Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05 (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.482
Cevap
0
Favori
18.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sean john

dalga geçilmeyi flan hak etmiyorsunuz bilader. tolga normal bir kalecinin yarısı kadar olaydı maç bjknindi

her zaman aynı şey olmazki abi ben artık şüpheleniyorum bu adamlar beşiktaşı bitirmek için gönderilmiş ferrari diye bir adam vardı bir ara bu takım kanser eder vallahi. Tolga zengin sezon sonu tazminat alıp gider beşiktaşın adetidir takıma zarar veren adama tazminat ödemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

quote:

Orijinalden alıntı: enesozcan

quote:

Orijinalden alıntı: I m amazing.. I m Batman

Fb vs Gs konularinda trolluk yapan G.antepde puan biraktiktan sonra biz en iyisiyiz tavirlarinda olan Bjkliler neredesiniz ?

kör müsün olum hala en iyi top oynayan takım biziz akhisara da 2 0 yenildik ama takım taş gibi oynadı tolga hatalı gol yedi maç gitti bu maç da.70dk sportinge -hani şu benficaya benficanın stadında 3 atan portekiz liginde yenilgisi olmayan takım- pozisyon vermedik neyin kafası bu iyi top oynuyoruz bosuna laga luga yapmayın

bu arkadaşın yazdıklarını iyi okuyun klasik beşiktaşlı Profili. Olum siz neyin kafasını yaşıyorsunuz hala en iyi biziz falan yazıyorsun. Yok abi bu adamlar başka bi evrende yaşıyor.

astana karşısında amatör futbol oynayan takım taraftarı mı konusuyor sen kimsin birader su 4 yıldızı olmayanlar sussun diyen ergenlerden mi iyi top oynuyoruz bu sezon bursa dısında hiçbir takım bize karşı bizden üstün top oynamadı her maçı eze eze kazandık buna ragmen yok hakemlerle kazandı yok sezon sonu 3.sunuz yok biz size bi koysak keninize gelemezsiniz diyen bebeler beşiktaşı kıskanan iyi top oynadıgını görünce deliye dönen özellikle 15yaş grubu veletlerdensin sende bas git işine yenince sen çok yaşa yenilince ıslık küfür maçı terkedip sırtını dönen takım taraftarları en iyi kareografileri yapıyoruz diye övünüp paralarını kulupten alan taraftar grubu sizi hade ordan biz beşiktaşımıza daima sahip cıktık hepte arkasındayız 4er 4er yerken suskundunuz sezon sonu 4 yıldız 4 yıldız ezikler sizi yazık sizin gibi taraftara. he ayrıca siz cincon rakibine tezahuratta bulununca turk takımı yazık size deyip diger türk takımları yenilince dalga geçenlersiniz kısacası karaktersiniz uzattırma bana

• Elenmek bjkye belkıde daha cok fayda edecek sadece lige odaklanacak,iyi bir kalecı ve stoper şart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fb vs Gs konularinda trolluk yapan G.antepde puan biraktiktan sonra biz en iyisiyiz tavirlarinda olan Bjkliler neredesiniz ?

kör müsün olum hala en iyi top oynayan takım biziz akhisara da 2 0 yenildik ama takım taş gibi oynadı tolga hatalı gol yedi maç gitti bu maç da.70dk sportinge -hani şu benficaya benficanın stadında 3 atan portekiz liginde yenilgisi olmayan takım- pozisyon vermedik neyin kafası bu iyi top oynuyoruz bosuna laga luga yapmayın

Sonuc ne ??

kaleci yüzünden kaybedilmiş bi maçla oynanan topu kıyaslarsan bende senin beynini maymunlarla kıyaslarım dostum coluk cocukla laf dalasına girdik iyi mi hadi yoluna beşiktaşa laf atma işin yoksa cık konudn

Sıkısınca nasil da millete coluk cocuk diyorsunuz :) kaleci yuzunden forvet yuzunden ya da sistem yuzunden ne olursa olsun yenildiniz mi ? Evet. Elendiniz mi ? Evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Abooook muhabbete gel en son 1-0 dı la.
    Bir de elenmişsiniz galiba , hani bu sezon iyiydiniz la

ABİ MUSLERAYMIŞ VOLKANMIŞ OSPİNAYMIŞ ONLARI GEÇTİM ... FABİANO BİLE YETERDİ LAN BİZE BU MAÇI ALMAK İÇİN

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

quote:

quote:

bu arkadaşın yazdıklarını iyi okuyun klasik beşiktaşlı Profili. Olum siz neyin kafasını yaşıyorsunuz hala en iyi biziz falan yazıyorsun. Yok abi bu adamlar başka bi evrende yaşıyor.

