Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05 (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.482
Cevap
0
Favori
18.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05
  • Tolga ve Tosic bu takımdan acilen gönderilmeli kapıdan içeri bile almayın bu nedir arkadaşım biz bunların yaptığı amatör hataların bedelini çekmek zorunda mıyız ? Bu kadar olmaz, öyle bir maç gitti ki aklım almıyor 60 70 dk rakibin sahasında rakibi ez gel şu amatörlerin hataları ile on dakikada üç gol ye... Artık direktör mü başkan mı ne yapıyorsa yapsın oyun oynama yeri mi burası ya bu kadar kolay mı bu işler ? Lanet olsun diyorum, GS maçında beraberlik çıkarsa iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemturk

quote:

Orijinalden alıntı: Kurtuldunuz

Maçı kafede izliyorum 2. golü yedikten sonra önümdeki kız sigara içiyordu sigara istiyecektim valla normalde hayatta sigara içmem nasıl bir strese girdim kafamdan atamıyorum 2 saattir mal mal yorum yazıyorum yine içimdekini atamadım ya bunun birde pazartesi günü devamı var sigaraya başlıyacam az kaldı

Sakın oyle bi hata yapma. Sigaraya baslamak falan yok

hahaha :D yok abi bi ara denemiştim sevmedim sigarayı ama ama nedese sigaranın rahatlatacakmış hissi veren bir şeyi var mide bulantısı baş dönmesi yapıyo sadece bende orası ayrı benim kafa dağıtma yöntemim bu burada içimi döküyorum twitter da tolga zengine yapılan yorumları okuyorum rahatlatıyo biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: mAtes5252

Ulan Arsenalden Dortmund dan 4er4 er yerken mi katkı verdiniz konuşturma beni şurada.

bak canım bu Beşiktaş'ın avrupa karnesi;

Organizasyonun Adı Katılım Sayısı Karşılaşma Sayısı Galibiyet Beraberlik Mağlubiyet Atılan Gol Yenilen Gol
    Şampiyonlar Ligi / Şampiyon Kulüpler Kupası 17 68 22 13 33 64 104
    Avrupa Ligi / UEFA Kupası 16 95 42 20 33 145 115
    Kupa Galipleri Kupası 7 20 4 4 12 21 38
    Toplam 40 183 68 37 78 230 257

bak canım bu da Galatasaray'ın avrupa karnesi ;

Organizasyonun Adı Katılım Sayısı Karşılaşma Sayısı Galibiyet Beraberlik Mağlubiyet Atılan Gol Yenilen Gol
    UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası 9 35 12 8 15 42 53
    UEFA Şampiyonlar Ligi 13 96 26 22 48 102 166
    UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri 10 24 17 6 1 58 20
    UEFA Kupası & UEFA Avrupa Ligi 14 71 29 22 20 116 91
    Kupa Galipleri Kupası 8 32 12 7 13 42 55
    UEFA Süper Kupası 1 1 1 0 0 2 1
    İç Saha Maçları - 124 61 36 26 210 144
    Dış Saha Maçları - 133 35 30 69 150 235
    Toplam 55 261 97 67 97 362 392

Arkadaşa konuşturma demişsin. Merak ediyorum ne konuşucağını gerçekten. Rica etsem konuşur musun?

Not 2015-2016 sezonu dahil değildir.

• Besiktasin bu macta yenilip elenecegini biliyordum tum tanidiklarima da soyledim bobregi basin diye :D

Ama elenmesini hic istemiyordum, dusunsenize kura cekiminde 3 takimimiz olacakti ve biraz kura sansiyla 3 takimda ilk turu gecseydi son 16 takim arasinda 3 turk takimi...

Bu turk futbol tarihindeki en onemli olaylardan biri olabilirdi ama olmadi bjknin tum emekleri kaleci hatalari ve klasik bjk ustunlugu koruyamama hastaligi yuzunden heba oldu.

Yine de pozitif futbol oynayarak avrupada biseyler basarmak zor olmasina ragmen bjk pozitif oynadi yigidi oldur hakkini yeme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş birisi açıklayabilir mi bu beşiktaş iyi değilmiydi yav avrupa'da nasıl tek maç yenildide grruptan çıkamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

quote:

Orijinalden alıntı: Kurtuldunuz

quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

quote:

Orijinalden alıntı: enesozcan

quote:

Orijinalden alıntı: I m amazing.. I m Batman

Fb vs Gs konularinda trolluk yapan G.antepde puan biraktiktan sonra biz en iyisiyiz tavirlarinda olan Bjkliler neredesiniz ?

kör müsün olum hala en iyi top oynayan takım biziz akhisara da 2 0 yenildik ama takım taş gibi oynadı tolga hatalı gol yedi maç gitti bu maç da.70dk sportinge -hani şu benficaya benficanın stadında 3 atan portekiz liginde yenilgisi olmayan takım- pozisyon vermedik neyin kafası bu iyi top oynuyoruz bosuna laga luga yapmayın

bu arkadaşın yazdıklarını iyi okuyun klasik beşiktaşlı Profili. Olum siz neyin kafasını yaşıyorsunuz hala en iyi biziz falan yazıyorsun. Yok abi bu adamlar başka bi evrende yaşıyor.

