Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05 (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.482
Cevap
0
Favori
18.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forum3

quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: tekadamm

Bjk balonu erken patladı, avrupa ligi grubundan bile çıkarıyorsunuz, grup sonuncusunu yenmek dışında galibiyet yok, 8 yemediginize şükredip tr liginde 3. Olmaya konsantre olabilirsiniz.

Sizin gibi bidon olmaktan iyidir. Gelen geçen 4 attı ya geçen yıl size. Siz ne yaptınız grup sonuncusunu bile yenemediniz, kalkmış buraya gelmiş laf ediyorsun çapsız çapsız.

Kendileri balon hala millete laf atiyorlar.Besiktaslilar gercenten tolgayi hakediyor hatta size fazla bile

Sen niye laf ediyor ediyorsun o zaman?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir Fenerbahçe'li olarak beklediğim bir sonuçtu bu ne yazık ki. Beşiktaş'ta her zaman görülen malum düşüş 2-3 haftadır kendini belli ediyordu zaten. İsterdim ki EL'de devam edin, hem ülke puanı hem sadece lige odaklanmayın diye...
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Bir Fenerbahçe'li olarak beklediğim bir sonuçtu bu ne yazık ki. Beşiktaş'ta her zaman görülen malum düşüş 2-3 haftadır kendini belli ediyordu zaten. İsterdim ki EL'de devam edin, hem ülke puanı hem sadece lige odaklanmayın diye...
    Geçmiş olsun.

Söylemeyi unuttum, derbide de pek şans tanımıyorum BJK'ye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

quote:

Orijinalden alıntı: Zafonte

Bu galatasaraylılar ne leş bi topluluk yav. O rezil gruptan ite kaka 3. olup çıkıyosunuz gelip burda laf yapıyosun. Keşke siz fransızlar çıkacağını türk kardeşlerimiz çıksaymış

hahah ulan ya ne adamlarsınız. İlk önce kendinizin 3. Olduğu gruba bakın.

Baktım. Benficadan daha güçlü bi sporting. Benfica dengi bi lokomotif. Birbirine denk 3 takım birbirinden puan alabilecek. Azcık mantıklı düşünebilseydiniz galatasaraylılar olarak grupta atletico madrid gibi bi devin olmasının avantaj olduğunu anlardınız. Lokomotif gibi elenelim diye yatacak takım değil en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: dnzblyp

3 gün önce Galatasarayımız kötü top oynadı diye gelip sayfada Beşiktaşı yere göğe sığdıramayanlar online mı?

Kötü oynadı ama dalga geçmedik! Oynadığınız pyundan memnunsan ona bir şey diyemem. Biz kötü oynamadık ama kötü kaybettik. İnsanlarla dalga geçmek başka bir şey normal bir şekilde eleştirmek başka bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: akino

quote:

3 gün önce Galatasarayımız kötü top oynadı diye gelip sayfada Beşiktaşı yere göğe sığdıramayanlar online mı?

Kim online kim değildi bilmiyorum ama en azından dün akşam ki maçta Tolganın saçma sapan hareketleri yüzünden golü yiyene kadar takım gayet güzel oynuyordu. Tolganın hatası sonrası her zaman ki Beşiktaş durumu işte. Anında çözüldü peşpeşe 2 gol daha. Yıllardır takımda demoralize durumu mevcut, çünkü özgüven kalmamış takımda.

Tolga Molga beni ilgilendirmez. Madem takım kuruyosun ona göre kalecinide bul oynat. Her zamanki Beşiktaş durumu demişsin, madem büyük takımsın gol yedikten sonra dağılmıcaksın.

Takımda özgüven kalmamışta, taraftarında maşallahh..

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Bir Fenerbahçe'li olarak beklediğim bir sonuçtu bu ne yazık ki. Beşiktaş'ta her zaman görülen malum düşüş 2-3 haftadır kendini belli ediyordu zaten. İsterdim ki EL'de devam edin, hem ülke puanı hem sadece lige odaklanmayın diye...
    Geçmiş olsun.

Hocam ne düşüşünden bahsediyorsunuz.

Akşam maçı izlediniz mi? İlk yarı 2 tane net pozisyon kaçırdık.

1-0 önde iken 2'yi arıyordu takım.

Ama kalecimiz sağ olsun üzerine gelen 2 topu alınca moralleri bozuldu haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

Beyler burada Beşiktaş'a laf sokmaya çalışan soyu,sopu belirsiz, kimin çocuğu oldukları belli olmayan orta malları veletleri kafanıza takmayın. Zaten olgun,kişiliği oturmuş bir insan doğal olarak Avrupa Arenasında her daim Türk takımlarını destekler. Kimin çocuğu oldukları belli olmayan veletleri direkt bloklayın gitsin,hiç mesajlarına cevap yazayım falan filan diye gereksiz hallere kapılmayın.

+1 inci sözlüğün çocuklarını ciddiye almaya değmez.
  • kotu oynayan gs avrupada ıyı oynayan bjk tr de tecrube işte
  • quote:

quote:

Kötü oynadı ama dalga geçmedik! Oynadığınız pyundan memnunsan ona bir şey diyemem. Biz kötü oynamadık ama kötü kaybettik. İnsanlarla dalga geçmek başka bir şey normal bir şekilde eleştirmek başka bir şey.

