Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05 (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.482
Cevap
0
Favori
18.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazık ya beşiktaş o gruptan nasıl çıkamaz. Türk takımları bitmiş harbiden kendi sefil ligimizde 3 kuruşluk adamları 10 kuruşa getirerek kendi kendimize oynuyoruz. Üzüldüm gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol Güneş: "Sadece Tolga değil, hep beraber kaybettik, hep beraber suçluyuz"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerekirse stoper filan almasınlar kaleci alsınlar yeter.stoperi bir şekilde halledebiliriz ama bu kaleci sorunu bitmeyecek gibi.
  • Ben Fb li olarak Bjk nın golüyle çok mutlu oldum hatta 1-2 tane daha atar diye düşündüm yani iyi oynuyordu o anlarda ama skor nasıl 3-1 e döndü şaşırdım kaldım. Aslında Bjk iyi oynayabiliyor ama neden bu derece şapşalladı ve elendi anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: I m amazing.. I m Batman

Fb vs Gs konularinda trolluk yapan G.antepde puan biraktiktan sonra biz en iyisiyiz tavirlarinda olan Bjkliler neredesiniz ?

kör müsün olum hala en iyi top oynayan takım biziz akhisara da 2 0 yenildik ama takım taş gibi oynadı tolga hatalı gol yedi maç gitti bu maç da.70dk sportinge -hani şu benficaya benficanın stadında 3 atan portekiz liginde yenilgisi olmayan takım- pozisyon vermedik neyin kafası bu iyi top oynuyoruz bosuna laga luga yapmayın
  • %100 tolganın yüzünden elendik açık net... iki gol hatali yeyince takimi oyundan düşürdü ersan olsa gunay olsa asla yenilmezdik bu gun... yazik bu oyuna takima taraftara ve ulke futboluna

• Vallahi dalga geçilmeyi hak ediyoruz şöyle mağlup ol ilk yarı 2 tane %100 gol kaçır rakibine 60 dakika pozisyon verme sonra git 3 tane gol ye.Oğuzhan hiç maçta yoktu golü attıktan sonra oğuzhanın yerine necip gircekti sosa çıkıyor her maç bu adam daha napsın.Tosic varken 3 maçta 6 gol yedik ne + sı var çözemedim berabarlik yetiyor 1-0 öndesin defansın kötü biliyorsun çıkar orta sahadan adam milosevici necipi sok akhisarın - kayserinin oyuncuları yürüyerek geçiyo senin defansını 2 haftadır kör müsün hoca. Benim umudum yok bu takımdan defans bitik yasin haftaya şov yapıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

rezil etti beşiktaş bizi her zamanki gibi fenerbahçem nasılda aktı bu adamlar yine ettiler içine offf :((( 8-0 hak ediyor bu takım ama neyse

sana saglam söverdim ama neyse bugün tolgayla sınırları zorladım git surdan bebe
  • Avrupa da başarı yok Türkiye'de başarılı olsanız ne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesozcan

quote:

Fb vs Gs konularinda trolluk yapan G.antepde puan biraktiktan sonra biz en iyisiyiz tavirlarinda olan Bjkliler neredesiniz ?

kör müsün olum hala en iyi top oynayan takım biziz akhisara da 2 0 yenildik ama takım taş gibi oynadı tolga hatalı gol yedi maç gitti bu maç da.70dk sportinge -hani şu benficaya benficanın stadında 3 atan portekiz liginde yenilgisi olmayan takım- pozisyon vermedik neyin kafası bu iyi top oynuyoruz bosuna laga luga yapmayın

Sonuc ne ??

• quote:

Orijinalden alıntı: tavuklupasta54

Hocam adam olabilir ama iyi futbolcu değil

Aynen hocam. Uzundur sinyalini veriyordu zaten kötü kaleci olduğunun.

Yazık oldu. Bizdeki Fabiano falan bugün sizin kalede olsa şu an 2.turda olma ihtimaliniz çok yüksekti. Neyse devre arasına zaten gelir yeni kaleci. Hayırlısı.
  • FB ve GS seri başı değilmiş bayağı zorlu rakipler var. İnşallah krasnador ve rapid çıkar sonuna kadar destekciniziz. Siz kazanırsınız milletimiz kazanır.

• dalga geçilmeyi flan hak etmiyorsunuz bilader. tolga normal bir kalecinin yarısı kadar olaydı maç bjknindi
  •  Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05

• quote:

Orijinalden alıntı: enesozcan

quote:

bu arkadaşın yazdıklarını iyi okuyun klasik beşiktaşlı Profili. Olum siz neyin kafasını yaşıyorsunuz hala en iyi biziz falan yazıyorsun. Yok abi bu adamlar başka bi evrende yaşıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Ben Fb li olarak Bjk nın golüyle çok mutlu oldum hatta 1-2 tane daha atar diye düşündüm yani iyi oynuyordu o anlarda ama skor nasıl 3-1 e döndü şaşırdım kaldım. Aslında Bjk iyi oynayabiliyor ama neden bu derece şapşalladı ve elendi anlamadım.

geçen seneki cluj maçının özeti abi takım 1-0 önde pozisyon vermemiş 1 gol yesen bile geçiyon turu onun rahatlığındayken baş rolde yine tolga aynı şekil gol yiyor adam ruh bildiğin bu kadar ölü bir kaleci olamaz açılmıyor takımın dengesi bozulmuşken bir hatalı gol daha yedi bittik.Takımın nasıl kaptanı bu adam ya senin 1-0 dan sonra takımı yöneticek adama ihtiyacın var bu salağa vermişler kaptanlığı ruh bildiğin ruh ya ne moral kaldı ne bir şey Allah belasını versin adamlarda muslera var volkan var adam rakibi korkutuyor hiç olmadı bizim kaleciye bak ya

• quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Bu macdan sonra kaleci transferi yapar artık

Gecen sene sampiyonluk gitti almadilar para yok diye yine almazlar

• Abooook muhabbete gel en son 1-0 dı la.
    Bir de elenmişsiniz galiba , hani bu sezon iyiydiniz la

• Maç sonu Tolga gözyaşlarını tutamamış, ulan onu bile tutamamış!.. Neyi tutucak neyi ???
  • Atanı ve tutanı iyi olması gerek takımın,atanı iyide tutanı facia. 3. olduk yine gülsemmi ağlasammı bilemedim
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.