Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05 (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.482
Cevap
0
Favori
18.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda böyle saçmalık görmedim.BJK deplasmanda rakibine üstün top oynuyor. Ama bir iki tane BAL Ligi oyuncusu yaptıkları amatör hatalar yüzünden UEFA'dan ediyorlar. 3 Takım devam etmemiz lazımdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: habip72

Rabbim bir kez daha bizimleydi

Şöyle bir durumda Allahı, dalga geçme olayına ortak eden, üstelik birde bunu artılayanlara yazıklar olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

Arkadaş birisi açıklayabilir mi bu beşiktaş iyi değilmiydi yav avrupa'da nasıl tek maç yenildide grruptan çıkamadı

Iyi falan degillerdi grupta donunvu olan iskenderbeyi yendiler sadece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç ne oldu diye bakayım dedim başka takımın veletleri doluşmuş buraya...
  • Ne kadar moron varsa toplanmış konuya bi rakip takım elense de hemen dalga geçsek diye salyaları akıyor resmen.Yazık valla
  • Tolga maçı değil direk takımını sattı. 6 maçlık güzel oyun emek boşa gitti yazıklar olsun.Birde bu adamlar milyonlarla para kazanıyor

• Olan Galatasaraya olacak bjk bu hırsla parçalar

• Ah Tolga ah.

Normal sıradan vasat olmayan bir kalecimiz olmaz namağlup çıkıyorduk gruptan.

Şaka gibi yahu. Kaleciden yana gülmedi yüzümüz bir türlü.

Sen çık takır takır top oyna. Gol kaçır pozisyona gir, 1-0 öne geç.

Yapması gereken topa gitmek olan kaleci topa gitmesin, 3-1 kaybet. Olacak iş değil yahu.
  • Valla bir Fenerbahçeli olarak üzüldüm.
    Ama tolga'nın şişirilmiş bir balon olduğunu göremediniz.Bu adam başından beri kötüydü ve öylede kalacak.Trabzonda Hem tolga hemde Onur kötü kalecilerdi,ama medyanın gazı vs.ile çok fazla şişirildiler.Buyrun sonuç ortada.

Daha geçen sene aynısını yaptı.Cenk Gönen avrupada kaç maç taş gibi oynadı,son maç cenki kaleden çıkartıp tolgayı alınca mantar gibi yedi golleri.

Yazık.
  • transfer döneminde her yerden "bu takıma kaleci lazım" diye diye kendimizi yırtmıştık al işte. Hak ediyor bizimkiler maalesef , takımda olmayanı hak etmeyenleri postalamaları lazım.

Burada çoluk çocuk yorum yazanları da mazur görün, ne yapsınlar bir rakip yenilince hemen içlerindeki 10 yaşındaki bebe ortalığa fırlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekadamm

Bjk balonu erken patladı, avrupa ligi grubundan bile çıkarıyorsunuz, grup sonuncusunu yenmek dışında galibiyet yok, 8 yemediginize şükredip tr liginde 3. Olmaya konsantre olabilirsiniz.

Sizin gibi bidon olmaktan iyidir. Gelen geçen 4 attı ya geçen yıl size. Siz ne yaptınız grup sonuncusunu bile yenemediniz, kalkmış buraya gelmiş laf ediyorsun çapsız çapsız.

• Bu bjk liler kadar takımlarını öven taraftar yok 2 3 galibiyet aldılarmı tamam sampiyonuz geçen sene demba ba bu sene gomez allah allah bunlar varken kimse durduramaz bizi sezon sonu 3 sıra bjk ebabi kuşu... Neyse geçmiş olsun

• 3 gün önce Galatasarayımız kötü top oynadı diye gelip sayfada Beşiktaşı yere göğe sığdıramayanlar online mı?
  • Gs nin 2000 li veletleri damlamışlar hemen ölü taklidi yapın giderler belki. Maça gelecek olursak Şenol hoca kalemizde Tolga denen çapsızı oynattığı sürece ne ligde ne de başka bir platformda başarılı olmamız mümkün değil. Adam kaç haftadır formsuzum diye bağırıyor, bu ısrar neden? Eğer Şenol hocanın bu ısrarı devam ederse kendini de bitirecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzblyp

3 gün önce Galatasarayımız kötü top oynadı diye gelip sayfada Beşiktaşı yere göğe sığdıramayanlar online mı?

Kim online kim değildi bilmiyorum ama en azından dün akşam ki maçta Tolganın saçma sapan hareketleri yüzünden golü yiyene kadar takım gayet güzel oynuyordu. Tolganın hatası sonrası her zaman ki Beşiktaş durumu işte. Anında çözüldü peşpeşe 2 gol daha. Yıllardır takımda demoralize durumu mevcut, çünkü özgüven kalmamış takımda.
  • tebrikler bidiniz :)
  • enver42enver E kullanıcısına yanıt
    bu iş tolgayla,olcayla olacak iş değil arkdaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DATNET

Kardeşim trol müsün, akli dengen mi yerinde değil, sarhoş musun anlamadım ama maçı izleyen herkes kabul edecektir ki ilk yarıda sahada hatasız oynayan tek kişi quaresmaydı.

sen sonuca bak ne demek ıstedıgımı anlayacaksın ne ıcıyorsan banada gönderın dökulmus bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum3

quote:

Orijinalden alıntı: hilmignc

transfer döneminde her yerden "bu takıma kaleci lazım" diye diye kendimizi yırtmıştık al işte. Hak ediyor bizimkiler maalesef , takımda olmayanı hak etmeyenleri postalamaları lazım.

Burada çoluk çocuk yorum yazanları da mazur görün, ne yapsınlar bir rakip yenilince hemen içlerindeki 10 yaşındaki bebe ortalığa fırlıyor

Sizin gibi geçen hafta lidere selam çak diyipte bu hafta 3.olmaktan iyidir zuhahahahag

Ben mi yazmışım ? Yazdıysam da hatırlayamadım link atar mısın ?

Yoksa ciddi şizofrenik sorunların var dostum maalesef , yazdığın yorum ne diyeceğini bilememektir.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.