Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05 (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.482
Cevap
0
Favori
18.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şenol güneş gs maçına günayla başlayacak kadar yüreklimi acaba. Gökhanı kesiyor quaresmayi kesiyorya performanstan sebep hani. Bunun gercek nedeni performansmi gorucez. Adam kayıracakmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarsuk

Haklı olabilirsin ama dünkü maçın tüm faturası tolaya yıkılmamalı. 1-0 öne geçmişsin ve kendi sahasından çıkamayan bir takım var karşında ama ne olduysa 1-0 dan sonra savunma içgüdüsü devreye girdi. tamam buna da eyvallah ama sen oyuna sert isimler neden sokmuyorsun neden skoru 10 dakika daha tutmuyorsun isterse 2 kırmızı kart gör ama skoru tut yani benim sinir oldugum nokta bu . maçı herkes bıraktı resmen , bu adamlar tolganın burnunun dibine nasıl bu kadar rahat geldiler . taca at kornere at ama yanaştırma duran topdan o adamlar gol yapamazdı bu belliydi , ama duran top harici tüm fırsatları verdik ve benim çok zoruma gitti. inan sadece tolgaya kızmak adil değil. senin genele yayılmış olan fikrin sezona dair doğrudur ben pek lig maçlarınızı izlemedim ama dün avrupa sahnesinde çok gururlanıyordum bir anda ne yaptı etti resmen maçı hediye ettiler kızmamak elde değil.

Bizim sorun bu,biz en son savunma oynatan bi hocayla sampiyon olduk. Atak oynayarak olmuyor,şöyle hayvan gibi sert savunma yaptirabilecek di matteo yada o olmazsa rica calimbay da olabilir o mantalitede adam gelsin. Iyi futbol falan istemiyorum iyi oynuyoruz yeniliyoruz bıktım senelerdir

• 1-olcayın gec çıkması ve pozısyonları batırması

2-tolganın hatalarından bahsetmeye gerek yok

3-ılk golu yedıkten sonra toparlayamadık (her mac boyle oluyor)

4-gokhan torenın eksıklıgı

Bu lıste uzar gıder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

1-olcayın gec çıkması ve pozısyonları batırması

2-tolganın hatalarından bahsetmeye gerek yok

3-ılk golu yedıkten sonra toparlayamadık (her mac boyle oluyor)

4-gokhan torenın eksıklıgı

Bu lıste uzar gıder

Kesinlikle haklısın. 1 tane de ben yazayım.

5- Gol atıp öne geçtikten sonra bişekilde gol yiyoruz. Bu uzun zamandır böyle.

• Besiktas taraftari ve ulke icin uzuldum ama filozof senol ve tolgaya cok guzel oldu
    Bunlarin beli dogrulmayacak daha arkadaslar goreceksiniz

• SEMOZA45 kullanıcısına yanıt
    Şu bayrağı açan it çakalların seviyesindeyim diyosun yani?

• Şunu bir anlayın Tolga'nın insanlığı farklıdır,işini yapması farklıdır.İşini yapamayan adam veda eder,BJK bir yardım kurumu değildir ki insanlara karakterine göre davransın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Beşiktaşın elenmesine sevinenler gerçekten acayip insanlar. Kendi tuttuğu takımdan başka takım birşeyleri yapmaya çalıştıkça, bizim millet iyice baltalamaya başlıyor.

Diline sağlık hocam , en azından avrupa arenasında böyle düşünmek gerek . Kötü mü olurdu son sekizde 3 türk takımı kalsaydı bu sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

quote:

Orijinalden alıntı: orrca

Galatasaraya ve fenere avrupada başarılar.inşallah bu senede siz biraz ülke puanı toplarsınız.kaç senedir biz yalnız kalmıştık o noktada.Eğer bu maç tolgadan kurtulduğumuz maçsa ben elenmeye üzülmedim de renklilerin yorumlarına üzüldüm.dalga geçin geçmesinede bari bu gece şu tolgadan hırsımızı alalım bi aramızda yarın dalga geçin bu gece yıldız diyin üçüncüluk diyin şu maça yorum yapmayın allahaşkına.

ne güldüm arkadaş kaç senedir uefada cl'de final yarı final oynuyorsunuz sanar görende bir bitmediniz :D Beğenmediğin Galatasaray 2012-2013 cl çeyrek final, 2013-2014 İkinci tur oynadı, Fenerbahçe 2013-2014te Uefada yarı final oynadı. Sen naptın bi anlatsana ben çekirdek alıp geliyorum.

Adam başarılar dilemiş senin dedigin şeye bak teşekkür etmek yerine çekirdek alıp geliyorum yazıyorsun sırf bu yüzden türk takımlarını desteklemek istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Beşiktaşın elenmesine sevinenler gerçekten acayip insanlar. Kendi tuttuğu takımdan başka takım birşeyleri yapmaya çalıştıkça, bizim millet iyice baltalamaya başlıyor.

