Şimdi Ara

Avrupa Ligi | Zorya Luhansk - FENERBAHÇE | 15.09.2016 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
2
Favori
12.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Odessa'da yaşıyorum.Herhangi birşeye ihtiyacı olan varsa saldırıya uğrayan varsa lütfen bana ulaşsın her türlü yardıma hazırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Kjaer Bjk'de olsa ve şu golü atsaydı bugünkü bonservis bedeli 125 milyon pound civarıydı.Adam zaten abartılacak kadar iyi bir adam, üstüne bunlar bir abartırdı var ya.

sence attığı gol o kadar güzeldi yani ? bir de beğenenler olmuş bu yorumu. adam hem serbest vuruşu kötü kullanıyor hem sonrasında kötü vuruyor balına defansa çarpıp gol giriyor.
    siz gs liler ziraat kupasına hadi paşam 6-7 sene avrupa göremezsiniz bu gidişle.
  • oyun kurmada güçlük çekiyoruz. bir türlü oturtamadık şunu. Oyuncular yetenekli olmasına rağmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımı küçümsemeyin. İsmi bile gönderme yapıyor : "Zorya"
  • Tarihimizin en rezil ruhsuz en beş para etmez kadrosu. Bu sezon bitmez renkdaşlar, Allah hepimize sabır versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaratıcı oyuncunuz yok beyler. Topu alıp kullanabilen bi Salih var o da ne yapıyor bilmiyorum. Sezonun ilk yarısına kadar idare edin. 2 tane orta saha alın kendinize

• quote:

Orijinalden alıntı: Revengee35

Yaratıcı oyuncunuz yok beyler. Topu alıp kullanabilen bi Salih var o da ne yapıyor bilmiyorum. Sezonun ilk yarısına kadar idare edin. 2 tane orta saha alın kendinize

Sezon ortasına kadar puan farkları 15-20 lerde olacağı için gerek yok orta sahaya, bu takım ilk 5 e giripte avrupa ligine katılsa öpüp başıma koyarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların bu denli edepsiz olduğunu bilseydik geçen sene ligi FB ye satardık. Ezeli rekabet ebedi dostluk kazanırdı.

Umarım adminler bir sistem geliştirir de MANU maçı gibi önemli maçlarda maç takibe bu görmemişler giremez. Hatta uyarı mesajı olarak yıldızınız yetmemektedir yazsın

• Yav hata bende burda 2 yildizli jimnastik takımı taraftarıyla muhattap oldum. Forumu fenerli arkadaşlarıma bırakıyorum iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

quote:

Yaratıcı oyuncunuz yok beyler. Topu alıp kullanabilen bi Salih var o da ne yapıyor bilmiyorum. Sezonun ilk yarısına kadar idare edin. 2 tane orta saha alın kendinize

Sezon ortasına kadar puan farkları 15-20 lerde olacağı için gerek yok orta sahaya, bu takım ilk 5 e giripte avrupa ligine katılsa öpüp başıma koyarım.

Yapma hocam bizi beşiktaşla yarışa sokmayın

• Aynen dediğin 1 -2 takım var, 1 i 1-2 sene sonra alıp başını gidecek tr de deri merbi kalmayacak:D en iyisi basketbola yönelmek.
    kendızı avutyorsunuz, dun canerı gokhanı aramadıysan futboldan anlamıyorsun demektır. beşiktaşa sallayacağına küçük boylu mafya babanıza laf anlatın..
  • Birader sen cidden tedavi ol. Ya da Google diye bişey var senin gibi cahiller için. Aç bak kim ne kadar kupa şampiyonluk almış. Paranı tinere harcama internet paketi al

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Bunların bu denli edepsiz olduğunu bilseydik geçen sene ligi FB ye satardık. Ezeli rekabet ebedi dostluk kazanırdı.

Umarım adminler bir sistem geliştirir de MANU maçı gibi önemli maçlarda maç takibe bu görmemişler giremez. Hatta uyarı mesajı olarak yıldızınız yetmemektedir yazsın

maç satmakta satın olmakta sizin için sorun olmadığını biliyoruz zaten aynen devam . Satın fenere maçları ilk 3 şansınız yok bu sene de kafanı yorma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn99