sen neyin kafasını yaşıyon astana ile 3. lük yarışı yapmış takım gelip burada beşiktaşı yargılamasın

• Beşiktaş gerçekten dalga geçilecek bir oyun oynamadı. Gayet oyuna hakimdi ve çabaları ile hak eden taraftı. Sapla samanı bir birine
    karıştırmayalım, Beşiktaş bugün FB'den de GS'den de iyi oynadı. Daha iyisini de yapabilirdi. İşte o da tecrübe ile olur. Ben şahsen Sportingin bu oyun ile Fbyi Molde gibi ters köşe edeceğine inanıyorum. GS yi saymıyorum bile. Fenerde Diego olduktan sonra daha çok maç gider adam akıllı sistem kurumadan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurtuldunuz

quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Ben Fb li olarak Bjk nın golüyle çok mutlu oldum hatta 1-2 tane daha atar diye düşündüm yani iyi oynuyordu o anlarda ama skor nasıl 3-1 e döndü şaşırdım kaldım. Aslında Bjk iyi oynayabiliyor ama neden bu derece şapşalladı ve elendi anlamadım.

geçen seneki cluj maçının özeti abi takım 1-0 önde pozisyon vermemiş 1 gol yesen bile geçiyon turu onun rahatlığındayken baş rolde yine tolga aynı şekil gol yiyor adam ruh bildiğin bu kadar ölü bir kaleci olamaz açılmıyor takımın dengesi bozulmuşken bir hatalı gol daha yedi bittik.Takımın nasıl kaptanı bu adam ya senin 1-0 dan sonra takımı yöneticek adama ihtiyacın var bu salağa vermişler kaptanlığı ruh bildiğin ruh ya ne moral kaldı ne bir şey Allah belasını versin adamlarda muslera var volkan var adam rakibi korkutuyor hiç olmadı bizim kaleciye bak ya

Evet kardeş aynen öyle, bu takıma zarar veren Tolga ayrıca ben Beşiktaş da Olcay'ı da hiç sevmiyorum. Pozisyon harcayan adamın teki..

• quote:

Orijinalden alıntı: uA-TayfA

Şenol Güneş: "Sadece Tolga değil, hep beraber kaybettik, hep beraber suçluyuz"

Ne desin oyuncusunu tüm dünya önünde gömsün mü?
  • Maça 2. Yarı denk geldik q17 nin beklemediğim asistiyle gol geldi sevindik haydi atın yine derken spiker olacak hımbıl oyunu soğutmamız lazım filan demeye başladı bastım kalayı atak olun geei çekilmeyin diye sayıklarken spiker Bjk lider SLizbon 2. Dedi puanlarla maç böyle dengeli gider derken gol geldi lan dikkat demeye kalmadı elimiz havada öyyle kaldık Sonra 2. Gol geldi tuttuğu yerden yedi, 3. Gol baya normal göründü bize (diğerlerinden sonra) spiker bir saydı maç sonuna moskova 3 lemiş lizbon 2. Olmuş biz ahanda lider olarak çıkıyoruz derken tepetakla gittik. Tolga çok fena dibe çökmüş, defans da sağolsun tık tık 2 pasla geldiler adamlar sonuç hüsran.

• Arkadaşlar geçmiş olsun
    Ben de belki bir Bjk lı kadar üzüldüm
    Tolga nin hatalari var ama ben bu tip durumlarda hatayi yapan oyuncuya degil onu oraya koyan adamlara kizarim
    Her oyuncunun potansiyeli bellidir bu adam sonucta mac satmadi ancak bu seviyenin oyuncusu olmadigini gecen sene zaten gostermisti
    Sonic olarak yazik oldu

• kusura bakmayın da hakettiniz... Şu tolga'ya bu kadar taviz veren sizsiniz cezasını da siz çektiniz.
    Hep dedim bu kaleci kova iyi kaleci değil diye. Cenk bile çok daha iyi maçlar çıkartıyordu avrupa'da. Bugün kalede düzgün bir kaleci olsa o gollerden hiçbirini yemezdi.
    İyi insan diye kalede duracak diye bir şey yok,hep böyle mesleği harici her işi yapan adamlara prim verdiğimiz için bu halde ülke takımları zaten.
    Ağır abi hareketleri,takımın abisi,efendi adam tolga... Galatasaray'ın çoçuğu,camianın evlatları,iyi oynamasada koşu yapıyorcular sabri,burak...
  • Şenol gunesde de suç var. Bir takım sürekli hücumu dusunmemeli,kapanmayi da bilmeli. 1 0 bulunca ,defansif oyuna gecmen gerekir bu tür maçlarda

