Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05 (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.482
Cevap
0
Favori
18.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazık oldu beyler izlerken sinirlendim resmen ilk yarı çok iyi oynadık ikinci yarı golü bulduk ama yenilen goller şaka gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muslera geçen sene takımı şampiyon yaptı bi de bizimkine bak Geçen sene Biliçin başını da bizim kaleciler yaktı. Şu takıma kaç senedir neden kaleci alınmaz inanılır gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih2085

quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

quote:

Orijinalden alıntı: fatih2085

quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

Tolga Zengin adamdır diyenler +

Bi siktir git

Lan ben

Neyse banlanmıyım şimdi.
    Şerefli 3.ler yine 3.oldunuz bu arada

Gayet iyi oynadigimiz macta one geciyoruz rakip neredeyse oyundan kopacak ve tolga iki gol hediye ediyor sen de gelip burda tahrik edici mesaj atiyorsun ne yazmami bekliyordun

Ben de üzüldüm. Ama aynısını Fenerbahçe için yapan mağlup oldugumuz maçlarda tahrik edici mesajlar atan Beşiktaşlılar da çok. Bizde fırsat buldum mu ufaktan karşılık veriyoruz. :) Aslında ben de üzüldüm dediğim gibi.3 takımla Avrupada olmak vardı. Neyse hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Şenol'un Los Galacticos kadrosu puf mu oldu Avrupa'dan, ha?

UEFA'ya çok mu şerefli geldiniz?

Bizimle dalga geçerken iyiydi. Bu sonucu sonuna kadar hak ettiniz.

Maçı izlememişsin grup maçlarını izlememişsin gelmişsin burda bu sonucu hakettiniz diyorsun ne diyeyim ki birader ayrıca bizimle dalga geçerken iyiydi diyorsun sanki tüm beşiktaş taraftarı dalga geçmiş kim sizinle dalga geçmişse git ona söv görende galatasaray taraftarları hiç bizimle dalga geçmiyor sanacak bu kafayla biz daha çok başarı başarı diye sayıklarız

• trabzon vermemek için bide ne kadar uğraşmıştı trabzona bizim yaptığımız iyliği kimse onlara yapmamıştır tolga gibi bir kalecekerine para verdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Derbinin sonucu belli oldu. Gs 2-1 yenicek beşiktaşı. Fenerbahçe'nin 2015-16 şampiyonluğu hayırlı olsun.

Bu ligde zaten ya fener ya gs şampiyon oluyor bu gerçek değişmicek yine

Bu senede 4. Yıldız'ı bız takalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolga saç baş yoldurdu. Allah ıslah etsin. Bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum. Beşiktaşa yakışan bir kaleci değil. Quaresma cok cabaladı bikaç saçma hareketi vardı ama gayet iyiydi. Ayrıca 15.dk falandı sanırım quaresmanın pasında gomezin o pozisyonu harcamaması gerekirdi. Maçı elimizle verdik resmen. Tek dileğim tolgay ve veli dönsün ve acil bi kaleci alınsın. Tolga ile sene sonunu kesinlikle göremeyiz

• Sevinen Türkler nerede bastılar mı bu konuyu.
  • Keşke Trabzonspor'dan ayrılırken emekli olsaymış Tolga zengin. Nerdesin eyyyy David Ospina.

•  Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

Geçen gün forumda Beşiktaş'ın gruptan çıkamama ihtimali var denildiğinde höö yok öyle bir şey!!! lideriz biz, siz kendinize bakın renkli kardeşler diyen insanlar nerede acaba?

Gün gelir devran döner dicemde bjk Türkiyeye dönüyor cidden
  • Maçı izledim. Bjk'ye hakikaten yazık oldu, en azından 1-0 öndeyken skoru korumayı bilmeliydi. Kaleciye de söylencek bir şey yok, sağlık olsun.
  • Quaresma ilk defa pohunu çıkarmadan top oynuyordu istiyordu maçı, en çok ta ona üzüldüm lan

• quote:

Orijinalden alıntı: kirgiz

Bu Tolga belki iddia oynuyordur. Sanki bilerek gol yiyor. Lizbon 3-4 kere geldi kaleye 3 gol yedik be. Ilginc....

Kasımpaşa 3 isabetli şut 3 gol
    Akhisar 3 isabetli şut 2 gol
    Lizbon 4 isabetli şut 3 gol

biz bunu kaç maçtır yaşıyoruz göz göre göre hale kaleye geçiriyoruz bu kaleciyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Emeği geçen tolgaya teşekkürlerimi iletiyorum. Nasıl uyuyacaksın bu gece?

Her gece nasıl uyuyorsa öyle uyuyacak.
  • Tolga'ya çok sağlam sövmek istiyorum fakat terbiyem el vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Derbinin sonucu belli oldu. Gs 2-1 yenicek beşiktaşı. Fenerbahçe'nin 2015-16 şampiyonluğu hayırlı olsun.

Bu ligde zaten ya fener ya gs şampiyon oluyor bu gerçek değişmicek yine

Bu senede 4. Yıldız'ı bız takalım

Tamam kardeşim alın siz alın zaten bu ligde hep iki takım rekabet ediyoruz şampiyonlukta

• Sinirden ağlicam arkadaş böyle mağlubiyet mi olur.Önümüzdeki transfer döneminde kaleci alınması şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Merak etmeyin dostlar intikamınızı alacağız, raad olun

Grupta altinda kaldiginiz Benfica'ya sahasinda 3 atti Sporting.
    Avrupa'da ulkem adina tek umudum Fenerbahce.

bak sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Galatasaray yenilse fena hoşuma giderdi ama bjk elenince Cidden üzüldüm. Bu eforun sonucu bu olmamalıydı. Biz en azından bi yarı final oynamalıyız Fenerbahçe olarak.

Yemin ediyorum elimden geldiğince destekledim feneri bugün ama haketmiyorsunuz, haketmiyorsunuz..
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.