Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05 (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.482
Cevap
0
Favori
18.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enesozcan

quote:

Orijinalden alıntı: I m amazing.. I m Batman

quote:

quote:

quote:

quote:

Fb vs Gs konularinda trolluk yapan G.antepde puan biraktiktan sonra biz en iyisiyiz tavirlarinda olan Bjkliler neredesiniz ?

kör müsün olum hala en iyi top oynayan takım biziz akhisara da 2 0 yenildik ama takım taş gibi oynadı tolga hatalı gol yedi maç gitti bu maç da.70dk sportinge -hani şu benficaya benficanın stadında 3 atan portekiz liginde yenilgisi olmayan takım- pozisyon vermedik neyin kafası bu iyi top oynuyoruz bosuna laga luga yapmayın

Sonuc ne ??

kaleci yüzünden kaybedilmiş bi maçla oynanan topu kıyaslarsan bende senin beynini maymunlarla kıyaslarım dostum coluk cocukla laf dalasına girdik iyi mi hadi yoluna beşiktaşa laf atma işin yoksa cık konudn

Sıkısınca nasil da millete coluk cocuk diyorsunuz :) kaleci yuzunden forvet yuzunden ya da sistem yuzunden ne olursa olsun yenildiniz mi ? Evet. Elendiniz mi ? Evet.

çekemiyorsunuz olum olay bu beşiktaşın sizden daha iyi oynamasına o kadar para harcamanıza ragmen bizden kötü oynamanıza dayanaıyorsunuz kuduruyorsunuz orda burda en çok bize sallıyorsunuz yok zaten 3. olucaksınız zaten hakemler sizi tutuyor bu sene fakan filan çocukca saçmalıklar filan komedisiniz ama yedirmeyiz takımızı saglam oynuyoruz susun ve işinize bakın elendiysek elendik sana batan çıkan ne moldeden 3 yerken susuyordun di mi shaktar içerde dısarda koyunca nerdeydin git takımını eleştir hade hade

Yenildik ve gruptan ciktik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SirJustice

Arkadaşlar geçmiş olsun
    Ben de belki bir Bjk lı kadar üzüldüm
    Tolga nin hatalari var ama ben bu tip durumlarda hatayi yapan oyuncuya degil onu oraya koyan adamlara kizarim
    Her oyuncunun potansiyeli bellidir bu adam sonucta mac satmadi ancak bu seviyenin oyuncusu olmadigini gecen sene zaten gostermisti
    Sonic olarak yazik oldu

Böyle yorum yapan gs li görmek güzel sadece doğruları söylemişsiniz, diğer yorum yapan gslilere en güzel cevabı derbide vereceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: eyüp1907

quote:

Orijinalden alıntı: R3Dizayn

Beşiktaş gerçekten dalga geçilecek bir oyun oynamadı. Gayet oyuna hakimdi ve çabaları ile hak eden taraftı. Sapla samanı bir birine
    karıştırmayalım, Beşiktaş bugün FB'den de GS'den de iyi oynadı. Daha iyisini de yapabilirdi. İşte o da tecrübe ile olur. Ben şahsen Sportingin bu oyun ile Fbyi Molde gibi ters köşe edeceğine inanıyorum. GS yi saymıyorum bile. Fenerde Diego olduktan sonra daha çok maç gider adam akıllı sistem kurumadan.

Ulan fener kotuydu elestirdik ancak fener suan iyi hala elestirip bjk lileri pohpohlama derdindesiniz boyle olacagi belliydi tolgayida gectim bjk defansi folloş olmuş adamlar ceza sahasi cizgisinin dibinde paslasiyorlardi bos alan birakirsan atarlar bryan ruiz gibi teknik bir adamlari var, boyle bos birakirsan atarlar, bence suanda en dengeli oynayan fener. Unutmayin ki futbol sadece hucum yapmakla olmaz defans yapmasini bilmelisiniz.

Neyi folloş anlamadım gole kadar pozisyon vermedi bjk, öyle bi golden sonra dağılması norm zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Orijinalden alıntı: Kurtuldunuz

Belkide lizbon uefa'yı kazanıcak bu kadar zor bir gruptan 1. çıkacakken nasıl beceriyoruz anlamıyorum.Belkide bu mağlubiyet galatasaray maçı için ihtiyaç duyulan şeydi her maç yeterli pozisyon buluyoruz 1 atıyorsak 5 kaçıyoruz yinede bir şekilde atıyoruz.Kafaya takmıyacam fazla dedim ama yine taktım kafaya takım iyi oynuyor ama bir şanssızlık var sonumuz hayrola.

