Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05 (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.482
Cevap
0
Favori
18.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mgmeteor

UEFA şansı bitti. ki bitmeseydi öyle veya böyle bu Türk takımlarının üçüde acı çeke çeke buraya geldiler, ve en fazla 2. turda dökülürler.
    Şimdi gelelim bundan sonra lig ve kupa ya hadi kupayı da fazla bir imajı kalmadı diye onuda bir köşeye attık.Peki lig Beşiktaş için nasıl geçecek ne yapmalı ?

Bence bu iş transferle çözülecek bir sorun değil taktiksel anlamda çok çalışarak çözülür belli ki çalışılmıyor.Düşünün Avrupa'nın en iyi hava hakimiyeti olan forveti bizde ve her maçta ortalama 10 korner kullanıyorum ve duran top ,kenardan gelen ortalarla maç başına ceza sahasına gelen orta sayısı 30'u geçiyor ama 20 maça çarpsak 600 orta bu ortalardan bulduğunuz gol sayısı 2,3 golü geçmez. Peki transfer bunu çözer mi ?

Bence çözmez buna Şenol hoca antrenmanda çalışmalı ve çalıştırmalı özel olarak..
    ya defans
    İsmail, Ersan ,Rhodolfo ,Beck
    Kötü mü bence değil ama nedense Beşiktaş defans yaptığı her 10 dk. da bir gol yer transfer bunu çözer mi çözmez buda çalışmala geçer bence..

her sey 4 4 luk olsun. bu kaleci ile ligde basari gelicegini mi saniyorsunuz

sampiyonluktanda eder bu tolga sizi aha buraya yaziyorum

93 dk her sey super oynansin oldu ki defans kucuk bir hata yapti rakip tolga ile bas basa kaldi. bizim tolga bi ileri bi geri bi ileri bi ger ciftetelli oynayarak yine takimi ligden edicek

artik tum dunya cozdu tolgayi. isiniz zor. fenerin yedek kalecisi bile bjk nin as kalecisini hop ziplatir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tolga zengin maçı sporting lisbon kazanır diye iddaa oynamış haberleri çıktı,
  • SEMOZA45 kullanıcısına yanıt
    hocam boşver ya, bunlar taa edirneye paoku karşılamaya giden taraftarlar. tabiki lizbonu tutacağım bjk'yi mi tutacağım?
  • Tolga ne adammış bütün ülkw gündemini değiştirdi Bu arada Allah bildiği gibi yapsın onu
  • Birde Beşiktaş'ın 10 numarası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

2.Golü atan herif yere köpükle haç işareti yaptı.
    Fenerli arkadaşlar hristiyan galiba

T harfi olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForqotteN

quote:

T harfi olmasın?

Teofilonun T si
    Bjkli arkadaşlar ne yapalım yani bjk elendi diye yas mı tutalım ne istiyorsunuz.
    Konunuzu da trollemedik.
    Sizin Shatkar maçında yaptıklarınız unutulmaz

• BU TOLGA YLA Bİ HALT OLMAZZZZZZZ.ADAM KALECİLİKTEN Bİ HABER
  • Beşiktaşın elenmesine sevinenler gerçekten acayip insanlar. Kendi tuttuğu takımdan başka takım birşeyleri yapmaya çalıştıkça, bizim millet iyice baltalamaya başlıyor.
  • Besiktasin acilen tolgadan kurtulup adam gibi kaleci bulmasi lazim yedikleri tuttuklarindan fazla kalecimi olur

• Tolga Allah belanı versin elalarını biz alırız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForqotteN

quote:

T harfi olmasın?

T harfi yapti tolga nın t si. Tesekkur ediyor ona

• Patient93 kullanıcısına yanıt
    Hayatımda gördüğüm en cahilce yorum. Beşiktaş kontra atak futbolu oynasa cok daha erken yerdi golü dalga mı geçiyorsun? Dünkü maglubiyetin tek suclusu tolgadır. Şenol Güneş cok doğru bir 11 ve oyun mentalitesiyle cıkarttı takımı.

• Sarsuk kullanıcısına yanıt
    Tolga'nın üstüne az bile gidiliyor Fikret Orman kaleci antrenörü ile görüştüğünü ve Tolga'nın antrenmanların yarısından fazlasına katılmadıgını söylemişti yazın işte o gün gidecekti Tolga. Bu takımdan hala ekmek yiyorsa kimse bana o adamı aklamaya calısmasın. Tolga bana göre iyi insan falan da değil iş ahlakı olmayan birisi hiçbir zaman iyi insan olamaz. İyi insan olsa club brugge maçından sonra ben ne yapıyorum der silkinmeye en azından niyetlenirdi. Ama o ne yaptı antrenmanlardan bile kaçtı. Tolga dün tıpkı club brugge da oldugu gibi 10 kişinin, kulübün malzemecisinden teknik direktörüne kadar herkesin ve taraftarın emeğine ihanet etti. Bunu söylememin nedeni hata yapması degil hata yaptıgı halde vicdanı rahat rahat dolanması

