Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 4. Maç | Beşiktaş - Lokomotiv Moscow| 05 Kasım 2015 | 19.00 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
0
Favori
6.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Andrea Pirlo

Ah Hamza Birlo'yu aldırdın Niasse'i niye aldırmadın
    Adam taş gibi oynuyor.
    Zaten Gomez'i nasıl alamazsınız demiyorum bile

Niasse'nin adı geçtiğinde taraftar tribe girdi. Yönetim de almadı. Bak noldu şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi ciddi gruptan çıkamayacağız yuh be.
  • Şu ismail'in neyini beğeniyorsunuz anlamıyorum. Adamın her attığı orta kaleciye gitti. Resmen kaleciye antrenman yaptırdı. Gökhan töre çok rahat pozisyonlarda çizgiye inip orta açmak yerine hep topu geri çekip çalımla içeri girmeye çalıştı ataklarımızı yedi bitirdi. İlk yarıda Olcay'ın pozisyonlarını hiç söylemiyorum bile. Kerim gibi bir adama yazık oluyor bunlar yüzünden. Quaresma eski q7 değil hızından ve çevikliğinden çok şey kaybetmiş eskiden topu aldığında hızı arttıran çabuk çıkmamızı sağlayan adamdı ama artık onları yapamayacağı için toıpu tutup hızı kesiyor çalım veya orta pozisyonu arıyor. Yine bu ölü hali bile iş yapıyor adamın tebrik etmek lazım. Tolga desen kalemize gelen son 4 pozisyonda 4 gol yedi. Hani diyoruz ya gomez son 4 şutunda 4 gol attı diye aynı şey tolga'da da geçerli. Zamanında 1.5 m euroya Ospina'yı almadık şimdi başımızı duvarlara vuruyoruz.
    Ayrıca Yasin ile Ersan'ı karşılaştıranlar. Belki pozisyonlar benzer olabilir ama unutmayın birisi defans diğeri ise hücum oyuncusu. Birde kaç maçdır dikkatimi çekiyor quaresma garibim hani sınıfda herşeyi bilen çok çalışkan birileri olurda artık öğretmenler o parmak kaldırsada ona söz vermez. Q7 de aynı çocugun eli hep havada ama arkadaşları o boş oılsa bile terse veya zor pozisyondaki adamı tercih ediyorlar. Özellikle oğuzhan bunu çok yapıyor, tercihini hep başkasından yana kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Şu Muslera'dan dünyanın başka yerinde yok mu bir tane daha.

şenol güneş sağolsun yeni kaleci istemedi.
  • Geçen seneki gibi öndeyken oyunu kontrol etmeyi beceremiyoruz. Adamlar gol olana kadar saldırdı.

Bu arada ismailin ne işi var arkadaş orda yahu. İki stoperin 1m gerisinde bekliyor adam.

• Bjk nin gruptan cikmasi icin lisbonu deplasmanda yenmesi lazim yine isler zora girdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gruptan çıkma durumumuzu iyice zora soktuk,sporting deplasmanında en azından beraberlık gerekecek ki oldukça zor hemde çok zor bu defans ve kaleci ile
  • Lafım yanlış anlaşılmasın ama beşiktaşın tek kelimeyle harika oynayıp lokomotivin yattığı maçı onun bunun çocuğu hakemler aldı lokomotive 1 puan verdi hem ofsayttan gol yiyoruz hem penaltımız verilmiyor oyun içindeki adı geçmeyen küöük pozisyonları saymıyorum bile uefanın böyle hakemleri barındırması çok şaşırtıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

quote:

Orijinalden alıntı: Andrea Pirlo

Ah Hamza Birlo'yu aldırdın Niasse'i niye aldırmadın
    Adam taş gibi oynuyor.
    Zaten Gomez'i nasıl alamazsınız demiyorum bile

Niasse'nin adı geçtiğinde taraftar tribe girdi. Yönetim de almadı. Bak noldu şimdi

Yalan yok bende girdim
    Ortada Gomez, Aboubakar , Huntelaar hatta IBRAHIMOVIC isimleri geçerken kimse Niasse'i istemez. Çıkıp forvet transferi yapmayacağız deselerdi Niasse'i isterdik ama her gün yeni forvet gündeme getirdiler. Niasse hala çöp bunların yanında. Ama Umut-Burak'a göre 10 numara forvet.

