Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05 (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.482
Cevap
0
Favori
18.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hawk1903

Transfer dönemi yabancı kaleci şart dediğimde burada eksileniyordum.

En iyi takim sozde degil mi ? E buna kaleci de dahil olmasi gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defansı berbat Beşiktaş'ın.Kanatlardan çok rahat atak düzenleyebiliyorlar adamlar.

İsmail koşuyor bir şekilde kapatıyor ama 70'ten sonra İsmail'in pili bitiyor.

Olcay'da bu sezon baya kötü.Mutsuz bence kendisi sürekli hata yapıyor ve oynama isteği pek yok açıkçası.

Tolga için diyecek bir şey yok ama defans genel olarak organizasyon sıkıntısı yaşıyor.

Özellikle ileri tarafta kontrolü kaybedince takım oyun doğal olarak kontra ve hızlı oyuna dönüyor ve defans kitlenip kalıyor o 10-15 dakika içinde.
  • norton772 kullanıcısına yanıt
    Fenerliyim lakin korkuyorum artık yanlış anlaşılırım diye
    O yüzdn başka takım forumlarına yorum bile yazmıyordum

Sadece dün tolganın o yediği goller içime öğle bir oturduki
    Gelen tur tolga yüzünden gitti
    Dayanamayıp buraya bizim hoca perarıa ile bu tolgayı
    Bir çuvala koyup on vurup bir saymalı diye yorum attım

Bizim hocada fenerin elenmesi için çok uğraştı
    Lakin kaptan gökhan gönül buna müsade etmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Fenerliyim lakin korkuyorum artık yanlış anlaşılırım diye
    O yüzdn başka takım forumlarına yorum bile yazmıyordum

Sadece dün tolganın o yediği goller içime öğle bir oturduki
    Gelen tur tolga yüzünden gitti
    Dayanamayıp buraya bizim hoca perarıa ile bu tolgayı
    Bir çuvala koyup on vurup bir saymalı diye yorum attım

Bizim hocada fenerin elenmesi için çok uğraştı
    Lakin kaptan gökhan gönül buna müsade etmedi

Hocam insan lafını düzgün yazdığı müddetçe sorun olmaz zaten. Yukarıda gayet güzel yorumlar da var rakip taraftarların ama bu ölçülü olmalı. Herkesin kötü dönemi olmuştur kimse unutmamalı. kendimize yapılmasını istemediğimiz bir şeyi biz de başkasına yapmamalıyız.

• Ekşide millet tolgaya 600 entry giydirmişMaçtan haberim yoktu öldü falan zannettim

• norton772 kullanıcısına yanıt
    Yerden göğe kadar haklısın arkadaşım işte gelde bunu bizim
    Düşüncesiz fanatik millete anlat anlatabilirsen
    Sanki bir diğerinin durumu diğerinden çok çok iyide
    Al birini vur diğerine bu futbolla zaten fb de gs de
    Hemen ilk turda elenecekler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçında başında çok sevinmiştim güzelde oynuyordu bjk zevk alarak izliyordum.

O kadar gol pozisyonu baskı pres sanki ev sahibi gibiydi bjk çok şansız bir maçtı

Ben BJK taraftarı olsam oyunun geneline bakar ve skoru unuturdum çünkü bjk hatasız maç oynadı neredeyse
    Ben dışardan baktığım için daha iyi görüyorum takımı değerlendiriyorum..
    Samimi objektif bakmam gerekirse BJK dün farkla yenebilirdi ama okadar konsantre rakibi oynatmamaya yönelik ofansif oyun vardı ki
    İşler çok iyide gidebilirdi terside olabilirdi ama malasef tersi oldu ama bu oyun yapısı hırs çaba özgüven olduğu sürece

BJK er geç kazanır sadece sabırlı olunması gerek oyuncular çok acele ediyor top kapmada sorun yok ama kaptıkan sonra ne yapacaklarını bilmiyorlar..

İşin özü görünen o ki BJK deki hırs takım oyunu baskı pres isteğin %10 u GS de olsa rahat rahat gururla GALATASARAY'ı izlerim..

