Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05 (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.482
Cevap
0
Favori
18.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Feyyaz hoca küfredecekti zor tuttu kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

ne kaleciler ne hatalar yaptı ne takımları yaktı, adam bilerek yemiyor golleri herhalde, bir formsuzluk var bu kadar kötü bir kaleci değil normalde, formsuz olduğu bir gerçek, zaten uzun zamandır bir tedirginlik var hamlelerinden belli oluyor, bir süre yedeğe çekilmesi gerekiyordu lig maçındaki hatasından sonra

formsuzluk falan yok. annesi öldükten sonra mental anlamda çöktü. sonsuza kadar da kötü kaleci kalacak formu falan yükselmez.
  • şenol hocanın bu saatten sonra tolgayı dinlendirmesi gerek bu şekilde hem takıma hem zarar verecek takım iyi top oynuyor malesef basit hatalrdan yenildik
  • quote:

Orijinalden alıntı: rata

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

1-0 öndeyken 20 dakikada 3 tane yiyip geriye düşmek nasıl bir iştir yahu ?

Tolga gibi bir kaleciyle herşey mümkün.

Tolganında büyük katkısı var ama artık bu iş beşiktaşın 4-5 yıldır ruhuna işledi, hiçbir öne geçtiği önemli maçı kazanamama + gol attıkdan sonra otomatik 2-3 gol yemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

Gecmıs olsun.
    Fatura Tolgay'a kesılır

Moralim bozulmuştu, güldürdün.

Tolgay'ın ne suçu var kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolga Allah belanı versin göbek yapmış hantal beyinsiz bir kaleciye mahkumuz 3 senedir seni bu gemiye kapta yapanın ben taa... kalecin buysa her sene 3. lüğe mahkumsun çık konuş şimdi şerefsiz muslera volkanda hata yapıyor de galatasaray maçı bunu yuhalamayan adam değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

77 1-1
    86 2-1 gibi hissettim tabi olmaz umarım

Hissettiğin gibi olmadı. 3-1 oldu 😔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Merak etmeyin dostlar intikamınızı alacağız, raad olun

Grupta altinda kaldiginiz Benfica'ya sahasinda 3 atti Sporting.
    Avrupa'da ulkem adina tek umudum Fenerbahce.

:((
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Öğreneceği falan yok. Bu adam ptt 1. Lig topçusundan başka birşey değil. Herif mücadeleci başkada birşey değil. Topa vuramaz, süremez, pas atamaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

Birde bizim gruba laf atarlar.Bu dandik gruptan çıkılmaz mı diye ? Kendiler bizim gruptan daha dandik gruptan çıkamadı

Portekiz ligi lideri Sporting 3.su Benfica.
    Turkiye ligi lideri Besiktas 4.su galatasaray.
    Hangi grup dandik Allah askina once Akhisar'i gecin yuzsuzlugun sinirlarini zorluyorsunuz arkadas

• Ntv ali ece yi dinleyin.

• hayattan sogudum ya yarin fln ben nasil caliscam simdi lanet olsun bea.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

quote:

Orijinalden alıntı: fatih2085

quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

Tolga Zengin adamdır diyenler +

Bi siktir git

Lan ben

Neyse banlanmıyım şimdi.
    Şerefli 3.ler yine 3.oldunuz bu arada

Gayet iyi oynadigimiz macta one geciyoruz rakip neredeyse oyundan kopacak ve tolga iki gol hediye ediyor sen de gelip burda tahrik edici mesaj atiyorsun ne yazmami bekliyordun

• quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Orijinalden alıntı: Dhnin Vericisi

bi an uzuldum ama bjk lilerin gs lilerle alay etmesi aklıma gelince iyi oldu dedim. cok cins bi taraftar bjk taraftarı. fb lilerin bi seviyesi var en azından

Aynen kardeşim aynen bu bjklilere kaçıncı kapak oluşu ama adamlar akıllanmıyor pazartesi yine havalarını alırız yine akıllanmaz bunlar

Beşiktaş taraftarına cins diyen taranızftarın yorumuna bakar mısınız ?
  • Rakip umudu kesmeye başlamış doğru düzgün atağı yok üstelik öndesin ama bir kaleci ortaya çıkıyor hem takımının dengesini bozuyor hem de rakibi uyandırıp maça ortak olmasını sağlıyor tebrik ederim Tolga maçın adamı oldun.
  • bu futbola yazık oldu kalede günay olsaydı grup lideri olarak çıkardık 1. ve 2.gol türkiye liginde bu iki golüde sanırım hiç bir kaleci yemezdi.goel kadar sahanın tek hakimi beşiktaşdı tolga sayesinden takımın kimyası bozuldu
  • Bugün itibariyle tolga denen kaleci müsveddesinin Beşitaş kariyeri bitmiştir bitmelidir artık !! yazık günah gelen tur sayesinde gitti gene.
  • Saydım 24 kişi Tolga ya küfür den ban yiyecek. Ada'm foruma bile ciddi zarar verdi

• Olm beşiktaşlı olmak da böyle bir kanser duygu sanırım yav. Beşiktaş, golü bulup öne geçince, "iyi bari bunlarda geçti turu" deyip tv'yi kapatarak oyunun başına geçtim, şimdi bi baktım şok oldum :B

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.