Şimdi Ara

Avrupa Ligi | Zorya Luhansk - FENERBAHÇE | 15.09.2016 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
2
Favori
12.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Franz Beckenbauer

Biktik artik biz Avrupada destan yazarken bize kostek olan puan kaybettigimizde senlikler duzenleyenlerin kendileri puan kaybettiginde milliyetci kesilmelerinden.Sizin bu yaptiginiz hdp nin baris cagrisi yapmasi gibidir kimse inanmaz

Hocam kusura bakmayın normalde takımımın forumu dışında yazmam ama çok dikkatimi çekti;
    Sizin destan yazmanız zorya adında kimsenin duymadığı bir takımla son dakika beraberliği midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Student

quote:

Orijinalden alıntı: Franz Beckenbauer

Biktik artik biz Avrupada destan yazarken bize kostek olan puan kaybettigimizde senlikler duzenleyenlerin kendileri puan kaybettiginde milliyetci kesilmelerinden.Sizin bu yaptiginiz hdp nin baris cagrisi yapmasi gibidir kimse inanmaz

Hocam kusura bakmayın normalde takımımın forumu dışında yazmam ama çok dikkatimi çekti;
    Sizin destan yazmanız zorya adında kimsenin duymadığı bir takımla son dakika beraberliği midir?

Yanlış anlamışsın mesajımı.Avrupa'da destan yazmış olan takım hangisi olabilir?
  • Futbolcular şimdi sıcak duşunu alacak,son model arabalara binip villalarında mışıl mışıl uyuyacaklar.Taraftar mı? Taraftarı boşverin.

• varlık icinde yokluk ceken bir takım haline geldiniz resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Gerçekten profilinde yazdığı gibi öğretmen misin?

Sizce bu kadar laf bilmez öğretmenlerimiz varken çocuklarımıza nasıl eğitim vereceğiz?

Evet öğretmenim. Çocuklara öğrettiğimiz ilk şey saygı. Her ne olursa olsun alay etme ve dalga geçme gibi kişiliksiz davranışlardan uzak durmak gerektiğini savunuruz. Hemen de öğretmenlere dil uzatacak kadar da bayağısiniz.

• Tüm fenerbahçeli arkadaşlarımdan özür dilerim bi bakayım maç kaç kaçmış diye açtığım saniyesinde şanssızlığımla gol yedirmemden :D Açtım gol anasını satayım fenerbahçe attı diye sevindim de ne yazık ki yemiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

Beyler konu kitlenmeden çabuk yazın yazacağınızı...

Biz puan kaybedince demediklerini bırakmayanlar, sıra kendilerine gelince tahammül edemeyip konuyu kitliyor çünkü.

Ayrıca burada fenerlilerden başkasının fikirlerine saygı gösterilmiyor yazdıklarınız da siliniyor ona göre yazın.

Biziim yöneticiler mi yapıyor hocam dediklerinizi?

Evet sizinkiler. Demin bir mesajımı sildiler sağolsunlar. Muhtemelen konuyu da kitleyecekler maç sonu gör bak.

Allah Allah bizimkiler aktif olmaya mı başladı

• Burası daha çok FB'liler vs GS'liler vs BJK'liler gibi olmuş.
  • Sıkıntı fb gs bjk değil. Sıkıntı her dönem her takımda yaşanabilen zihniyet meselesi. Önceliklr bu zihniyet gidecek, sonra yerine sistem oyunu oynatacak biri olacak. Alex gitmeden önce sistem oynayabilen bir takım vardı örnek veriyorum. Alex üstüneydi ama sistemliydi. Şimdi o sistem bile yok.. Ben zico döneminden sonra eğlenceli bir maç izlemedim fenerde. Ne milli takım ne de Beşiktaş hariç diğer takımlar zevk vermiyor izlerken..

• Serhadss kullanıcısına yanıt
    Sizin oyunu kuracak bir adam eksikliğiniz var.Mesela dünkü maçta hep farklı kişiler oyunu kurdu ve çok doğaçlama bir futbol sergilediniz.Takımınızda bunu yapabilecek oyuncu var ama bunun sisteme oturması gerek elbet.

• Avrupa liginde nedense basari bir turlu gelmiyor beyler sadece fb icin dusnmeyin gs olsun gecen sene super kadro dediginiz bjk gruptan cikkamadi bunlari dusunmek lagzim

• gs önce cezasını bi çeksin sonrada gidip musleranın heykelini diktirsin klüp binasının önüne kurtarıcımız diye o adam olmasa geçen sene küme düşecektiniz hala burada şu kadar kupamız var yazıyosunuz 10 kişi satın takımdan tek o kalsın
  • Ligimiz oynatmamak üzerine kurulu.Hiçbir zaman başarı gelmez avrupada.Bakın Bruma gitti İspanyaya canavar gibi oldu.Futbol oynanan bir oyundur, rakibi oynatmadığın bir oyun değildir.Bu yüzden takımlarımız kötü ve ligimiz kalitesiz.

• Arkadaslar konu disi ancak arastirma kapsaminda katilimcilara ihtiyacim var. acaba paylastigim linke tiklayarak olcegimi doldurur musunuz?

https://tilburghumanities.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_aY7uwq5AiuSz71j
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

Bu maçı kazanmamız lazımdı. Birbirine laf sokanlar 2-3 seneye kendi takımı şampiyon olsa bile ön eleme oynayıp elendiğinde anlayacak durumun ne kadar vahim olduğunu.

Ülke puanına ihtiyacımız var

Konudaki en mantıklı yorum

• quote:

Orijinalden alıntı: duygucankaya

Arkadaslar konu disi ancak arastirma kapsaminda katilimcilara ihtiyacim var. acaba paylastigim linke tiklayarak olcegimi doldurur musunuz?

https://tilburghumanities.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_aY7uwq5AiuSz71j

dolduruyorum hemen. bilime katkimiz olsun fenerbahceden bi halt olmaz.
  • 90 dk izledim kazanırsın kazanamassın boşverin de, fb oynadığı oyun beş para etmez.
    Ne olmuş bu takıma
  • Kadro derinligi cok fazla,az adam olsun oz adam olsun hala kadro oturmadi Vitor'da birturlu oturtamamasti buda deniyor idealini bulmaya calisiyor.Ne bileyim Ozanla Alperle Volkanla olmaz bu isler pas yapcak poziyona sokcak takimi tasicak adam eksikligi var.Sow ve Lenz daha geleli 1.5 hafta olmus nerdeyse neden ilk 11 ne ara takima alistilar isindilarda ilk 11i hakettiler Sow eskiydi demeyin cok sure gecti ve kadronun cogu degisti bu hocayla da zor.Mac izlemekten zevk almiyorum artik izlemiyorumda,taraftari takima kusturenlerede yaziklar olsun.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.