Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05 (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.482
Cevap
0
Favori
18.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş gol attığında bu iş bitti demiştim ama bitiş skorunu görünce çok şaşırdım ve üzüldüm hiç beklemediğim için daha çok üzüldüm oysaki 3 takımla son 32 ye kesin gözüyle bakıyordum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolga bir daha Beşiktaş kalesine geçmemeli.Geçen sene brugge maçında kaleci vuruşundan dönen top gol olmuştu,şimdide yedigi iki hatalı gol.Acilen düzgün bir kaleci şart. Takım ne tam anlamıyla hücüm edebiliyor nede defans.Kaleci desen zoraki duruyor orda.Herkesin eleştirdigi Samet Aybaba döneminde defansı olmayan takımdaki Allan McGregor bundan daha iyi kaleciydi.En azından para kazandırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Bir Fenerbahçe'li olarak beklediğim bir sonuçtu bu ne yazık ki. Beşiktaş'ta her zaman görülen malum düşüş 2-3 haftadır kendini belli ediyordu zaten. İsterdim ki EL'de devam edin, hem ülke puanı hem sadece lige odaklanmayın diye...
    Geçmiş olsun.

Oyun olarak dusus degil aksine yukselis vardi gozle gorulur

• Ulan beşiktaş hevesimizi kursağımızda bıraktın ne olurdu 3 Türk el ele çıksaydık.Tolgaya yazıklar olsun ama bu maçı bence o getirmedi bu hale öncesinde ki dünya kadar pozisyonu bi tarafının keyfine harcayanlarada yazıklar olsun.Canınız sağolsun seneye inşallah.
  • Transfer dönemi yabancı kaleci şart dediğimde burada eksileniyordum.
  • Beşiktaşın defans hattı ve kalecisi 2.lig kalitesinde bile değil.Tolga içinde ayrı konuşmak gerekirse dün mental olarak sahada değildi.İlk goldeki pozisyonunun farkında bile değildi.Konstantrasyon bir kaleci için çok önemli.Sağlık olsun haftasonu oynanacak derbide iyi olan kazansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: obmann

quote:

Orijinalden alıntı: simpryn

quote:

Orijinalden alıntı: obmann

Bjk'nin genleri avrupa karnesine de işledi. Önce lider sonra 3.cü.
    Bjk'liler kusura bakmayin ama cok fazla abartiyonuz takimi. Her yil ayni terane dönüyo.
    Rekabet etmiyo diye yolladiginiz adami 2 yil sonra yaslanmis haliyle aldiniz ve sevindiniz.
    Baskaniniz 99373736273929 defa stad açılış tarihi verdi stadin daha yeni catisi yapiliyo.
    Fikret orman cidden kötü yönetici.

sağlam algı yapıyorsunuz he. takımınız çok iyi ya çok iyi algı bunlar. tolga her hatalı gol yediğinde takım çöküyor. normal bir gol yese bir şey olmayacak. tolga oynadıkça evet çok kötü takımız.

Maçı tolgadan dolayi verdik diyen net futboldan anlamiyodur. Sen adamlarin kalesine gideme, rakip kaleyi zorlama sonra gel tolga olmasa kazanmıştik.
    geç bunlarııı.....
    Hadi düzgün pozisyon bulamadin o zaman atak verme. Yoookkk sende hücum yok,savunma yok sonra tolga olmasa iyi takimiz aslinda.
    Hadi ordan...
    Berbay bi oyun oynadi Beşiktaş. Adamlar atip gectiler. Sacma sapan bahanelere siginmayin. Haaa tolga kötü oynamadi mi. Evet tolga kötüydü ama sadece tolga degil tüm takim kötüydü. Sezon sonunda da daha cok Şampiyonluk beklersiniz. 3 yildir stad yapamadiniz kalkip fb gs ye kafa tutmayın burda.
    Gecen yil bilici ove ove bitiremediniz simdi de senol güneşi. Bu takimdan bi halt olmaz anlayin bunu artik. Bjk şampiyon olsun sinirsiz ban atacam kendime.

Agir sacmalamissin fanatik junior

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Türkiye'de iki büyük takım var..
    Fb-Gs

Bence bu mesajlar tek buyugun oldugunum kaniti; Besiktas. Stadimiza bir gecelim hele o zaman daha zevkli olacak liderligin keyfini surerken fener, cimbom, akhisar'in 2.lik kapismasini izlemek

• quote:

Orijinalden alıntı: alembizim

Tolga bir daha Beşiktaş kalesine geçmemeli.Geçen sene brugge maçında kaleci vuruşundan dönen top gol olmuştu,şimdide yedigi iki hatalı gol.Acilen düzgün bir kaleci şart. Takım ne tam anlamıyla hücüm edebiliyor nede defans.Kaleci desen zoraki duruyor orda.Herkesin eleştirdigi Samet Aybaba döneminde defansı olmayan takımdaki Allan McGregor bundan daha iyi kaleciydi.En azından para kazandırdı.