Birader sen cidden tedavi ol. Ya da Google diye bişey var senin gibi cahiller için. Aç bak kim ne kadar kupa şampiyonluk almış. Paranı tinere harcama internet paketi al

olum ne dengesiz bi sıpaymışın la sen . 31 diyorum 31 puan yetmiyor mu 100 puan mı atalım sana kafanın basması için.
    Seneye buralarda feryat figan ağlıyacaksınız ne halt yemeye bu takımı destekledik diye.
    yarınız fetöcü çıktı diğer yarınız da kalan paraları kendi himayesine alıyor , seneye takımınız yok olacak yok.
    avrupayı falan hayal bile etmeyin yani. paranız da kalmadı tutunacak dalınız da.
    Üstteki renktalının dediği gibi maçları satmaya devam edin belki toparlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

quote:

ilk 5 i bırak küme düşme ihtimalide var dikkat edin öbür ki yıl tff 2. ligde olmayın da gerçi olursanız hak ettiğiniz yerde olacaksınız işte adalet geç işliyor bu ülkede
  • Kimin parası olmadığı ortada tiner sever vatandaş. Tüm oyuncularınız kiralık, Şenol hocaniz çıkıp canlı yayında agladi biz alamadik GS parayi basip alsi diye.sampiyon olmanıza rağmen sosa gomez gitmek için resmen ağladılar.küçük takım olduğunuzu kabul edin.40 yılda bir şampiyon olunca beyinleriniz kulaklarınizdan akmaya başlıyor.

• quote:

Kimin parası olmadığı ortada tiner sever vatandaş. Tüm oyuncularınız kiralık, Şenol hocaniz çıkıp canlı yayında agladi biz alamadik GS parayi basip alsi diye.sampiyon olmanıza rağmen sosa gomez gitmek için resmen ağladılar.küçük takım olduğunuzu kabul edin.40 yılda bir şampiyon olunca beyinleriniz kulaklarınizdan akmaya başlıyor.

bak üstteki renktaşın anlamayaq başlamış meseleyi azıcık yorum yap kafanda bu olay nasıl oldu nasıl 6. olmuşken parayı bastırıp oyuncu aldık diye olur mu küçüğüm.
    Avrupadan üstüste men yiyince zırlamalarınızdan yanımızdakini duyamaz hale gelicez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirLacrymosa

quote:

Birader sen cidden tedavi ol. Ya da Google diye bişey var senin gibi cahiller için. Aç bak kim ne kadar kupa şampiyonluk almış. Paranı tinere harcama internet paketi al

olum ne dengesiz bi sıpaymışın la sen . 31 diyorum 31 puan yetmiyor mu 100 puan mı atalım sana kafanın basması için.
    Seneye buralarda feryat figan ağlıyacaksınız ne halt yemeye bu takımı destekledik diye.
    yarınız fetöcü çıktı diğer yarınız da kalan paraları kendi himayesine alıyor , seneye takımınız yok olacak yok.
    avrupayı falan hayal bile etmeyin yani. paranız da kalmadı tutunacak dalınız da.

gs ye niye laf ediyorsun kardeşim 8 yıl sonra kupa aldınız hemen bakıyorum da havalanmışsı nız gs zor olduğu dönemde sizden süper kupayı aldı daha ne istiyorsunuz türkiyenin en iyi takımı gs açın bakın gs nin vikipedi sine sonra konuşun burada havalara bak ya sanki her sene kupa alıyorlar 2 yıldız da kalmışsınız hala hava atıyorsunuz millete

• quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

Ligimiz oynatmamak üzerine kurulu.Hiçbir zaman başarı gelmez avrupada.Bakın Bruma gitti İspanyaya canavar gibi oldu.Futbol oynanan bir oyundur, rakibi oynatmadığın bir oyun değildir.Bu yüzden takımlarımız kötü ve ligimiz kalitesiz.

Osmanlıspor ve bizim Avrupa'da oynatmama amaçlı futbol oynadığımıza katılmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: harce74

quote:

Orijinalden alıntı: SirLacrymosa

quote:

gs ye niye laf ediyorsun kardeşim 8 yıl sonra kupa aldınız hemen bakıyorum da havalanmışsı nız gs zor olduğu dönemde sizden süper kupayı aldı daha ne istiyorsunuz türkiyenin en iyi takımı gs açın bakın gs nin vikipedi sine sonra konuşun burada havalara bak ya sanki her sene kupa alıyorlar 2 yıldız da kalmışsınız hala hava atıyorsunuz millete

gs nin zor dönemi mi ? bu daha iyi günleriniz adamım. şu 99 lu arkadaşa katılıyorsan senle de tartışmanın mantığı yok.
    bak tekrar söylüyorum galatasaray özbek sayesinde darmadağın olacak ,
    transfer yasağıını öngörüp kalan ne var ne yoksa yeni oyunculara harcadı , alınanlarda ilk akşamdan sakatlandı zaten ,
    yasaklar avrupadan menler gelince çok geç olduğunu anlayacaksınız. 1 sene sabretseydi bayıldığınız özbek başkanınız belki kuratarırdı ama artık bitti .

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.