sen neyin kafasını yaşıyon astana ile 3. lük yarışı yapmış takım gelip burada beşiktaşı yargılamasın

skenderbeu nun olduğu grupta 3. olmak çok zor bir iş de şampiyonlar liginde 3. olmak çok kolay herhalde

astana kimdir peki?

kendileri 4.350.000 euroluk bir takım iken
    ilk eleme turunda 13.750.000 euroluk maribor'ru
    ikinci elemede 10.800.000 euroluk hjk helsinkiyi
    playoff'da 23.200.000 euroluk apoel nicosia'yı elediler.

gruplarda da Benfica ve Atletico Madrid'e yenilmediler ve toplam 6 maçta 2 kez yenildiler.

Siz hala astanayla aynı gruptalar diye küçük görmeye çalışın.

Gerçek şu;

Astana Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı hak etmiş bir takım, Beşiktaş veya Fenerbahçe ise değil.

İnanılır gibi değil alt ligden takım üst ligi küçük görüyor. Altay da çıksın desin ki süper lig takımları küçük. Bravo

abi ne diyon adamların stadlarında normal çim yok bizim grupta moskova lizbon var real madrid i yenen takım bu halemi düştü skenderbeu da şans kaza lizbon'u yendi rakibini küçümsersen trömsö'yede yenilirsin moldeye'de.Benim demek istediğim galatasaray taraftarı dalga geçecek pozisyonda değil objektif olan insan beşiktaşın çok iyi top oynadığını görür evet sonucu getiremedik ama saygınız olsun biraz burada bana astana iyi takım diye galatasaray'ın beşiktaştan iyi olduğunu savunuyorsun bu mu avrupa fatihi yazık ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: orrca

Galatasaraya ve fenere avrupada başarılar.inşallah bu senede siz biraz ülke puanı toplarsınız.kaç senedir biz yalnız kalmıştık o noktada.Eğer bu maç tolgadan kurtulduğumuz maçsa ben elenmeye üzülmedim de renklilerin yorumlarına üzüldüm.dalga geçin geçmesinede bari bu gece şu tolgadan hırsımızı alalım bi aramızda yarın dalga geçin bu gece yıldız diyin üçüncüluk diyin şu maça yorum yapmayın allahaşkına.

ne güldüm arkadaş kaç senedir uefada cl'de final yarı final oynuyorsunuz sanar görende bir bitmediniz :D Beğenmediğin Galatasaray 2012-2013 cl çeyrek final, 2013-2014 İkinci tur oynadı, Fenerbahçe 2013-2014te Uefada yarı final oynadı. Sen naptın bi anlatsana ben çekirdek alıp geliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

MS1 Bu kadar banko olmamıştı.

Güzel de oranı vardı oynamışsindir inşallah

• Bjk kim istanbulda bir semt takımı(şehir takımı bile değil)atıyorum adam mardinde oturuyor deli gibi bjk yi destekliyor hayatında yanından dahi gecmediği görmediği bilmediği bir yerin takımı neyin sevdası neyin fanatikliği bu inanamıyorum.(aynı şey fb ve gs içinde geçerli)

• Cenk Göneni niye bize sattınızki ? Tolgadan daha iyi kaleci . Yada victor valdesi beğenmemek nedir .

• quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

MS1 Bu kadar banko olmamıştı.

Güzel de oranı vardı oynamışsindir inşallah

Onu geç de Liverpool 1 atamadı be yattı kupon.
  • Yine ne yapti etti 3ü oldu vay arkadaş yea
  • Ben uyuyamıyorum Güzel insan Tolga Zengin adam gibi adam Tolga Zengin SENDE SABAHLARA KADAR UYUYAMAZSIN UMARIM
  • Büyük kaleci takım kurtarır,normal kaleci maç kurtarır,kötü kaleci en azından şut kurtarır.Tolga çocuğa ceket verir götü kurtarır
  • Keşke quaresma gidip tolgayı dövse heykeli dikilir be uyuyamadım senin yüzünden şerefsiz tolga brugge maçı demiştim tekrar diyorum bu adam desta yazsa şampiyon yapsa takımı yinede kendisinden nefret edeceğim
  • açtım The rains of castamere dinliyorum hepsi senin yüzünden Tolgaaaa
  • Serefsiz kansiz herif yedigi kaba siciyor. Hala anlamiyorum nasil cikmassin o topa nasil abi 2 metre yok neden geri kaciyorsun.

• Birde sonra yan yatiyor. Ulen vucudunla kapan artik topa yan yatmak nedir

• Kusra bakmayın ama rüyanın sonuna geliyor artık be

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.