harbi öyle bir kalecimiz vardı dimi unutmuşum vay be

• Tolga denilen şahsiyet hala Trabzon günlerinden vazgeçemedi,Her fırsatta yok 2011'de orda şampiyon oldum yok şike yok bilem ne vs. ile uğraşmaktan Beşiktaş kalesiyle meşgul olmayı unutmuş !
    Geçen senede Takımın avrupadan elenmesine sebep veren kişi bu senede aynısını yaptı, BJK yönetimi acilen bu adamdan kurtulmalı geldiği yere onu geri göndermeli, zaten kafa olarak hala orda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Bir Fenerbahçe'li olarak beklediğim bir sonuçtu bu ne yazık ki. Beşiktaş'ta her zaman görülen malum düşüş 2-3 haftadır kendini belli ediyordu zaten. İsterdim ki EL'de devam edin, hem ülke puanı hem sadece lige odaklanmayın diye...
    Geçmiş olsun.

Oyun olarak dusus degil aksine yukselis vardi gozle gorulur

Oyun içi çoşkusu sezon başından düşük takımın. Beşiktaş o çoşku olmadan oynadığı maçlarda istediği sonucu almakta zorlanıyor.

Derbide göreceğiz bitik gs karşısında yükselişte mi düşüşte mi.
  • Besiktas alir

• Beşiktaş sanki beraberlik yetmiyormuş gibi oynadı.Kesin kazanmalıyız yoksa eleniriz gibi.Beraberlige oyna yada golü attın koru maçı.Rakip atak oynuyor beşiktaş zaten defans yapamıyor yakaladıklarınıda atamıyor takım çabuk yoruluyor.Kaleci ve defans zaten yok.Oyunu sogutmayı ve skoru korumayı ögrenmeli takım hep atak ile olmuyor.Takım dün aşırı derecede yoruldu golden sonra yaptıgı hatalar ortada.Takım oyunu yok kimne derse desin.Ayrıca tosic stoperde ne işi var milosevic/franco tosicten dahamı kötüler.İki senedir takımı perte çıkaran tolgadır.
  • Tolga ikinci Fevzi'dir. Aksini iddia eden futboldan anlamıyordur.

Olcay Beşiktaş'a yakışan bir futbolcu değil.

Gerçekten takımın içine etti diyebiliriz. Pozisyonları Hunharca harcadı. Tabii Gomez de gol kaçırdı...

Atamayana atarlar...
  • Tolga fevzidende beter cordoba gibisi gelmedi

• Tolgaya bir daha sans verilmemeli. Defans saglamlastirilmali. Bu iki kisim canli bombalardan olusuyor. Tolga kisilik olarak iyi olabilir ama hak etmiyor bence o kaleyi.

Adam da gurur olur. Kac kere rezil ettim takimi artik baskasi gecsin ben yedek kalayim demeli. Yeter artik her mac hatali gol her mac hatali pozisyonlar.

• Sezonun en iyi top oynayan takımı kalecisi yüzünden batıyor.

Sezonun en acınası futbolunu oynayan galatasarayı kalecisi yükseltiyor.

• Sadece tolga deıl tosıcte gonderılmelı ortak sıraların defansı olur ancak,2,golde denıze atlar gibi atladı

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

quote:

Orijinalden alıntı: orrca

Galatasaraya ve fenere avrupada başarılar.inşallah bu senede siz biraz ülke puanı toplarsınız.kaç senedir biz yalnız kalmıştık o noktada.Eğer bu maç tolgadan kurtulduğumuz maçsa ben elenmeye üzülmedim de renklilerin yorumlarına üzüldüm.dalga geçin geçmesinede bari bu gece şu tolgadan hırsımızı alalım bi aramızda yarın dalga geçin bu gece yıldız diyin üçüncüluk diyin şu maça yorum yapmayın allahaşkına.

ne güldüm arkadaş kaç senedir uefada cl'de final yarı final oynuyorsunuz sanar görende bir bitmediniz :D Beğenmediğin Galatasaray 2012-2013 cl çeyrek final, 2013-2014 İkinci tur oynadı, Fenerbahçe 2013-2014te Uefada yarı final oynadı. Sen naptın bi anlatsana ben çekirdek alıp geliyorum.

Beğenmediğim mi?Size laf sokmadım ki başarılar diledim.ülke puanını da son yıllarda farklı sebeblerden beşiktaş yalnız kaldığı icin yazdım kötü bir amaçla degil.Farklı bir mesajamı cvp yazmak istediniz anlamadım.1 takımdansa 2 yada üç takımımız gittiğinde daha fazla ülke puanı toplarız yazma amacım budur.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.