Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05 (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.482
Cevap
0
Favori
18.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-1 olana kadar deplesmanda bundan daha iyi oyun oynamazdı takım bugün galibiyeti fazlasıyla haketti ama 1 oyuncumuz çıktı diğer futbolcuların emeğini çöpe attı.elendiğimize değilde bu kadar iyi oynayıp bu kadar mücadele edip 1 kişi yüzünden elendiğime üzüldüm.eğer kötü oynayıp kaybetseydik üzülmezdim hakettik derdim ama oldukça iyi oynayıp 1 kaleci yüzünden elenince üzdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygslysuzmani

45 kişiyi şikayet ettim. BAN SHOW geliyor

uefa bunu dikkate alıp maçı hükmen bjkye verir
    Metiiin ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolga'yı elime verse yaş sopayla sabaha kadar döverim.Keşke maç İstanbulda olsaydı taraftar olsam sahaya inerim bu nedir arkadaş defol git artık bu takımdan.

• Beyler ben gsliyim 60 da izlemeyi bıraktım maçı ulan ne olduysa ondan sonra olmuş bjk çok ii oynuyoduda özetlere baktım bu tolga denen dingil çok çok çok hatalı 2 gol yemiş yani cidden halı sahada yenilmiycek goller geçen senede bu dingil club bruge maçında böyle açılmayıp çok hatalı gol yemişti 2 yıldır bjknin avrupadan elenmesine neden oldu bu dingil cidden gsliyim ama acayip delirdim şuan maç tamamen bjk ın hakkıydı bir oyuncun seni 2 yıl Avrupa kupalarından eleten bi kaleci hala kalede duruyosa bjk yönetiminin beynine tüküriyim önemli not ; maç 1-1 ken şenol hocanın orta sahayı güçlendireceği yerine cenki oyuna almasını aklım almıyor yazıklar olsun... Seviniyodum ulan 3 türk takımı ilk defa avrupa kupasında turdan çıkmış şekilde devam edecek diye ama bi Gs olarak kahrolduysam beşiktaşlıların halini düşünemiyorum

• Geçen senenin aynısı bir kaleci çıkıyor maçı katlediyor. 1-0 galipken 20 dakika 3 gol yiyen kaleciyi hala takımda tuyorlar. 5 yıldır kaleci sıkıntısı çekiyoruz hala Tolga denen kaleci bozuntusuyla devam ediyoruz. Olacak iş değil. Mal gibi oynayan takıma 3-1 yenildik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Emeği geçen tolgaya teşekkürlerimi iletiyorum. Nasıl uyuyacaksın bu gece?

Her gece nasıl uyuyorsa öyle uyuyacak.

Sana fikrini soran olmadı.
  • QUARESMA MAÇIN EN DELİKANLI,EN EMEK VEREN,EN İYİ OYNAYANIYDI BANA KALIRSA.AL DA AT DİYE VERDİĞİ O KADAR ÇOK ASİST OLDU Kİ AMA TAKIMDAKİ KAZMALAR ARTI KALECİ RESMEN MAÇI VERELİMDE GİDELİM HAVASINDA LAUBALİ BECERİKSİZ BİR ŞEKİLDE OYNADI.YAZIK QUARESMA'NIN EMEKLERİNE YERİ GELDİ ALTI PASTAN TOP ÇIKARDI YAPTIĞI GOL ASİSTİNDE DE ZATEN NEREDEYSE GOLÜ KENDİSİ ATTI.BU ADAM BU KAZMA OYUNCULAR ARASINDA RESMEN HARCANIYOR,YAZIK.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magnum44 kullanıcısına yanıt
    Hocam adam olabilir ama iyi futbolcu değil

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih2085

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Ben defalarca ama defalarca kez söylerim, yine söylüyorum; Şenol Güneş kadar balon bir teknik direktör yok.

Neyse, Fiko Başkan "bu ülkeye gelmemesi büyük ayıp olan" UEFA Kupası'nı seneye getirir belki. Ben umutluyum. Siz de umutlu olun.

Yanlis bilmiyorsam ilk kez 3 buyuklerden birine geldi yani eline ilk kez buyuk bi firsat geciyor nerden cikardin balon oldugunu

Dünya Kupası üçüncülüğü olmasa bu adamı takan çıkmaz. Hem millî takım hem de kulüpler bazında saçma sapan takımlara elenmedi mi? Elinde şampiyonluğa oynayabilecek Bursaspor kadrosu varken ancak ZTK finalisti yapabildi, ligi de orta sıralarda bitirdi.

Ancak kamera karşısına geçip taraftarın hoşuna gidecek birkaç laf söylemeyi bilir.

Abartılıyor.

• Change.orgda birisi imza kampanyasi baslatsin ana konu acsin yonetime sunalim

• Ali ece ağzına sağlık kardeşim tolga yeteneksizini laciverte boyuyor şu an ntv de

• Ah ulan be. Bir Fener'li olarak bütün takımlarımızın ilk defa üst turda olmasını istemiştim. Üçlü bir şey deniyecektik AçıkMertKorkusuz.
  • 10 tane arkadaşının klübede bekleyen yedek oyuncusunda malzemecesine kadar akan terlerin vebalini gün gelir sorarlar tolga bi zahmet git artık bak eğer gidemeyeceksen söyle bilader fazladan bir biletim var yeni zelandaya (Türkiye'ye en uzak ülke)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

Bazıları hala trolleme derdinde :D Az bekleyin la surda lig maçlarına kaç gün kaldı.

lig maçları başlayınca ne olucak? her türlü liderliği kaybetceksiniz
  • bugünün tek olumlu yanı devre arasından kaleci alınması bence kesinleşti.
  • Ya bu tolgaya on vurup bir sayacaksın
    hatta bizim vitor perarayıda yanına katıp 2 sini birden döveceksin
    İçim acıdı valla
    Alınmıs turu tolga verdi resmen
    bizim perarada fener yenilsin diye
    herşeyi yaptı Allahtan Kaptan Gökhan gönül vardı

• BJK ın lig şampiyonluğu hayırlı olsun

• Derbide seni ıslıklamayan ölsün tolga efendi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol hoca ısrar ederek tolgayı kaybetmemek için yine oynatmaya devam edecek hatta ikinci yarı kaleci bile almayacak. Yaşasın 3.lük..

• Tolga senden ve artist artist tavirlarindan, muzmin sakatlığından ve fason kaleciliginden nefret ediyorum.. Bjk ye yakismiyorsun tasiyamiyorsun..
    Bu kaçıncı hatan. Club brugge de ayni bk u yedin. Defol git bu taraftar senden nefret ediyor

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.