyaları kurtarsa gözümden düştü.Emin olun bu hatayı Muslera bile yapsa ben bir Galatasaray'lı olarak Fabri'ye saydığımın 100 katını sayardım ve artık ayrılma zamanı geldi derdim.
    Sen kimsin bütün takımın emeğini gerzekçe bir hareketle hiç ediyorsun onca insanı kanser ediyorsun, bunu kendine yedirebilen BJK'li arkadaşlar varsa afiyet olsun, ben Beşiktaş'lı olmadığım halde yediremiyorum...

• Goalkeeper13 kullanıcısına yanıt
    Barcelona'nın Manchester City'nin kalecileri hic yemiyo zaten 4-5 gol. Yasin yetiyo mu bilmiyorum ama muslera benim son 20 yilda izlediğim performansı en iyi kalecisidir Galatasaray'ın. Kariyer dedin mi tafo tabi ki fakat muslera tafodan performans anlamında daha iyi bir kaleci.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.