Şimdi Ara

Avrupa Ligi Çeyrek Final 1.Maç | Lyon - Beşiktaş | 13 Nisan| 22.05 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
3
Favori
25.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rothture

Yabancı bir ülkenin takımıyla yapılan maçta karşı takımı tutmak vatan hainliği ve şerefsizlik değil de nedir ? Fransızlar sizin kadar sevinmemiştir be yazıklar olsun

vatan hainliği arıyorsan çarşı adlı gruba bakmanı öneririm bragaya elendiğimiz günkü acıklamalarını okuman yeterli.

bu arada bjk şanslı takım 4 e 5 e gidecek maç 2 1 bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Barcelona'nın Manchester City'nin kalecileri hic yemiyo zaten 4-5 gol. Yasin yetiyo mu bilmiyorum ama muslera benim son 20 yilda izlediğim performansı en iyi kalecisidir Galatasaray'ın. Kariyer dedin mi tafo tabi ki fakat muslera tafodan performans anlamında daha iyi bir kaleci.

ilginç

seninle aynı düşüncede olsaydım ben de muhtemelen volkan rüştüden daha iyi kaleci derdim ama hiç de öyle değil

ek olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: AltaNora

Üzgünsün soylediklerinde haklısın ama üslubun yanlış.Buraya kadar gelmiş başarmış takıma diyorsun ama pardon ne başardın ? Henüz çeyrek final oynuyorsun Galatasaray o kupayı ve süper kupayı alıp clde çeyrek final oynadı.Fenerbahçe Avrupada yarı final,clde çeyrek final oynadı.Peki senin ne başarın varda bu şekilde egolu konuşuyorsun ?

Galatasaray o kupayı alalı yıllar oluyor başarıdır elbette ama baydı biraz onun muhabbeti. O kadar geçmişe bakıyorsan 86-87 sezonunda ilk kez çeyrek final oynama başarısı gösteren Türk takımı Beşiktaştır. Fenerin Galatasaray'ın gelenden geçenden 4 yediği bir dönemde maç çıkışı buraya gelip insanları tahrik ederse takımın taraftarı ben de lafımı esirgemem kusura bakma.
  • Gol yersin Lyon'dan hepimiz 70 den sonra da bekliyorduk baskı artmıştı direkten döndü falan.

Fabri gol yemedi adeta kendi kalesine atmış gibi oldu. Normal karşılanacak bir gol değil.
  • Goalkeeper13 kullanıcısına yanıt
    Suan arasam aynı kurtarışları Volkan Babacan'dan bile bulurum ayrıca bu kurtarışın bu kadar konuşulmasının sebebi anlamının buyuk olmasıdır. Bu kurtarışı Adanaspor macinda yapsaydı bu kadar konuşulmazdı. Ayrıca tek bir kurtarışla kaleci kıyaslamak...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir maçı da kurtuluş savaşı gibi yorumlamayın arkadaş. Altı üstü uefa çeyrek finali. Beşiktaş golü attı sonrasında her seferinde olduğu gibi başa çıkamadı, sonunda da golü yedi. Kalecinin hatası tartışmasız çok büyük ama direkten dönen toplardan birine say.

Golü atan babel, golleri yiyen fabri ama beşiktaşı desteklemeyen en adi şerefsiz oluyor. İyi oynayan yendi mi yendi. Şunları milli takımın maçına saklayın. Yada arda turan barcelona da gol atınca gururumuz falan demeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Suan arasam aynı kurtarışları Volkan Babacan'dan bile bulurum ayrıca bu kurtarışın bu kadar konuşulmasının sebebi anlamının buyuk olmasıdır. Bu kurtarışı Adanaspor macinda yapsaydı bu kadar konuşulmazdı. Ayrıca tek bir kurtarışla kaleci kıyaslamak...

napayım 100lerce video mu koyacam gecenin bu saatinde
    taffarel-rüştü.
    sonra muslera-volkan
  • Beşiktaş süper oynadı vs diyenler hangi maçı izledi bilmiyorum taliscanın kendini yere atması sorucu kazandığı beleş serbest vuruşta uyanıklık yapıp attığı pasla bir gol attı Beşiktaş başka hiç bir şey yapmadı.

Rakibin 2 tane direği var bir tane kaleciyi geçti yan ağlara attı ve 2 tane penaltı -ki birinde fabri kırmızı yerdi - cm ile ofsayt olduğu için gitti. Onun dışında ikinci yarı sayısız pozisyon.

Şunu da söyleyim Lyon takımını bu yıl ilk kez izledim tolisso dışında benim olsun diyecek oyuncuları yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lyon roma maçındaki gibi geriden gelip öne geçti. aynısı olacak gibi. berabere kalması lazımdı en kötü.
  • gecem1903 G kullanıcısına yanıt
    Yaptığın torum tiipik olarak hata bir kere öncelikle kadro değeri ile futbol nasıl oynanmalı bu önemli değil ona bakarsan Monaco değerine bak onunda 130 milyon ama gördüğün gibi deplasmanda dortmundu 2-3 yeniyorlar önemli bir avantaj.

