Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 4. Maç | Beşiktaş - Lokomotiv Moscow| 05 Kasım 2015 | 19.00 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
0
Favori
6.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insallah eleniriz bu kupayi bu sene anlamsiz buluyorum. Hedef tek olmali lig sampiyonlugu .. Seneye yeni stad ve transferlerle uc kulvar da kupa hedeflenebilir ama bu sene kesinlikle tek hedef lig sampiyonlugu olmalidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

Ya ben maci ikinci yarida burakmak zorunda kaldim. En son taraftar "burasi inonu burdan cikis yok" diye bagiriyordu! Ne oldu? Cikabildiler mi?

Benfica maçı kaç kaç bittiya komedi filmi vardı daha cazip onu izleyince maça bakamadımda
  • İskender bey attı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İskender gol attı laa ama Lizbon alır maçı

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçarı ve tutarsız.

Arkadaşlar neden bize kanattan bindirme yapılırken takım olarak bocalıyoruz? Ne zaman kanattan bir top kalemize doğru gelse gol ile sonuçlanıyor.
    Ayrıyetten kalecimizi anlayamıyorum, yahu yiyorsan da zıpla be. Zıpla yani tut demiyorum abi sadece zıpla. Top giderken izlemesi çıldırtıyor beni.

Kaleci degil de biletsiz seyirci adam sanki pur dikkat izliyor elinde cekirdegi eksik bitmis bu adam reflex sifir. Maca hic katkisi yok topu oyuna sokamiyor takimin kaptani takimi atesleyemiyor en kotusu ayak dibine gelen toplar disinda kurtaris yapamiyor. Insallah bizi sampiyonluktan etmez.

• skenderbeu 1-0 önde lizbon kalecisi kırmızı kart
  • Skenderbey 2 lisbon 0 mis sporting 10 kisi kalmis

• Skenderbeu 2-0 onde

• Lizbon maçı öncesi gruptaki şansımız bu beraberlik ile çok azaldı bana göre. Son maçı deplasmanda oynayacağız yanlış bilmiyorsam bu nedenle işimiz çok zor artık.
  • Demekki jorge jesus lig şampiyonluğu istiyor.uefayi feda ediyor full konsantre lige asılıcaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: bestofMd

Peki Andreas beck 10 pas attıysa 9'u geriye çıldıracam a.k

ismail 10 pasin 10'unu ileri atiyorda noluyor 10 tane orta açtiysa 6 sini kalecinin kucagina atti diger 2-3 tanesi isabetsiz adam baskiyi görüvo geri oynuyor oyun kurulsun dive geri veriyor su 2 lokomotif macidir uzun süre oyun üstünlüğünün sebebide atiba ve beck'in garantici oyun tarzi ismail töre sadece zararlar olcayı saymıyorum bile.Şenol güneş bugün 2 hatası vardı necibi golü attıktan hemen sonra oyuna sokması lazımdı bunu geçtiğimiz maçların birinde yapmıştı 10 dakika geç sokunca oyuna, adamlar oyun üstünlüğünü yakaladı 2. olarak oğuzhan yerine töre çıkmalıydı takımla alakası yok adamın dripling atıyor yavaş pas veriyor topu kaptırıyoruz. lan o kadar çalım attın ya git gol at ya da çalım atcağına adam gibi pas ver.Takım da atiba-beck her maç %100 üyle oynayan oyuncular diğerleride onlara ayak uyduruyor sosa bir işe yaramıyor gibi geliyor bana sadece şut çekse yararı dokunurda töre her topu ezince arka plana kalıyor oyuncularda her neyse çok konuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurtuldunuz

quote:

Orijinalden alıntı: bestofMd

Peki Andreas beck 10 pas attıysa 9'u geriye çıldıracam a.k

ismail 10 pasin 10'unu ileri atiyorda noluyor 10 tane orta açtiysa 6 sini kalecinin kucagina atti diger 2-3 tanesi isabetsiz adam baskiyi görüvo geri oynuyor oyun kurulsun dive geri veriyor su 2 lokomotif macidir uzun süre oyun üstünlüğünün sebebide atiba ve beck'in garantici oyun tarzi ismail töre sadece zararlar olcayı saymıyorum bile.Şenol güneş bugün 2 hatası vardı necibi golü attıktan hemen sonra oyuna sokması lazımdı bunu geçtiğimiz maçların birinde yapmıştı 10 dakika geç sokunca oyuna, adamlar oyun üstünlüğünü yakaladı 2. olarak oğuzhan yerine töre çıkmalıydı takımla alakası yok adamın dripling atıyor yavaş pas veriyor topu kaptırıyoruz. lan o kadar çalım attın ya git gol at ya da çalım atcağına adam gibi pas ver.Takım da atiba-beck her maç %100 üyle oynayan oyuncular diğerleride onlara ayak uyduruyor sosa bir işe yaramıyor gibi geliyor bana sadece şut çekse yararı dokunurda töre her topu ezince arka plana kalıyor oyuncularda her neyse çok konuştum

+1903

• uafe da yüzümüze güldü çıktık sayılır guruptan sikenderbau daıtıyor :D
  • Bizim takımlar anca gazla çalışır. Takımlarımız hep berabere kaldı. Bu akşam Türkiye için kötüydü. Salı akşamı da öyle. Bizim takımlar ne zaman akıllanıp turnuva takımı olabilecekler acaba?

• Diğer hafta biz iskenderbeyi yenersek Lizbonla da Karabükspor berabere kalırsa gruptan çıkarız

• Teşekkürler
     Avrupa Ligi H Grubu 4. Maç | Beşiktaş - Lokomotiv Moscow| 05 Kasım 2015 | 19.00

• İskenderbey show yapıyor 😊

• Skenderbeu 3-0 önde

• "İskender bey ne yapıyorsunuz?"
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.