Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05 (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.482
Cevap
0
Favori
18.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

Bazıları hala trolleme derdinde :D Az bekleyin la surda lig maçlarına kaç gün kaldı.

lig maçları başlayınca ne olucak? her türlü liderliği kaybetceksiniz

Niye bu hafta 5 puan mi verecekler size.. Hak eden lider olsun gerçi hak etmeyenler zaten 5-6 puan geriden geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikret Orman, Rıdvan Dilmen'in 'Bu sene ligde Beşiktaş'a rakip olarak kimi görüyorsunuz' sorusuna Barcelona cevabını verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sean john

Bu tolga beni korkutuyo. Sacma bi gol yicek şimdi

Tek seni korkutmuyor hocam. Binlerce insan farkında bunun. Eli kulağında diyordum bende.
  • Benim kalan takimlardanda umudum yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: OperasyonAdami

Beşiktaşlı mısın Allah başka keder vermesin

Bizim de pek farkımız yoktu yani, takım savunmamız iyi olmasa ve biraz şanslı olmasak bugün bir facia da bizden gelebilirdi.
  • el oğlu şampiyonlar liginde karşı karşıya gelip birbirini yenmeye çalışıyor, bizdekiler elendi diye seviniyor, giderek daha az takımın katılması daha fazla eleme oynanması daha alt torbalardan kuralara girilmesinin nedeni herkesin başarısızlığı, bugün beşiktaş ın alacağı bir beraberlik belki de fenerbahçe ye galatasaray a daha bile fazla fayda sağlayacaktı ileride, tinerci kafasıyla taraftarlığı bırakın artık
  • TSD (Tolga'ya Sövenler Derneği) ---->https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=112621640&p=1#112621640

• Neyse beyler olayların erken oluşması iyi.
    Ben %100 kaleci alacağımıza inanıyorum.Ospina gelir inşallah.
    Ligde elimizden puff olup gitmeden çaresine bakarlar herşeyin.
    Şenol Hoca'nın Yönetimin kimsenin Tolga'yı savunacağını sanmıyorum artık.
    Şimdi Gs maçına çıkar 2 şut çıkarırsa başımıza bela olmaya devam eder.
    Şenol Hoca Günay'ı oynat ne olur. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

MANDRA FLAZOFU Konuşuyor

Ben sıZe onu bunu demedım ben sıZe 3. Oluruz dedım

Kardeş profil resmini görünce hep günün anlam ve önemi aklıma geliyor

• rata kullanıcısına yanıt
    Kardesim maci izledim bir fenerli olarak besiktas gol atincada sevindim. Tum pozisyonlarina bir besiktasli edasiyla reaksiyon gosterdim.ilk golde hatasi olabilir. En bastadada dedim dunyanin en iyi kalecileri hata yapar. Defans defans olmayi bilmeli kalesine sut cektirmemeli. Kesinlikle senol gunes hatali olcayi cikardi ve cikardigi an dedim bu mac bundan sonra kopacaktir dedigimde oldu uzuldum sonucta bir Turk takimi...

• Tolga lütfen git bu takımdan. Evet çok iyi kalpli birisin, adam gibi adamsın ama Beşiktaş'a kaleci olamıyorsun. Lütfen git, başka takımlarda yolun açık olsun, ama bizi senden kurtar.

• Tolganın sözleşmesini yırtsa başkan ne kaybederiz bu vakitten sonra devre arası bir kaleci alınır nasıl olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: uA-TayfA

Beşiktaş 9 puan ve +1 averajla UEFA Avrupa Ligi'nin en yüksek puan ve averajla çıkamayan takımı oldu. Bu da ayrı bir başarı!
    Alıntı

Ulan Tolga ulan Tolga onuru olan adam gider yahu...

Günay inşallah Derbide oynar. Derbiyi kaybetsek bile Günay oynasın. Tolga varken galibiyete sevinmem net.
  • Üzüldüm gerçekten. Keşke Beşiktaş ta Avrupa Ligine devam edebilseydi. Sağlık olsun.
  • Kalecinin önemli oldugu birkezdaha belli oldu. Gsnin son 3 şampiyonluğunun 2 sini muslera aldı öyle kaleciler yetiştirmek lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Bazıları hala trolleme derdinde :D Az bekleyin la surda lig maçlarına kaç gün kaldı.

lig maçları başlayınca ne olucak? her türlü liderliği kaybetceksiniz

Niye bu hafta 5 puan mi verecekler size.. Hak eden lider olsun gerçi hak etmeyenler zaten 5-6 puan geriden geliyor.

6 puan vericekler

• Besiktasi kutluyorum cok guzel top oynadi ama galip gelemedi mac kesinlikle besiktasin hakkiydi en azindan beraberlik olmasi gerekirdi ama tolganin hatalari maci belirledi kesinlikle ve kesinlikle tolga ve tosic besiktastan gitmeli.uzuldugum tek konu haketmedihimiz bir maglubiyet oldu uc buyuklerde en iyi futbolu oynayan hala besiktastir

• biz nasıl olsa ptt lige düşeceğiz (eskişehirspor) bari boffin yabancıya avrupaya gitmesin onu ara transferde beşiktaş transfer ederse çok iyi olur sağlam kalecidir ama takımda iş yok o ayrı konu
  • genelde bjk maçlarında kaleyi tutan şut sayısı 4 yada 5 i geçmiyor ama bunların yarısı gol oluyor.istatistik olarakda kalecimizin ne kadar güven vermediği ortada akhisar maçındada kaleyi tutan şut sayısı 3 ve 2 gol yedik.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.