Lyon bir kere ilk yarıya bakın ikinci yarıya bakın tamamen defans hatalara normalde bu hatalar yapılmasa gol bile atamayacaklardı ben sana özet geçiyim mesela roma neden yenildi roma full defans yaptıda yenildi 2-1 yatarsan her türlü yenilirsin yani hucum yapmakdan vazgeçmeyeceksin karşı takıma baskı yaparsan kontrolsüz davranmaya başlarlar. Beşiktaş savunma yapmakla hata yaptı.

Bunun takım değeri ile alakası yok kısaca.
  • Şenol hoca gibi skoru koruyayım diye oynarsan bu sonuç kaçınılmaz olur.
  • Yapacak bir şey yok Fabri ve Atibanın hatasını Vodafone Arenada telafi edeceğiz.60'tan sonra maç Lyon lehine döndü bizimkiler de yoruldu ama sağ ve sol kanatlara çok pas geldi o alanlar bomboştu Şenol hocanın 2.maç için önlem alması gerekiyor.Ofsayt taktiğine iyi çalışmışız bu arada.
  • An itibariyle Türkiye'nin uzaydan görüntüsü

Avrupa Ligi Çeyrek Final 1.Maç | Lyon - Beşiktaş | 13 Nisan| 22.05
  • doğru hocam mantığına hayran kaldım

bu mantıkla mesela eskişehirspora barcelonanın komple ilk 11ini koy nolur? herkese 5 atarlar. sorun eskişehirsporda degil yani
    @AdamsınDrogba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Yaptığın torum tiipik olarak hata bir kere öncelikle kadro değeri ile futbol nasıl oynanmalı bu önemli değil ona bakarsan Monaco değerine bak onunda 130 milyon ama gördüğün gibi deplasmanda dortmundu 2-3 yeniyorlar önemli bir avantaj.

Lyon bir kere ilk yarıya bakın ikinci yarıya bakın tamamen defans hatalara normalde bu hatalar yapılmasa gol bile atamayacaklardı ben sana özet geçiyim mesela roma neden yenildi roma full defans yaptıda yenildi 2-1 yatarsan her türlü yenilirsin yani hucum yapmakdan vazgeçmeyeceksin karşı takıma baskı yaparsan kontrolsüz davranmaya başlarlar. Beşiktaş savunma yapmakla hata yaptı.

Bunun takım değeri ile alakası yok kısaca.

takımsal değerden bahsetmemin sebebi takımın gücünün de seviyesinin de sonuçta ne yaparsan yap üstüne üstlük 3 eksikle en fazla bu kadar olacağıdır, yoksa beşiktaş ve ya ne takımlar kimleri yeniyor,
    düşüncelerimde maçla ilgili senle aynı, o kadar ceza sahasında kalıp ileriye çıkmazsan lyon değil başka takımlar da kalkıp seni yener, sonra kalkıp fabriye de kızamazsın, eninde sonunda birileri o kadar baskı sonunda hata yapacaktır,

• Ntvspor da maçın analizi çok iyi.

Aboubakar'ın gördüğü kart, 1-0 dan skoru koruma saçmalığı ve Fabri'nin yediği garip gol. Faturası ağır oldu.

Zidane'nın kafa atarak kariyerini bitirmesi gibi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Şenol hoca gibi skoru koruyayım diye oynarsan bu sonuç kaçınılmaz olur.

geçen yıl brugge maçı aynı şeyin tekrarı gibi oldu.
  • fabri devre arasi ne kadar para aldinda sattin maci sikeye yatmis bi kaleci disinda kimse topu ayaginda oyle tutmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Goalkeeper13

doğru hocam mantığına hayran kaldım

bu mantıkla mesela eskişehirspora barcelonanın komple ilk 11ini koy nolur? herkese 5 atarlar. sorun eskişehirsporda degil yani
    @AdamsınDrogba

Asıl ben senin mantığına hayran kaldım.Adamın önünde yüzyılın en kötü defansları var 4 yemesi suç mu? Ulan neuer olsa bizim hali saha maçlarında 10 tane yiyebilir.Siz kaleciligi ne zannediyorsunuz ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

quote:

Orijinalden alıntı: Goalkeeper13

doğru hocam mantığına hayran kaldım

@AdamsınDrogba

Asıl ben senin mantığına hayran kaldım.Adamın önünde yüzyılın en kötü defansları var 4 yemesi suç mu? Ulan neuer olsa bizim hali saha maçlarında 10 tane yiyebilir.Siz kaleciligi ne zannediyorsunuz ki?

futbol bir takım oyunudur

ben muslerayı övmeyin demiyorum da abartmayın diyorum
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.