Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05 (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.482
Cevap
0
Favori
18.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tolga kova gibi kaleci. Yazık oldu valla. İnşallah o kupayı Fenerbahçemiz bu ülkeye getirecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venganza

Halbuki naniden daha iyi olan q7 ligin en iyi stoperi rodolfoda oynadı hatta ve hatta victor valdezi son anda reddettiğiniz tolgada maçtaydı neden oldu ki böyle

ligin en iyi stoperi Aurelien Chedjou dur her türlü tartışabiliriz. Tamam bizim defans sıkıntı ama bireysel olarak.
  • Sayın yöneticilerden rica ediyorum bu başlık altında Tolga'ya sövmek serbest olmalı veya yeni bir konu açılabilir bunun için

• Derbinin sonucu belli oldu. Gs 2-1 yenicek beşiktaşı. Fenerbahçe'nin 2015-16 şampiyonluğu hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir bizi uefadan halı saha maçında yenilmeyecek goller yiyerek düşüren adamı savunmayın tolga hiçbir zaman iyi kaleci değildi atılan geri pasların hepsinde korkuyorum nede atıyorlar onada anlam veremiyorum bizim bilmediğimiz bir yeteneğimi var tolganın ya rakip takımın 1 tane tehlikeli pozisyonu yok adamlar bitmiş sen gidiyon saçma sapan gol yiyorsun aynı geçen seneki cluj maçı o maçta sonra dedim bu adam şampiyon yapsada takımı affettiremez kendini zaten öyle bir kapasitesi yok derbidede yer 2-3 tane KAPTAN TOLGA bravo sana
  • Maçı izlemeyenler boş yapmasın. Muhteşem kalecimizin her seneki harikalar yaratan performansı. Yazık bu takımın emeğine. Eminim kendisi de üzgündür ama yapacak bişey yok bu seviyenin adami değilsin işte.

• Kimse boşuna tolga fln diye ağlamasın gomez önünden geçen toplara vurmayı öğrense 6 puan fazlanız vardı şimdiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Yok ya biz insanlık yapıp gs ve fb taraftarını tebrik ediyoruz trollerin yazdıklarına bak Avrupada azıcık Türk olmayı başarın bari

Tebrik?

Astana maçı konusuna bir git bakalım kim tebrik etmiş?

Türk olmayı başarmakmış falan, geç bunları. Biz Astana'dan 3 puan alamayınca "Ülkeyi rezil ediyorsunuz" diyenler, "ATM-Benfica-Astana'lı 'dandik' gruptan çıkamıyorsunuz" diye aklınca dalga geçenler... Allah'ın sopası yok işte. Millî duygular ne alemdeydi o zaman?

Darısı pazartesi umarım.

• Tolga abartılmış kaleci yaptı yine yapaicagini
    ula sen git lider 3 gol ye 3 uncu ol hay böyle ise ya akşam akşam diegodan daha fazla kufrettirdi ayıp yazık günah

• Tolga ADAM'dır.

Derbide görüşmek üzere saygıdeğer lider gidip elenen arkadaşlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Ben defalarca ama defalarca kez söylerim, yine söylüyorum; Şenol Güneş kadar balon bir teknik direktör yok.

Neyse, Fiko Başkan "bu ülkeye gelmemesi büyük ayıp olan" UEFA Kupası'nı seneye getirir belki. Ben umutluyum. Siz de umutlu olun.

Yanlis bilmiyorsam ilk kez 3 buyuklerden birine geldi yani eline ilk kez buyuk bi firsat geciyor nerden cikardin balon oldugunu

• quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

ne kaleciler ne hatalar yaptı ne takımları yaktı, adam bilerek yemiyor golleri herhalde, bir formsuzluk var bu kadar kötü bir kaleci değil normalde, formsuz olduğu bir gerçek, zaten uzun zamandır bir tedirginlik var hamlelerinden belli oluyor, bir süre yedeğe çekilmesi gerekiyordu lig maçındaki hatasından sonra

formsuzluk falan yok. annesi öldükten sonra mental anlamda çöktü. sonsuza kadar da kötü kaleci kalacak formu falan yükselmez.