Diline sağlık hocam , en azından avrupa arenasında böyle düşünmek gerek . Kötü mü olurdu son sekizde 3 türk takımı kalsaydı bu sene

Hocam Türkiye liginde " ulan işte yendik 2-0, 5 gol gol attık gibi bende takılıyorum, biz yenilince arkadaşlarım bana takılır". Ancak Avrupa maçları olduğu zaman hepimiz beraber hangi takım oynuyorsa onu tutarız.
    Bizim insanımız bunu ayırt edemiyor. Medya baskısı ve yönlendirmesiyle beraber milletimiz iyice birbirine kırdırıyorlar.

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu.. İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Bu bizim için söylenmiş bir söz gerçekten. Sadece amaçlar farklı.

• Beşiktaş camiasına geçmiş olsun, ilk iki gol akıl işi değildi maç 1-1 bitebilirdi.
  • Yazık oldu arkadaş. Heryerde üçüncü oluruz.

• Salaklığını gizlemek için arkaya bakıyor 1 sn kaybettim baktım hata ondan oldu babında....iyi niyet göstergesinin arkasına sığınmak..
    Bir kaleci nerede olduğunu ön cizgiden anlar...Eğer pozisyon yok ise arkaya bakar yerini tayin eder kaleye uzaklığını beynine yer ettirir..
    Hatta bazı kaleciler son adam gibi kaleyi terk eder rakibin hızını ve avantajını göz önünde bulundurur ve defansın topu kaybettiğini görünce topu taç atar..Rüstünün TR maçinde buna benzer hatalı bir golü var dı..Bazı kaleciler rakib oyuncuyu öyle baskı yapar ki korner çizgisine kadar pozisyon aldırmaz defansa zaman kazandırır..Topu alamayacaksan çıkmazsın ama genelde göz ve önsezi ile elle müdahalenin dışında avantaj hep kalecidedir çıkar topu alır veya kafa ile uzaklaştırır ....BU KALECİNİN ÖNSEZİSİ YOK ,,,,,bence sakat sakat itelediler BJK bu kaleciyi...
  • 3.0 DAN MAç veren takım BJK git işine yaa.NE moral kaldı ne heyecan....
    60 dk nasıl dayandı bu takıma anlamadım..20 dk 3 gol..
  • Hade İlk golü eşşekliginden yedin diyelim 2. Golü yeme bari lan, 5 dk sonra yine hatalı bi gol yiyorsan kaleci falan değil top toplayıcı olmazsın. 2. Golü o dakikada yemesek maçı dengelerdik hatta o sırada necip hazırlanıyordu oyuna girmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

quote:

Orijinalden alıntı: orrca

Galatasaraya ve fenere avrupada başarılar.inşallah bu senede siz biraz ülke puanı toplarsınız.kaç senedir biz yalnız kalmıştık o noktada.Eğer bu maç tolgadan kurtulduğumuz maçsa ben elenmeye üzülmedim de renklilerin yorumlarına üzüldüm.dalga geçin geçmesinede bari bu gece şu tolgadan hırsımızı alalım bi aramızda yarın dalga geçin bu gece yıldız diyin üçüncüluk diyin şu maça yorum yapmayın allahaşkına.

ne güldüm arkadaş kaç senedir uefada cl'de final yarı final oynuyorsunuz sanar görende bir bitmediniz :D Beğenmediğin Galatasaray 2012-2013 cl çeyrek final, 2013-2014 İkinci tur oynadı, Fenerbahçe 2013-2014te Uefada yarı final oynadı. Sen naptın bi anlatsana ben çekirdek alıp geliyorum.

Adam başarılar dilemiş senin dedigin şeye bak teşekkür etmek yerine çekirdek alıp geliyorum yazıyorsun sırf bu yüzden türk takımlarını desteklemek istemiyorum

" inşallah bu senede siz biraz ülke puanı toplarsınız.kaç senedir biz yalnız kalmıştık o noktada. " şair burada gönülden başarılar diliyor..

siz bizi desteklemeyin zaten. ölmüş annesine küfür etmeye devam edin tolganın.. hadi eyvallah.