3 maç kaybettik bu sene. 2 tanesinde kimin parmağı var bir bak hocam.

Yazık günah bu çocuklara.

abi oturup konuşacaklar sorunumuz bu diye moskova maçı 1-0 öne geçtik pozisyonda vermiyorduk onun rahatlığıyla necipi sokmadı şenol hoca yine aynısı oldu quaresma-gomez hepsi geri gelecek şampiyon olmak istiyorlarsa yapacaklar bunu başka türlü olmaz . önde yaptığımız presin yarısını geride yapabilsek keşke.

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Emeği geçen tolgaya teşekkürlerimi iletiyorum. Nasıl uyuyacaksın bu gece?

Her gece nasıl uyuyorsa öyle uyuyacak.

Sana fikrini soran olmadı.

Astana konusundan hiç çıkmıyordun. Ne oldu kardo? Orada da kimse senin fikirlerini sormuyordu ya da "Gel, bizimle dalga geç" demiyordu. :)

Çok yormayacağım parmaklarımı. Gülmekten karnıma ağrılar girdi zaten.

Haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Winnetou21

quote:

Orijinalden alıntı: eyüp1907

quote:

Orijinalden alıntı: R3Dizayn

Beşiktaş gerçekten dalga geçilecek bir oyun oynamadı. Gayet oyuna hakimdi ve çabaları ile hak eden taraftı. Sapla samanı bir birine
    karıştırmayalım, Beşiktaş bugün FB'den de GS'den de iyi oynadı. Daha iyisini de yapabilirdi. İşte o da tecrübe ile olur. Ben şahsen Sportingin bu oyun ile Fbyi Molde gibi ters köşe edeceğine inanıyorum. GS yi saymıyorum bile. Fenerde Diego olduktan sonra daha çok maç gider adam akıllı sistem kurumadan.

Ulan fener kotuydu elestirdik ancak fener suan iyi hala elestirip bjk lileri pohpohlama derdindesiniz boyle olacagi belliydi tolgayida gectim bjk defansi folloş olmuş adamlar ceza sahasi cizgisinin dibinde paslasiyorlardi bos alan birakirsan atarlar bryan ruiz gibi teknik bir adamlari var, boyle bos birakirsan atarlar, bence suanda en dengeli oynayan fener. Unutmayin ki futbol sadece hucum yapmakla olmaz defans yapmasini bilmelisiniz.

Neyi folloş anlamadım gole kadar pozisyon vermedi bjk, öyle bi golden sonra dağılması norm zaten

Hocam ikinci yari santranin baslamasiyla defans hata yapacaginin sinyallerini verdi zaten, bir takim boyle kolay dagilmamali fener kotu oldugu zamanlardaki celtic macinda 2-0 yenik dustugu macta beraberligi yakaladi. Bjk umarim devre arasi kaleye, defansa ve in liberoya takviye yapar aksi halde isi zor, skor koruyamaz.

• Çok iyi oynayıp yenilmek çok koydu :(

• kafatopu07 K kullanıcısına yanıt
    yeminle eksiyi aradı gözlerim vallahaaa

• Bir Galatasaraylı olarak kahroldum bu akşam . Ah be Tolga be. Ya çık, ya dur. Geri gitmek nedir ya. 1-0 olunca işte dedim 3 takımla uefa ama olmadı. Yine iki takımla avrupadayız, ilk turda en geç ikinci turda da fb, gs elenir. Lige döner birbirimizi yeriz. Sonra da şampiyon olunca çocuk gibi nasıl geçirdik vs. Adamlar her yıl bize iteliyorlar farkında değiliz.

Şampiyonlar ligi izlemeye futbola doymaya devam.

• Ali Ece: "Tolga'nın ilk goldeki pozisyonda Neuer olmasına gerek yok. Yürüyerek çıksa topa vuracak."
  • Yarın tesislere moral baklavası götürüp Tolga'ya saldıralım desem kimler benimle gelir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bughuul

Ospina gelmezse önce Tolga sonra Fikret Başkanı vururum.

3 sendir alamadınız adamı , Avrupa'dan elendiniz gelmez büyük ihtimal zamanında 1,5 milyon luk bonservisi vermediniz alternatiflere baktınız yine öyle yapacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAtes5252

Ulan Arsenalden Dortmund dan 4er4 er yerken mi katkı verdiniz konuşturma beni şurada.