• Tolgaaaaa basim agriyor Tolgaaaaaaa

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sonuc ne ??

kaleci yüzünden kaybedilmiş bi maçla oynanan topu kıyaslarsan bende senin beynini maymunlarla kıyaslarım dostum coluk cocukla laf dalasına girdik iyi mi hadi yoluna beşiktaşa laf atma işin yoksa cık konudn

Sıkısınca nasil da millete coluk cocuk diyorsunuz :) kaleci yuzunden forvet yuzunden ya da sistem yuzunden ne olursa olsun yenildiniz mi ? Evet. Elendiniz mi ? Evet.

çekemiyorsunuz olum olay bu beşiktaşın sizden daha iyi oynamasına o kadar para harcamanıza ragmen bizden kötü oynamanıza dayanaıyorsunuz kuduruyorsunuz orda burda en çok bize sallıyorsunuz yok zaten 3. olucaksınız zaten hakemler sizi tutuyor bu sene fakan filan çocukca saçmalıklar filan komedisiniz ama yedirmeyiz takımızı saglam oynuyoruz susun ve işinize bakın elendiysek elendik sana batan çıkan ne moldeden 3 yerken susuyordun di mi shaktar içerde dısarda koyunca nerdeydin git takımını eleştir hade hade

• Belkide lizbon uefa'yı kazanıcak bu kadar zor bir gruptan 1. çıkacakken nasıl beceriyoruz anlamıyorum.Belkide bu mağlubiyet galatasaray maçı için ihtiyaç duyulan şeydi her maç yeterli pozisyon buluyoruz 1 atıyorsak 5 kaçıyoruz yinede bir şekilde atıyoruz.Kafaya takmıyacam fazla dedim ama yine taktım kafaya takım iyi oynuyor ama bir şanssızlık var sonumuz hayrola.
  • Bir kaleci..bir takımın kaderiyle bu kadar oynayabilir..yazık oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurtuldunuz

Belkide lizbon uefa'yı kazanıcak bu kadar zor bir gruptan 1. çıkacakken nasıl beceriyoruz anlamıyorum.Belkide bu mağlubiyet galatasaray maçı için ihtiyaç duyulan şeydi her maç yeterli pozisyon buluyoruz 1 atıyorsak 5 kaçıyoruz yinede bir şekilde atıyoruz.Kafaya takmıyacam fazla dedim ama yine taktım kafaya takım iyi oynuyor ama bir şanssızlık var sonumuz hayrola.

3 maç kaybettik bu sene. 2 tanesinde kimin parmağı var bir bak hocam.

Yazık günah bu çocuklara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alayina_Gider

3eşiktaş

Hadi yavrum güle güle
    Hafta sonuda Galatasarayımızdan küsküyü yedimi artık hayretmez.

Sonra dersin neden Banlanırsın,banlanırım işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: R3Dizayn

Beşiktaş gerçekten dalga geçilecek bir oyun oynamadı. Gayet oyuna hakimdi ve çabaları ile hak eden taraftı. Sapla samanı bir birine
    karıştırmayalım, Beşiktaş bugün FB'den de GS'den de iyi oynadı. Daha iyisini de yapabilirdi. İşte o da tecrübe ile olur. Ben şahsen Sportingin bu oyun ile Fbyi Molde gibi ters köşe edeceğine inanıyorum. GS yi saymıyorum bile. Fenerde Diego olduktan sonra daha çok maç gider adam akıllı sistem kurumadan.

Ulan fener kotuydu elestirdik ancak fener suan iyi hala elestirip bjk lileri pohpohlama derdindesiniz boyle olacagi belliydi tolgayida gectim bjk defansi folloş olmuş adamlar ceza sahasi cizgisinin dibinde paslasiyorlardi bos alan birakirsan atarlar bryan ruiz gibi teknik bir adamlari var, boyle bos birakirsan atarlar, bence suanda en dengeli oynayan fener. Unutmayin ki futbol sadece hucum yapmakla olmaz defans yapmasini bilmelisiniz.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.