Ama BJK taraftarı nankör ve sabırsız..
    Dün takımın en iyileri Q7,OLCAY,ATİBA idi bana göre

• Şenol Güneşin yüzünden Bjk yi avrupada desteklemıyor kendı besıktas için deıl trabzon için cabalıyor resmen Fenere habire laf cakıyor trabzonu tutuor bu adam oldugu için bjk yi avruadpa desteklemedım
  • 5 senedir kaleci sıkıntısı çekiyoruz bir tane kaleci almadılar, lastiği patlamış araba gibi yolumuza devam etmeye çalışıyoruz. Kalecilerimiz kazma, bunu kaç yıldır tecrübe ettik ama bu yönetim hala bir kaleci almadı. Kötü oynayıp yenilsek Lizbon bizden daha iyi bir takım olsa üzülmeyeceğim ama mal gibi oynayan takımdan 10 dakika da 3 gol yenilir mi arkadaş. Olcay öküzü de kendini ispatlamak için bir sürü pozisyon harcadı, takıma katkı sağlayaksan asist yap gol attır yoksa kazandığın toplar bir b*ka yaramıyor işte.
  • Tolga balonu yine patladı

Adam iki sene ustuste Avrupa kupasından eletti takımı

• Birde şu var hiç dikkat ettiniz mi dakika 67 fb ve bjk nin 2 maçında kırılma noktası diegonun kırmızısı ve tolganın hatasıyla gelen gol 2 side tam dakika 67 de bu dakikadan sonra 2 taraftada işler tersine gitti nasıl bir raslantı bu (DAKİKA 67 )
  • Günah keçisi Tolga eyvallah ama yavrusuda Olcay dün bu iki isim maçı katletti.

• Golü yedikten sonra Beşiktaş çöktü. Bir tane pozisyonları yok.
  • 3 takım birden güzel olurdu be.
  • Ne de olsa bir üst tura çıksak bile elenecektik, üzülmenin alemi yok beyler
  • bana göre tolga nın üstüne fazla gidiliyor 1 aydır medyada kaleci arayışında bir beşiktaş var e bu durumda tolgadan moral ve performans beklemek pek bi doğru değil . en azından günü o batırmadı bence herkes hata yapabilir, 1-0 öne geçtikten sonra bence orta sahaya serseri mayınlar alınmalıydı quaresma mario gomez gibi takım oyunundan presten anlamayan oyuncular çıkmalı necip gibi serseri mayınlar oyuna sürlmeli ve talimat verilmeliydi : gerekirse kır kart gör ama yaklaştırma . ortasahada adamları boğ 10 dakika zaten boğsak artık umutları kalmayacak bocalıyacaklardı . inanın çok üzüldüm. fenerbahçeliyim bu arada. hepimize geçmiş olsun .
  • UEFA şansı bitti. ki bitmeseydi öyle veya böyle bu Türk takımlarının üçüde acı çeke çeke buraya geldiler, ve en fazla 2. turda dökülürler.
    Şimdi gelelim bundan sonra lig ve kupa ya hadi kupayı da fazla bir imajı kalmadı diye onuda bir köşeye attık.Peki lig Beşiktaş için nasıl geçecek ne yapmalı ?

Bence bu iş transferle çözülecek bir sorun değil taktiksel anlamda çok çalışarak çözülür belli ki çalışılmıyor.Düşünün Avrupa'nın en iyi hava hakimiyeti olan forveti bizde ve her maçta ortalama 10 korner kullanıyorum ve duran top ,kenardan gelen ortalarla maç başına ceza sahasına gelen orta sayısı 30'u geçiyor ama 20 maça çarpsak 600 orta bu ortalardan bulduğunuz gol sayısı 2,3 golü geçmez. Peki transfer bunu çözer mi ?

Bence çözmez buna Şenol hoca antrenmanda çalışmalı ve çalıştırmalı özel olarak..
    ya defans
    İsmail, Ersan ,Rhodolfo ,Beck
    Kötü mü bence değil ama nedense Beşiktaş defans yaptığı her 10 dk. da bir gol yer transfer bunu çözer mi çözmez buda çalışmala geçer bence..

• Nick altına takım amblemini nasıl ekliyoruz?
  • Ulan Tolga zengin ile yollar ayrıldı diye haber görmek istiyordum yüzsüz adam hala duruyor mu.Hep tolga dedik dün oğuzhan da çok kötüydü olcayı ben seviyorum adamları bek oyuncusu rüyasında olcayı görmüştür deli etti ilk yarı Olcay kaçırır da atar da attırırda bu adamın en kötü hali gökhan töreden iyi.Ve Sosa formda oğuzhan düşüşte çıkması gereken oğuzhandı dünkü maçta neyse Sosa harbi kral adam bu kadar oyundan çıktığı halde 1 kere tepki vermedi performansını arttırarak oynadı
  • Ben hep söyledim bu BJK loser takım.Yani geninde,kimyasında var.Taraftar beklentiyi düşürmüş,gruptan çıkmayı başarı sayıyorlar,ligde artık kendileri de biliyor GS-FB'den sonra geliyorlar.BJK böyle 1 sene şampiyon olur 5-6 senede ancak.O şampiyonluğun sebebi de GS-FB'nin o yarıştan kopmasıdır.
    Bu hafta göreceğiz bakalım ölü Galatasaray Beşiktaş'a neler yapacak?

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.