bu kafayla bu işler yürüseydi bugün efsane olarak nitelendirilen kalecilerin hiçbiri çıkmazdı ortaya, oliver kahn ülkesinde kova ilan edildi bir dönem, sonrasında dünyanın en iyi kalecisi seçildi, tamam tolga bu seviye bir kaleci değil de kötü kaleci kalacak form tutamaz falan diye birşey yok, kaleci antrenörleri bu yüzden mevcut, mondragon galatasaray a geldiğinde üstüne gelen topları yiyen uzun süredir maç yüzü görmemiş adamdı, lucescu nun yardımcılarının adamı nasıl güçlendirdiği ortada, bu örnekler saymakla bitmez

ayrıca varsa psikolojik sıkıntısı kulüp buna destek sağlar, bizim takımların bu hali tamamen amatörlükten kaynaklı, taktik antrenmanı yap iki koştur kadro seç sahaya çıkarla olmuyor kulüp yönetmek takım yönetmek

• Keşke tolgayı alacağına onur kıvrakı alsaydı beşiktaş.Trabzonun bir işine yaramıyor zaten.Geçmiş olsun arkadaşlar avrupada 3 takım devam edebilseydik güzel olucaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

Birde bizim gruba laf atarlar.Bu dandik gruptan çıkılmaz mı diye ? Kendiler bizim gruptan daha dandik gruptan çıkamadı

Portekiz ligi lideri Sporting 3.su Benfica.
    Turkiye ligi lideri Besiktas 4.su galatasaray.
    Hangi grup dandik Allah askina once Akhisar'i gecin yuzsuzlugun sinirlarini zorluyorsunuz arkadas

YAV HE HE

Benfica avrupa sıralamasında kaçıncı aç bak yada ATM kaçıncı

Bariz bizim grup daha üstün neyini tartışıyorsun. Üstelik Sporting lizbon avrupa ligindeki maçların hepsine yakınında yedek ağırlıkla oynadı ????????????????????????????????????????????????????????

Adamlar avrupa ligini önemseseler gruptaki tüm takımları kevgire çevirir.Takip etmiyorsun bali grup maçlarını izle adamların .Bjk maçlarında adamların maçına bakıyorsun.

• Tek temennim Tolganın derbide de oynayıp ağzının orta yerine tekme falan birşey yemesi. Bu adam sakatlanmadan bırakmaz. Herif bugüne kadar bu mallığıyla Beşiktaşın kalecisi olarak kaldı, kalmaya devam eder. Benim umudum yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ospinayi getirin bu takima

• Dalga geçenlere kızmayın adamlar haklı..Bu takımla dalga geçilir arkadaş..Birde Beşiktaş taraftarı kendi istiyor böyle olmasını.Kaç senedir dereyi görmeden paçaları sıvıyoruz sonra şerefli 3.lükler felan vs vs..Adamlara koz veriyorsunuz..Bırakın Fener Galatasaray birbirini yesinler siz niye karışıyorsunuz hadi karışmayı bırakın niye büyük konuşuyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitialMilitia

Olm beşiktaşlı olmak da böyle bir kanser duygu sanırım yav. Beşiktaş, golü bulup öne geçince, "iyi bari bunlarda geçti turu" deyip tv'yi kapatarak oyunun başına geçtim, şimdi bi baktım şok oldum :B

Kanser ki ne kanser Beşiktaş kanseri derdik eskiden. Şimdi tolga kanseri olucam ben bu ne abi.

• Bu Tolga belki iddia oynuyordur. Sanki bilerek gol yiyor. Lizbon 3-4 kere geldi kaleye 3 gol yedik be. Ilginc....

• Geçen gün forumda Beşiktaş'ın gruptan çıkamama ihtimali var denildiğinde höö yok öyle bir şey!!! lideriz biz, siz kendinize bakın renkli kardeşler diyen insanlar nerede acaba?
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.