• Tolga'nın annesine küfür edilmesini bütün Beşiktaş taraftarına mal edemezsin bende onları tasvip etmiyorum hatalı olabilir ama böylede olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: NKFPK

Salaklığını gizlemek için arkaya bakıyor 1 sn kaybettim baktım hata ondan oldu babında....iyi niyet göstergesinin arkasına sığınmak..
    Bir kaleci nerede olduğunu ön cizgiden anlar...Eğer pozisyon yok ise arkaya bakar yerini tayin eder kaleye uzaklığını beynine yer ettirir..
    Hatta bazı kaleciler son adam gibi kaleyi terk eder rakibin hızını ve avantajını göz önünde bulundurur ve defansın topu kaybettiğini görünce topu taç atar..Rüstünün TR maçinde buna benzer hatalı bir golü var dı..Bazı kaleciler rakib oyuncuyu öyle baskı yapar ki korner çizgisine kadar pozisyon aldırmaz defansa zaman kazandırır..Topu alamayacaksan çıkmazsın ama genelde göz ve önsezi ile elle müdahalenin dışında avantaj hep kalecidedir çıkar topu alır veya kafa ile uzaklaştırır ....BU KALECİNİN ÖNSEZİSİ YOK ,,,,,bence sakat sakat itelediler BJK bu kaleciyi...

sabri neden hala gs de? yüreğiyle oynadığı için.. yıllık 2.2milyon euro alıyor.. çok mu iyi oynuyor hayır..

ibrahim üzülmezi biz, deli diye neden sevdik? saha ortasına dikilmek istenen bursa bayrağını almaya koştuğu için, hiçbişi yapamasa da deli deli koştuğu için.. kısacası beşiktaşlı olduğu için...

en önemli varlıklarımız, eşimiz, çocuğumuz kısacası ailemiz.. ben babamı kaybettiğimde dünya başıma yıkıldı sandım, tolga da hemen hemen aynı duyguları yaşamıştır.. atlatması kolay değildir, onkoloji tedavisi görüyordu yanlış hatırlamıyorsam.. herşeyi boşverip 2-3 gün sonra maça çıkması, yeterince takıma bağlılığını gösterir..

küçükken mahalle maçlarında hep şunlar söylenirdi "kaleci takımın yarısı, oyunun %25i dir" diye.. tolga belki gününde değildi.. motivasyonunu yüksek tutmak klübedekilerin, arkadaşlarının işi..

geçen sene avrupada her maç 4 yiyen musleraya bu kadar giydirmedi kimse..

chelsea yı sergenin 2 golüyle kazanmıştık, hatırlayan var mı? cordoba asist, sergen 2. golünü attı, ilhan kırmızı kart yedi, 40 dakika çanakkale geçilmezi oynamıştık..

tolga hatalı mı evet, morali bozuk mu evet, yuhalayacaklar mı, evet (statta olanların çenesi durmayacaktır), gol yeniyorsa biraz defansın takımla uyumuna da bakmak gerek..

bu arada çok ofsaytta kaldık, sanırım 10 un üstünde.. bi takım bu kadar ofsaytta nasıl kalabiliyor?

penaltı olur, gol kaçar, olabilir.. karşı karşıya pozisyonlar da kaçabildiği gibi (almeida az yemedi pozisyonları zamanında) kaleci de gol yiyebilir.. sonucun tek suçlusu tolgaymış gibi göstermek, kaleci sıkıntımız zaten varken (sakatlanmasın diye dua ederken) zayıf noktamızdan vurulmamızı da çok anormal karşılamamak gerek..

napalım şimdi tolgayı? 5 para etmezsin diye sözleşmesini mi feshedelim? gs maçına çıkarmayarak ultimatom mu verelim? emin olun ki tolga gs maçında yiyeceği küfrü, ıslığı da düşünüyordur şimdi.. bir futbolcunun motivasyonunu bozan şeylerdir bunlar..

aklıma akşam akşam, halilagicin geri pasında topu ıska geçen fevzi geldi.. leeds ten 5i yiyip sırıtan shorun mu geldi.. zaman birlik zamanı renktaşlar.. umarım gs maçında şans ve akıl bizden yana olur da maçı kazanırız..

• aa demeyin öyle, tolganın annesine küfür edilmedi diyen bjkliler var.
    Ali Ece; Keşke Tolga adamlığının çeyreği kadar kalecilik yapabilseydi bu akşam.
  • Olcayı seven bir ben miyim gol kaçırmışsa nolmuş pozisyonlarının çoğunu kendi yaratıyor bu adamın kapasitesi bu zamanında deli ibodan orta açmasını beklemediğimiz gibi olcaydanda gol beklemeyin bu adam daha zorlarınıda attı hem şanssızlık olur hem gomez olcaydan daha çok kaçırıyor bana göre.Maçı izliyorum olcay olcay küfürler ismail ismail küfürler tamam bu adamlar yetenek anlamında sıkıntılı ama adamlar deli gibi koşuyor pres yapıyor ismailin dünkü yaptığı olay çok iyidi.İsmaili hiç sevmem ama sevdirdi adam kendini helal olsun
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.