Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 4. Maç | Beşiktaş - Lokomotiv Moscow| 05 Kasım 2015 | 19.00 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
0
Favori
6.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Andrea Pirlo

quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

quote:

Orijinalden alıntı: Andrea Pirlo

Ah Hamza Birlo'yu aldırdın Niasse'i niye aldırmadın
    Adam taş gibi oynuyor.
    Zaten Gomez'i nasıl alamazsınız demiyorum bile

Niasse'nin adı geçtiğinde taraftar tribe girdi. Yönetim de almadı. Bak noldu şimdi

Yalan yok bende girdim
    Ortada Gomez, Aboubakar , Huntelaar hatta IBRAHIMOVIC isimleri geçerken kimse Niasse'i istemez. Çıkıp forvet transferi yapmayacağız deselerdi Niasse'i isterdik ama her gün yeni forvet gündeme getirdiler. Niasse hala çöp bunların yanında. Ama Umut-Burak'a göre 10 numara forvet.

Bu arada Tebrik Ediyorum Beşiktaş'ı. Vodafone Arena'yla güzel transferler gelirse(Tosic gibi değil ,Gomez tarzı) Lig+Uefa gelebilir. İnşallah Gelir

Yok hocam yine laf ederdi taraftar. Akhisar'dan giden küçük topçu imajı yarattılar adamdan çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

Besiktas taraftari elestiriyi kabul edemiyor bir türlü. Forumda resmen bir futbolsevere kufredilip kalbi kirildi. Insani spordan sogutuyolar. Unutulmasin ki futbol dostluk ve kardesliktir. Bu tarz hareketleri besiktaslilar surekli yapiyor ve futbolun çirkin yüzü oluyolar.

Bana küfür edildi avrupada hep destekledim üstüne bu fazla oldu cidden yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neresi ofsayt hocam ismail 1m geride duruyor pozisyon tekrarını izlemedin sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Besiktas taraftari elestiriyi kabul edemiyor bir türlü. Forumda resmen bir futbolsevere kufredilip kalbi kirildi. Insani spordan sogutuyolar. Unutulmasin ki futbol dostluk ve kardesliktir. Bu tarz hareketleri besiktaslilar surekli yapiyor ve futbolun çirkin yüzü oluyolar.

Maç başından beri her hareketi tahrik olan şahıs mı diyor bunları?
    Galip gelseydik sesin çıkmazdı, diğerleri gibi kaybolup giderdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeemoMushroom

quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Maç başından beri her hareketi tahrik olan şahıs mı diyor bunları?
    Galip gelseydik sesin çıkmazdı, diğerleri gibi kaybolup giderdin.

Puan kaybedince gözünüz dönüyor her şeyi tahrik algılıyosunuz bizim tek amacımız ülke başarısı

Bırak ya daha maç oynanırken saçma sapan tahrik edici mesajlar atıyodun bizim alehimize,amacını çok iyi biliyoruz meraklanma.

• Ya ben maci ikinci yarida burakmak zorunda kaldim. En son taraftar "burasi inonu burdan cikis yok" diye bagiriyordu! Ne oldu? Cikabildiler mi?

• Bi mantar trollümüz eksikti. Bloklayın ya da alıntılamayın şunu lütfen.

• Hocam ondan önce akıllı oyuncu lazım salı günü yasin bugün ersan onları atmaları lazımdı iyiki bugün quaresma girmis yoksa olcay o golü atamazdı

• Yönetim pişman olacak ! Takviyeler yapılmış olsaydı bugün çok rahat 3 puanı alırdık. Sosayı sevmemeye başladım adamda 10 numara özelliği yok.
  • Bence bu maç gayet güzel oynadık özellikle ileride basma olayını çok iyi yaptık fakat işte en küçük bir hatada adamlar affetmiyor. Ben takımın performansından memnunum sadece biraz daha hücum organizasyonu çalışmamız gerek. Onun dışında talihsiz bir maçtı..
  • Peki Andreas beck 10 pas attıysa 9'u geriye çıldıracam a.k
  • Haftaya maçı aldık aldık yoksa tur hayal

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

Ya ben maci ikinci yarida burakmak zorunda kaldim. En son taraftar "burasi inonu burdan cikis yok" diye bagiriyordu! Ne oldu? Cikabildiler mi?

Sakin ol ve derhal oksijen tüketmeyi bırak

• quote:

Orijinalden alıntı: Gazi87

Bir Galatasarayli olarak Beşiktaşi ve Ajax i canı gönülden destekliyorum...

Bende senin gibilerden utanıyorum.
  • Beşiktaşı bekleyen tehlikelerden biride form düşüklüğü. Grupta iskenderbey galibiyetinden başka galibiyeti yok, az diri takımlara karşı bocalıyor.
    aldığı puan aldatmasın, Bjk gruptan çıkamıyabilir.
  • quote:

Avrupada gercekler karsimiza cikiyor maalesef. Uluslararasi arenada hakem sayesinde kazanmak zordur. O yuzden cok pasifti bugun bjk.

Dogru galatasaray'in durumunu goruyoruz

• Maçı son yarım saat izleyebildim. (Şu saatin ileri geri alınma mevzusundan olsa gerek şaşırdım) İlk kez Şenol hocanın oyunu iyi okuyamadığını, yine hastalığımız olan skoru korumaya yönelik değişikliği gördüm. Takım olarak skorda üstün olduğumuz bölümde bir konsantrasyon eksikliği gözlemledim. Saçma sapan orta denemeleri, bakmadan görmeden topuk pası atmalar, topu ezip çok basitçe kaybetmeler..

İsmail'i yıllardır çok severim, tutarım ama şu son yaptığı hata kabul edilemez. Artık Beşiktaş düzeyinde iyi bir bek oyuncusu olmadığına kesin kez kanaat getirdim. Hep talihsiz sakatlıklar yaşadığı için bir türlü kendini bulamadığını düşünüyordum, yanılmışım. Bir bek oyuncusu ya topun olduğu alana doğru ters kademe yapar ya da en azından geride sap gibi beklemez, arkadaşlarının hizasına bakıp ileri çıkar. Bu ikisini de yapmadı, çok pahalıya maloldu, yazık oldu. Şu şekilde puan kaybetmek beni çok üzüyor. Moskovayı 2 maçta da yenecektik az kalsın.

İzlediğim süre içerisinde Gomez sahada yoktu. Yorumcu da maç boyunca çok etkisiz olduğundan bahsetti. Q7 & Töre çok lakayıt hareketlerle ileride çok basit top kayıplarına yol açtılar. Bu da zaten oyundan düşmeye meyilli takımın konsantrasyonunu tamamen bozdu. Değişiklikler de yanlış zamanda, yanlık tercihler olarak yapıldı bana göre. Dediğim gibi gerçekten üzüldüm, daha iysini yapabilirdik. Moskova nın hiçbir esprisi yok, 2 maçta da yenebilirdik.
    inşaAllah Beşiktaş gruptan çıkar, oyununu bir tık öteye taşır.

• Ah be Ersan ah yine aklıma geldi
  • Şahsen ben Kasımpaşa beraberliğine daha çok üzülmüştüm. Lig daha önemli bu sene.

• Arkadaşlar neden bize kanattan bindirme yapılırken takım olarak bocalıyoruz? Ne zaman kanattan bir top kalemize doğru gelse gol ile sonuçlanıyor.
    Ayrıyetten kalecimizi anlayamıyorum, yahu yiyorsan da zıpla be. Zıpla yani tut demiyorum abi sadece zıpla. Top giderken izlemesi çıldırtıyor beni.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.