• Patient93 kullanıcısına yanıt
    Hahaha nasıl bir alaka ya? Ben cahilim diye mi yenildi Beşiktaş Futbol bilginizin düzeyini profil resminizden idrak ettim zaten daha fazla konusmaya gerek yok bence. Kalede Tolga değil de Muslera gibi bir kaleci olsa o üç golün en fazla biri gol olurdu. Beşiktaş gole kadar en doğru oyunu oynamıstır

• özetleri şimdi izledim de,yazık olmuş beşiktaş'aehh tolga ben sana ne diyeyim
  • öncelikle şunun cevabını vereyim, profil resmiyle bir şeyleri bağdaştırmaya çalışmak da cahilliktir zaten.
    2.si okuduğunu anlayamama probleminiz var. 2 cümleden bunu anladım.
    1- ben 1-0 dan sonra oynanan oyunu eleştirdim, sen maça çıktığı taktik doğru dedin. benim anlatmak istediğim son 25 dakikada 2 gole ihtiyacı olan takıma karşı oynanan oyunun yanlışlığıydı. bunu anlayamadın okuduğun halde.

2- senin bakış açınla aynı topu oynadıkları için zaten 3 yediler. yorumunun cahilce olduğunu zaten buradan anlayabiliriz anlamında mesaj yazdım, onu da anlayamadın.

3- muhtemelen bu yazdıklarımı da okuyup anlayamayacaksın, o yüzden bu mesajdan sonra cevap yazmamın bir anlamı olduğunu sanmıyorum. okuduğunu anlayabildiğin zaman tekrar tartışırız, iyi forumlar.

• Hatalı goller yenebilir, kaleci yüzünden elenmiş de olabiliriz, olcay in kötü oyununu gören yok mu, gomez in kaçırdığı var ilkyari, onu gören yok mu?

Takım olarak gol yenildiğinde panik yapıyoruz.. 1 1 bize yararken oyundan düştük komple.. Ersanin eksikliği bu kadar mı hissedilir takımda? -ki ersan da çok ahım şahım oynamıyor..

Takımda milosevic franco gibiler varken neden tosicde bu kadar ısrar? 3 yıldır sacmasapan hatalar yüzünden kaybettiğimiz derbi maçını da biz Lizbon maçıyla kaybettik..

Olacakları söyleyeyim, derbi maçta tolgaya küfür, her top geldiğinde ıslık.. Adamı oyundan düşürecekler.. Twitter da adamın karısına sövenler var, biz ne ara böyle olduk? Adamın annesi öldüğünde gelip maça çıktı herkes alkışladı, hatalı goller yiyince karısına şahsına sövmek mi gerekiyor? Biz ne oyuncular ne topçular gördük Beşiktaşta.. Tolga onların yanında daha karakterli daha iyi biri.. Motivasyon olarak çöktü, düşene de biz vurmayalim.. Diğer takımların istediği de bu.. Takımı karıştır, çöküş olsun.. Puan farkı açılmasın.. 11puanlik fark olduğu dönemlerde Beşiktaş'ı düzgün yorumlayan her insan bunu görebilir. .

Derbiyi kazanacağımızı düşünmüyorum eğer tolgayı isliklayacaklarsa, kufredeceklerse.. Gol yollarında kaçanları görüyorsunuzdur son 3 4 maçtır neler kaçıyor.. Bal yapmayan arı gibiyiz.. Tolgayı gömmeyi bırakıp nasıl motive ederiz onu düşünmeliyiz.. Günay geçerse kaleye, tecrubesizliginden, olmadık yerde olmadık bişilerde olabilir..

Sakin olmak, hatalı olsa da tolganın arkasında durmak lazım.. Beşiktaşlılık bunu gerektirir.. Önümüzde daha birsürü mac var, adam harcamak kolay fakat kazanması zordur.. Quaresma takım oyunu oynamaya başladı derken tolgayı bitirmeyelim..

Biri bana da açıklasın, milosevic, tosic den daha mi kotu? Franco ilk 18e giremiyor, napiyor bu adamlar?

Herkese saygılar sevgiler. .

• beşiktaş tolga'nın sözleşmesine jest yapmış uzatmaya gidiyormuş şenol günel toplganın performansından (yediği gollerden ) memnunmuş
  • Haklı olabilirsin ama dünkü maçın tüm faturası tolaya yıkılmamalı. 1-0 öne geçmişsin ve kendi sahasından çıkamayan bir takım var karşında ama ne olduysa 1-0 dan sonra savunma içgüdüsü devreye girdi. tamam buna da eyvallah ama sen oyuna sert isimler neden sokmuyorsun neden skoru 10 dakika daha tutmuyorsun isterse 2 kırmızı kart gör ama skoru tut yani benim sinir oldugum nokta bu . maçı herkes bıraktı resmen , bu adamlar tolganın burnunun dibine nasıl bu kadar rahat geldiler . taca at kornere at ama yanaştırma duran topdan o adamlar gol yapamazdı bu belliydi , ama duran top harici tüm fırsatları verdik ve benim çok zoruma gitti. inan sadece tolgaya kızmak adil değil. senin genele yayılmış olan fikrin sezona dair doğrudur ben pek lig maçlarınızı izlemedim ama dün avrupa sahnesinde çok gururlanıyordum bir anda ne yaptı etti resmen maçı hediye ettiler kızmamak elde değil.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.