Burada denklemi oluşturmak lazım.

Arsenal = X
    Dortmund = Y
    Liverpool = Z

X+Y=Z => 4+4=8
    => Liverpool=Z=8

• şuan tolgaya yapmak istediğim
  • Maçı kafede izliyorum 2. golü yedikten sonra önümdeki kız sigara içiyordu sigara istiyecektim valla normalde hayatta sigara içmem nasıl bir strese girdim kafamdan atamıyorum 2 saattir mal mal yorum yazıyorum yine içimdekini atamadım ya bunun birde pazartesi günü devamı var sigaraya başlıyacam az kaldı
  • galatasaray keşke tolgayıda alsa üstüne para veririz birde
  • Ligde bir maç kaybeder beşiktaş, gelir konuşur fikirlerini belirtirsin anlarımda sırf bir tane adam yüzünden önemli bir kulvardan (türkiyeyide temsil eden) dönüşü olmayacak şekilde elendik cidden üzgünüz . Hala gelip burada gelip trollük yapan , dalga geçen ne kadar insan varsa karaktersizdir net .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurtuldunuz

quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

quote:

quote:

Fb vs Gs konularinda trolluk yapan G.antepde puan biraktiktan sonra biz en iyisiyiz tavirlarinda olan Bjkliler neredesiniz ?

kör müsün olum hala en iyi top oynayan takım biziz akhisara da 2 0 yenildik ama takım taş gibi oynadı tolga hatalı gol yedi maç gitti bu maç da.70dk sportinge -hani şu benficaya benficanın stadında 3 atan portekiz liginde yenilgisi olmayan takım- pozisyon vermedik neyin kafası bu iyi top oynuyoruz bosuna laga luga yapmayın

bu arkadaşın yazdıklarını iyi okuyun klasik beşiktaşlı Profili. Olum siz neyin kafasını yaşıyorsunuz hala en iyi biziz falan yazıyorsun. Yok abi bu adamlar başka bi evrende yaşıyor.

sen neyin kafasını yaşıyon astana ile 3. lük yarışı yapmış takım gelip burada beşiktaşı yargılamasın

skenderbeu nun olduğu grupta 3. olmak çok zor bir iş de şampiyonlar liginde 3. olmak çok kolay herhalde

astana kimdir peki?

kendileri 4.350.000 euroluk bir takım iken
    ilk eleme turunda 13.750.000 euroluk maribor'ru
    ikinci elemede 10.800.000 euroluk hjk helsinkiyi
    playoff'da 23.200.000 euroluk apoel nicosia'yı elediler.

gruplarda da Benfica ve Atletico Madrid'e yenilmediler ve toplam 6 maçta 2 kez yenildiler.

Siz hala astanayla aynı gruptalar diye küçük görmeye çalışın.

Gerçek şu;

Astana Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı hak etmiş bir takım, Beşiktaş veya Fenerbahçe ise değil.

İnanılır gibi değil alt ligden takım üst ligi küçük görüyor. Altay da çıksın desin ki süper lig takımları küçük. Bravo

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sonuc ne ??

kaleci yüzünden kaybedilmiş bi maçla oynanan topu kıyaslarsan bende senin beynini maymunlarla kıyaslarım dostum coluk cocukla laf dalasına girdik iyi mi hadi yoluna beşiktaşa laf atma işin yoksa cık konudn

Sıkısınca nasil da millete coluk cocuk diyorsunuz :) kaleci yuzunden forvet yuzunden ya da sistem yuzunden ne olursa olsun yenildiniz mi ? Evet. Elendiniz mi ? Evet.

çekemiyorsunuz olum olay bu beşiktaşın sizden daha iyi oynamasına o kadar para harcamanıza ragmen bizden kötü oynamanıza dayanaıyorsunuz kuduruyorsunuz orda burda en çok bize sallıyorsunuz yok zaten 3. olucaksınız zaten hakemler sizi tutuyor bu sene fakan filan çocukca saçmalıklar filan komedisiniz ama yedirmeyiz takımızı saglam oynuyoruz susun ve işinize bakın elendiysek elendik sana batan çıkan ne moldeden 3 yerken susuyordun di mi shaktar içerde dısarda koyunca nerdeydin git takımını eleştir hade hade

Yenildik ve gruptan ciktik

snra coluk cocuk deyince yediremiyon senin akıl yaşın 12 zaten

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.