Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 4. Maç | Beşiktaş - Lokomotiv Moscow| 05 Kasım 2015 | 19.00 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
0
Favori
6.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gogo316

Bizim bu takım bu gruptan çıkamaz artık.
    Sevinen diğer takım taraftarı da haklı tabi burdaki yöneticiler onların hiçbir mesajına yaptırım uygulamiyor, hatta hakaret ediyorlar gene bişey yok. Cevap vermeyin havlayıp giderler

Ruslara karşı 2 maçta da topu biz oynadık puanı onlar aldı. Attığı 2 gol de kopya. Kaleci olmayınca böyle oluyor.
  • SİNİRDEN KAFAYI YİCEM ANADOLU TAKIMI MI LAN BURA?

TOLGA HER MAÇ BİR BOMBA PATLATMAK ZORUNDA MISIN ARKADAŞ?
  • L.Moscow Sportingi yenecek bizde skenderbeyi yenecez ve sportingle orada berabere kalacaz zaten olacak senaryo buydu. Burada tek avantaj Moskovada oldu baya avantajlı oldular.
  • Büyük konuşmak ne kadar doğru bilemiyorum ama Lizbon da o takımı yenmek imkansız geçmiş olsun buraya kadarmış. Artık lige asılırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ismail ofsayt ypsa liderdik ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Muslera yemezdi bunu.

muslera turnike olmuş neden bahsediyorsun sen??
  • İsmail'e diyecek söz bulamıyorum, ptt 1.lig topçusu resmen.Böyle bir ofsayt bozma yok arkadaş Bu takımın istediği kadar Gomez falan gibi iyi oyuncuları olsun, öyle zayıf noktaları ki var ki bunları transferle düzeltmediğimiz sürece işimiz zor.
  • Fenerbahceyi tutan ama besiktasi kiskandigindan her bjk konusuna abuk subuk mesaj atan birine pek pis sovdum. Umarim kasintisi gecmistir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su Gökhan Töre'den bir kurtulsak keşke. Kaç tane top öldürdü herif ya?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok beyler bütün takım iyi olsa bir tane kalitesiz futbolcunuz varsa avrupada başarı hayal. bu tip oyuncular bizim ligde sırıtmıyor ama avrupa maçlarında belli ediyorlar kendilerini.
  • Biri de demiyor ki yenilen golde İsmailin orada ne yapıyor

• İsmail o pozisyonda aptal aptal izliyodu, golü yiyince anladı yaptığı mallığı. Rus takımı 5 para etmez, ama bizim oturup düşünmemiz lazım. Baskılı oynayan takıma karşı top çıkarmakta zorlanıyoruz. 2 maçtır da çok basit goller yiyoruz.

Liderlik ihtimali pek kalmadı.Sportingin bu akşam puan kaybetmeyeceğini tahmin ediyorum. Bu durumda Sporting deplasmanında kaybedersek gruptan çıkamaya da biliriz.

• bittik biz beyler su hiyar takimi evinde yenemiyosan gruptan cikamazsin. kotu oldu bu.
  • Önde Cenk arkada Gomez topa vuran Ersan...Senin o kafanı ......!!!
  • Bildiğin Çaykur Rize ile oynadık. Quaresma'nın golü de benziyor zaten. Adamlar tüm maç bekliyor sonra kontra. İlerde de bi zenci. Yazık valla yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: bestofMd

Ersan o kaçarmı
    Gökhan oynayacağın topun a.k
    Tolga Mal gibi gölü seyretti
    Kısacası hepsinin a.k

Ağzına sağlık kardeşim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Orijinalden alıntı: gogo316

Bizim bu takım bu gruptan çıkamaz artık.
    Sevinen diğer takım taraftarı da haklı tabi burdaki yöneticiler onların hiçbir mesajına yaptırım uygulamiyor, hatta hakaret ediyorlar gene bişey yok. Cevap vermeyin havlayıp giderler

Ruslara karşı 2 maçta da topu biz oynadık puanı onlar aldı. Attığı 2 gol de kopya. Kaleci olmayınca böyle oluyor.

Şimdi bana kizanlar olabilir ama McGregor Tolgahan daha iyi kaleciydi. Onu gonderip tolga geldiğinde şaşırmıştım. Bi kaleci 3 yılda bir maç çevirmez mi yahu.
    Daha 2 gün önce muslera neler çıkardı...
    Hadi onun gibi 5 tane değil 1 tane çıkar yahu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ah Hamza Birlo'yu aldırdın Niasse'i niye aldırmadın
    Adam taş gibi oynuyor.
    Zaten Gomez'i nasıl alamazsınız demiyorum bile

• Şu Muslera'dan dünyanın başka yerinde yok mu bir tane daha.

• Yok abi takımlara adam alırken zeka testine sokacaksın,90 dk bitiminde bir IQ testi şart,Kulup başkanı olsam milyon dolarları gerizekalı adamlara vermem.
    Son dakika kalenin ağzında 3 beşiktaşlı gol yapamadı.yazıklar olsun.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.