Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 4. Maç | Beşiktaş - Lokomotiv Moscow| 05 Kasım 2015 | 19.00 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
0
Favori
6.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke ersanın kafa vuruşunda onların kalesinde bizim Tolga olsaydı ... Kaleye 2-3 kere top geliyor zaten o topuda izleme bari ismail ise ofsayt taktiğinden habersiz izliyor topu . Cidden yazık böyle profesyonel arenada 3 oyuncuda ofsayt taktiği uygularken 1 adamın gelip bütün numarayı bozması nedir ya .

Şu takımın defansı ve kalecisi çöp (RHODOLFO VE BECK hariç)
  • Canın sağolsun Beşiktaşım. Komik bir gol yedik. Sol bek sağolsun.

Tolga 4-5 maç iyi dedik o da tekrar döndü özüne.

Bir topu da çıkardı be kardeşim.

Son dakikada gelen tıngır mıngır topu bile yiyeceksin zorla çıkarıyorsun.
  • Ersan bırak ulan sen kimsin? kasap ersansın sen olm. sarını ye otur kenarda. sal arkada gomez var be. tolga yine golü izledi. kalenin bekçisi mi bu adam? bakıyor sadece? penaltımız güme gitti. boş yere 2 puan verdik. 5-6 eksikli moskovaya evimizde puan veriyorsak, işimiz yaş.
  • TOLGA OLCAY MUSTAFA DEFOLUN GİDİN ŞU TAKIMDAN YETER ULAN YETER
  • Mac lokomotivin hakkiydi. Bjk iyi kurtardı yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac baslamadan oncede yazdim tolga yuzunden maclari seyretmek istemiyorum.En yumusak toplarda sektiriyor ! Yedigi gollerin %99unda topu seyrediyor.Acilen bu kalecinin gitmesi lazim yedek filanda degil tamamen gitmesi lazim ! Muslerayi imrenerek seyrediyorum Besiktasimin tek eksigi kaleci Senol hoca artik gör şunu

• YAAAAAAAAA deliricem ya. Lan kafayı yedim kafayı. Olcay çıktı tolga siniri başladı şimdi. Abi Tolga'nın 3 sezonu. Geldiğinden beri hiç ''Beşiktaş, tolga zengin sayesinde kazandı'' gibi bir laf duydunuz mu hiç? Muslera var mesela galatasaray bir sezonda 20 galibiyet alıyorsa 15i muslera sayesindedir.

Yok abi adam geçen hafta kasımpaşa maçında da gollerde boş boş baktı bugünde. abi adam ahahahaha şaka gibi ya. adam topa bakıyor. la tamam ye golü bişey demiyoruz. hani bi emek sarfet en azından. aldığın paranın helali hoş olduğunu kanıtla kardesim. bi zıpla bi uç bişeyler yap ha yersin tutarsın orası ayrı. ama bişeyler yap be kardeşim.
    abi bu adamların şimdi maç sonunda banka hesaplarına maç başı paraları yatıcak, orda burda eğlenicekler. yok be abi. valla böyle bişey yok. bu adamlar türkiyenin en büyük kulubünde oynuyolar ama yok yani formayı hakeden futbolcu sayısı bir elin parmak sayısını geçmez.

Şimdiden gönderilecekler listesini hazırladım ;

Olcay Şahan
    Tolga Zengin
    Jose Sosa

bu 3ü kesinlikle gitmeli.

• Başakşehir belediyeden farkı olmayan takımı iki maçtada yenemedik

• Yatırdı Ersan beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

Orijinalden alıntı: TeemoMushroom

Dün gs üzdü bugün bjk sevindirecek inşallah hadi be lokomotiv at bi tane daha

Anne tarafı duj pardon Rus olunca tabii...

Ağlayacan mı daha sevinmek için sevmedk be abii de geç :D

• Motta nerde la? İsmailden falan on kat iyiydi adam en azından defansı fena değildi sertti.hücumada çıkıyordu

• sizde tolgaya laf etmeye alıştınız tolga ne yapsın orada topun yakın mesafede gittiği yere bakın tolga değil hiç bir kaleci çıkaramaz onu.ismail kötü oynamadı ama en kritik yerde ofsayatı bozdu golü onun yüzünden yedik.moskova zaten 0-0 a gelmiş istedikleri puanı aldılar.
  • 1-0 öne geçene kadar kalemize gelemeyen takım 1-0 dan sonra bizi kaleye hapsediyo
    tek top yapamıyoruz ya orada deli oluyorum işte.
    sonra sonuç 1-1 ...
    Neyse biz çıkarız gruptan üzülmüyorum :)
  • Töre aldıgı topların yarısı abuk subuk adam geçicem diye kaybediyor bir kişide nabıyon lan sen demiyor.
  • Sol bek ve kaleci şart takıma.

Orta saha bir şekilde idare ediyor.
  • Takım atağa çıkıyor gol atamıyor cidden lanet olsun böyle işe nefret ettim maç izlemekten . Ulan bu oyuncuların yılda ne milyonlar kazandığını düşününce daha da çıldırıyorum sırf şu pektemek ( hastane masraflarını saymıyorum ) avans vs yokken ayda 4 milyon tl'ye yakın para kazanıyor . Şu Tolga zengin desen ligin en çöp kalecisi . Yemin ediyorum kalemizde muslera gibi adam olsa 1 maç bile vermeyiz
  • zengin olsam parasını verip tolgayı kovacam şu kulüpten, muslera nın tırnağı olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

Mac lokomotivin hakkiydi. Bjk iyi kurtardı yine

Ayni maçı mi izledik

• 1/0 verdim yine yattım. O değil de biz bu Niasse'yi almadık büyük hata ettik. Bizde Buraktan da Clouddan da iyi iş yapardı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dün gs üzdü bugün bjk sevindirecek inşallah hadi be lokomotiv at bi tane daha

Anne tarafı duj pardon Rus olunca tabii...

Ağlayacan mı daha sevinmek için sevmedk be abii de geç :D

Kes veled.

Velet diyenin laflara hele neyse bi dahakine kazanırsınkz

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.