Dalga geçmedinizmi? Astana ile zar zor berabere kaldınız zar zor UEFA ya devam ediyosunuz diyenler kimlerdi?

Ayrıca oyundan memnun olmadığımızı maç sonunda takımı ıslıklayarak da dile getirdik zaten, ki hiçbir Galatasaraylı da oyunu beğendiğini söylemez.

Ayrıca ben Beşiktaşla dalga da geçmedim eleştirmedimde. Sadece salı akşamı gelip maç sayfasında boş yapanlara kinaye yapmak istedim.

• Tolga yıllardır canımızı yakıyor o kadar koymadı bana.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akino

quote:

Kim online kim değildi bilmiyorum ama en azından dün akşam ki maçta Tolganın saçma sapan hareketleri yüzünden golü yiyene kadar takım gayet güzel oynuyordu. Tolganın hatası sonrası her zaman ki Beşiktaş durumu işte. Anında çözüldü peşpeşe 2 gol daha. Yıllardır takımda demoralize durumu mevcut, çünkü özgüven kalmamış takımda.

Tolga Molga beni ilgilendirmez. Madem takım kuruyosun ona göre kalecinide bul oynat. Her zamanki Beşiktaş durumu demişsin, madem büyük takımsın gol yedikten sonra dağılmıcaksın.

Takımda özgüven kalmamışta, taraftarında maşallahh..

Yav seni ilgilendirse ne ilgilendirmese ne nimetten mi sayıyorsun kendini? :) Triplere bak ya :)

• Fifa oynayanlar bilir pro club modundaki ai kalecileri. Ilk gol aynisini yapmis.Aciklamasi bile yapilamaz bu gole. Gordugum en rezil kaleci anlarindan biriydi.

• quote:

quote:

quote:

Dalga geçmedinizmi? Astana ile zar zor berabere kaldınız zar zor UEFA ya devam ediyosunuz diyenler kimlerdi?

Ayrıca oyundan memnun olmadığımızı maç sonunda takımı ıslıklayarak da dile getirdik zaten, ki hiçbir Galatasaraylı da oyunu beğendiğini söylemez.

Ayrıca ben Beşiktaşla dalga da geçmedim eleştirmedimde. Sadece salı akşamı gelip maç sayfasında boş yapanlara kinaye yapmak istedim.

Burda bir çok sağduyulu ve benim gibi düşünen insan var. Ben milliyetçi biriyim ve öncelik olabildiğince türk takımının yurt dışı platformlarda oynamasıdır. Fakat görüyorum ki lizbon armasıyla Allah'a şükür eden insan müsfetteleri var! M.U gs maçında ki 10 dk'da 2~0 olmuştu ben teskin ettim yanımdaki iki gs'lıyı ve belli olmaz 2-3 bir olur dedim ki olmuştu da. Nerelerden nereye geldik, yazıklar olsun şu başkasının şeyiyle gerdeğe girenlere!

• QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Böyle galatasaraylılara canım feda yav.

Abi neden gsliler böyle davranmıyor. Neden gelip bizim sinirimizle oynuyosunuz gavurların türk düşmanlığından elele çıkmasına mest oluyosunuz valla anlamıyorum. Yazıkk

• yav hala tolgayi savunuyorlar facebookta trabzon sayfasinda surekli yazdiklari sey su " annesi oldukten 1 gun sonra maca cikan adam gibi adam " bide yazmislar tolga olmasaydi avrupaya cikamazmisiz Harbiden hamsi kafali bunlar

• Şimdi de türk futbolunun en büyük yorumcusu telebreathe kardeşimizi dinledik..

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

yav hala tolgayi savunuyorlar facebookta trabzon sayfasinda surekli yazdiklari sey su " annesi oldukten 1 gun sonra maca cikan adam gibi adam " bide yazmislar tolga olmasaydi avrupaya cikamazmisiz Harbiden hamsi kafali bunlar

Olmuyor artık Tolga ile. İkinci kez uefadan eleniyoruz şahsi hatalarından ötürü.
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Anası öleli olmuş 2 sene. 30 yaşında adamsın. İnsanlar evladını kaybediyor alışıyor. Bu camianın birinci kaleci ise aşacak o psikolojik sıkıntı aşamıyorsa defolup gidecek. İnsanların emekleri umutları milyon dolarlık yatırımlar bi adamın psikolojisi yüzünden çöpe gitmemeli artık.

• Gençler bişi sorucam bu Miloseviçle, Pedro Franco cenabet mi, ölü mü ne alemde de biz Tosic denen malla çıkıyoruz Ersan sakatlandığında? Adam sene başından beri kitliyor bizi, Tolga desen es kaza aynı muhabbet, Olcay desen 1 sezon kendinin üstünde performans sergiledi sanki oldu Ronaldo, Reus, Bale falan hala ona güveniyoruz Kerim Frei daha çok iş yapar fırsat verilse. Ben artık Beşiktaş'ımı küçük takım gibi görmeye başladım, her sene aynı senaryo, küçücük çocuğa sorsan artık o bile bizim gördüğümüz hataları, eksikleri söyleyecek neredeyse ama nedense yönetim vs. bunu görmemek için midir nedir ısrar ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.