Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05 (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.482
Cevap
0
Favori
18.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gs liler neyin teranesini yapıyolar, astana gibi köy takımına karşı oynadıkları top ortada, bjk en azından yenilsede top oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reguse kullanıcısına yanıt
    1.ve2.golde
    Çok hatalıydı
    Üzüldüm ben elenmesıne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malmö

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ya biz insanlık yapıp gs ve fb taraftarını tebrik ediyoruz trollerin yazdıklarına bak Avrupada azıcık Türk olmayı başarın bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Beyler tamam tolga falan suclu ama senol günes de de cok büyük suc var,bu takım savunma yapmayı bilmiyor,1-0 öndesin elenmen icin 2 gol yemen gerekiyor ve adamlar bombos pozisyonlar ile goller buluyor,zaten ersun yanal senol günes gibi adamlar ile avrupa'da basarı hayal,bilic'i hatırlayın bjk avrupa'da saygınlık kazanmaya baslamıstı liverpool tottenham arsenal vs maclarında,avrupa'ya göre sisteminiz,defansını kurman lazım,ligde zaten bi sekilde gol atıp kazanırsın önemli olan avrupa

hocam yine türkçe karakterler sorunlu forum sana inat hareket ediyor

• Beyler instagramda tolganin profiline yazin bi dunya kisi suanda yaziyor biraz yuzu varsa gerekeni yapar gs macindada eger oynarsa taraftarin isliklamasi vs lazim

• Son dakikalarda oguzhan q7ye iyi pas veremedi diye baya kizdi. oyuncular baya sinirli oldu.
  • Ben Gomez Oğuzhan veya Atiba olsam Tolgayı bir güzel silkerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05

Ben defalarca ama defalarca kez söylerim, yine söylüyorum; Şenol Güneş kadar balon bir teknik direktör yok.

Neyse, Fiko Başkan "bu ülkeye gelmemesi büyük ayıp olan" UEFA Kupası'nı seneye getirir belki. Ben umutluyum. Siz de umutlu olun.

Sen pazartesi akşamı " ben böyle mustafa' nin" diye aglama da biz memnunuz şenol gunes' ten rahat ol.

• Akhisar, Brugge, Lizbon.

abi beceriksiz bu adam ya. gerçekten beceriksiz.

Ali Ece : Ben geçtiğimiz yıl, Galatasaray'ın kalecisi Tolga, Beşiktaş'ın kalecisi Muslera olsaydı lig nasıl sonuçlanırdı? diye bir soru sormuştum. Epey bir katılım olmuştu.

Adam haklı abi. Adam net haklı.

Beceriksizin teki bu herif.

Fatura elbette Tolga'ya kesilecek. Takım iyi oynuyor, kaleci yüzünden maç dönüyor. Fazla macera aramayın. Ben olsam daha Brugge maçı sonrası biletini keserdim. Kimse kusura bakmasın.

Rezillik ya.
  • Gecen seneden beri yaziyorum. Tolga bu takimi yakar! Tolga git artik. Senden top toplayici bile olmaz..

• tolga tolga tolga....
  • gs maçı öncesi beşiktaşın moraller tamamen sıfırlandı. aklı olan maça h2 basar dicem ama iddia beşiktaşı favori gösteriyor kaybedeceğini bile bile
  • Üzüldüm... 10 kişinin emeğini düdükledi resmen.
    not: fb

• Galatasaray yenilse fena hoşuma giderdi ama bjk elenince Cidden üzüldüm. Bu eforun sonucu bu olmamalıydı. Biz en azından bi yarı final oynamalıyız Fenerbahçe olarak.

• 45 kişiyi şikayet ettim. BAN SHOW geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: obmann

Bjk'nin genleri avrupa karnesine de işledi. Önce lider sonra 3.cü.
    Bjk'liler kusura bakmayin ama cok fazla abartiyonuz takimi. Her yil ayni terane dönüyo.
    Rekabet etmiyo diye yolladiginiz adami 2 yil sonra yaslanmis haliyle aldiniz ve sevindiniz.
    Baskaniniz 99373736273929 defa stad açılış tarihi verdi stadin daha yeni catisi yapiliyo.
    Fikret orman cidden kötü yönetici.

sağlam algı yapıyorsunuz he. takımınız çok iyi ya çok iyi algı bunlar. tolga her hatalı gol yediğinde takım çöküyor. normal bir gol yese bir şey olmayacak. tolga oynadıkça evet çok kötü takımız.
  • Bjkli taraftarlarda bu ego olduğu sürece daha çok darbe yerler. Büyük konuşmayacaksın arkadaş.
  • bazı yorumlarda da okudum tolganın psikolojisi iyi değil şenol hoca zorlamamalı adamı daha çünkü bu saatten sonra iyiye gitmez
  • Geçen senede aynı terane bu sene de aynı terane.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.