Bu arada Tebrik Ediyorum Beşiktaş'ı. Vodafone Arena'yla güzel transferler gelirse(Tosic gibi değil ,Gomez tarzı) Lig+Uefa gelebilir. İnşallah Gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

3 numaralı şahıs sol bek.

20 tane orta atar 1'i bizim adamlara gelmez. Offf offf offffffffff

18:06'da atmışım bu mesajı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

Avrupada gercekler karsimiza cikiyor maalesef. Uluslararasi arenada hakem sayesinde kazanmak zordur. O yuzden cok pasifti bugun bjk.

Türkiye ligi sanmakla hata yaptılar sanırım

• şu gökhanı isteyen yokmu mal demba ba gibi kilitleyelim birilerine iyi fiyata. adam çalım atıcam diye kaç tane pozisyonun içine ediyor. bu kadar bencil bir topçu olamaz.
  • ilk defa töre'den bu kadar tiksindim ya en az 10 tane atağı saçma saçma pas denemeleriyle berbat etti. Maçın ilk 20 dakikası zaten fifa street olarak oynandı herkes artist artist pas atıp durdu birbirine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın,,yukarda mesajımda söyledim çaresini,,
    yetenekli olmak yetmiyor,zeka testine sokacaksın,milyon dolarları çöpe atmayacaksın,testi geçemeyenleri şutlucan.bu kadar basit.
    adamlar milli olmuş,kademe bilmiyor,nerede duracağını dahi bilmiyor.İyi bildikleri tek şey para istemek.
    Top ters tarafta ismailin adamı kaçırması söz konusu değil posizyona en uzak adam kaleye en yakın adam,inanılır gibi değil.
  • İnşallah lizbon ve iskenderi yeneriz rahat rahat cikariz

• quote:

Avrupada gercekler karsimiza cikiyor maalesef. Uluslararasi arenada hakem sayesinde kazanmak zordur. O yuzden cok pasifti bugun bjk.

Dedi uluslararası arenada 13 maçta sadece 1 galibiyet alan takım taraftarı
  • Besiktas taraftari elestiriyi kabul edemiyor bir türlü. Forumda resmen bir futbolsevere kufredilip kalbi kirildi. Insani spordan sogutuyolar. Unutulmasin ki futbol dostluk ve kardesliktir. Bu tarz hareketleri besiktaslilar surekli yapiyor ve futbolun çirkin yüzü oluyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Beyler bir de şu açıdan bakmak lazım. Kendi takımım içinde dahil bir durum bu.
    Fener'in gurubuna bakın, takımların oynadığı futbola bakın.
    Yani bizim takımlarımız bu savunma hataları ile gruptan çıksada uzun bir senaryo gözükmüyor. Nasıl çözülür bu mevzu bilmiyorum ama ülkede düzgün stoper yok ve de Muslera dışında kaleci yok. Avrupa'da başarı için şu olayı çözmemiz gerekiyor. Renk ayrımı yapmadan bu sorunu halletmek lazım

Ekleme yapmak istiyorum ulkemizin alt yapilarini biliyorum bende bi ara kisa sure bir kulupte oynadim sonra biraktim ama ara ara semtimin takimi oldugu icin izlemeye gidiyordum, gozlemledigim kadariyla, turk stoperlerde pozisyon alma diye bisey yok oyuncunun hatasini beklemiyorlar direk daliyorlar ve bu kontrolsuz hareket sonucu calimi yiyorlar, yeri geliyor bi topu kornere taca falan atmamak için ciddi hatalar yapiyorlar. Gecen fb tv de fb-gs paf takimlarinin macini izledim bildiginiz hali saha futbolundan farksiz bir futbol oynanmakta alt yapilarimiz boyle oldukca arda gibi ust duzey oyuncular 40 yilda bir cikar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Bunu Fatih Terim'li Gs'ye yapsalardi o ruslari sahadan silerdik

sportingi mutlaka yenmeniz lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Dedi uluslararası arenada 13 maçta sadece 1 galibiyet alan takım taraftarı

Dedi avrupada en büyük başarısı uefa çeyrek finali olan kartal

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.