Şimdi Ara

Avrupa Ligi | Zorya Luhansk - FENERBAHÇE | 15.09.2016 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
2
Favori
12.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

8taşı da gorduk herkes işine baksın.

Sizi niye göremiyoruz, pardon sizin uefa kupanız vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de bir çok şeyin değişmesi lazım, saymaya kalksam burdan Ukrayna ya yol olur.. Sıkıntı bir değil üç değil beş değil ki.. O sebepledir ki komik durumdayız hem milli hem de kulüp takımlarımız, misal ben hatırlamıyorum bir Fenerbahçeli olarak en son ne zaman şampiyonlar liginde oynadık.. Türkiye nin üç büyük kulübünden birinin tarafdarının durumuna bakın durumun vehametini anlamak için.
  • vay be fenerbahçenin avrupa ligi maçı olacakta buralar böyle boş olacak.Konuda zaten adam akıllı fb 'li yok varsa yoksa bjk'liler gs'liler.Resmen taraftarı futboldan soğuttular.Şu aziz yıldırım'dan kurtulduğumuz gün fb için çok güzel günler gelecek inşallah.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Aziz Yıldırım gittiğinde onu yanlış tanımışız diye ağlamayın sonra... genel olarak ne yanlışı oldu?
  • Durum vahim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zobu1907

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

Fenerbahçe'nin değişmesi lazım. Ligi eyyam ile götürüp burda adını duymadığım takımdan zorla puan alıyor. Sadece FB değil tüm Türk liginin değişmesi lazım.

Yahu iskender beyli gruptan çıkamıyorsun gelip burada eyyamın kralını yapıyorsun3 büyükler arasında hakem tarafından doğranan tek takım fenerdir her takımın şanssız dönemleri olur bizimkisi de Aziz yıldıranın başımızda olması

Hakemler feneri mi doğruyor? Göz var nizam var.
  • Hayır öyle değil sizi 6-0 yendik diceksin.
  • 6s 8taş fenev muhabbeti yapan bebeler bi çıksın ya. Yok bebe diyorumda çoğunuz koca koca adamlarsınız 6s nedir 8taş nedir fenev nedir ya bi insan gibi futboldan anlayan herhangi bir takımdan biriyle tartışamıyacakmıyız şurada? Bak ne güzel hepsi olmasada çoğu Beşiktaşlı arkadaşlar gelip kırmadan hakaret etmeden eleştiri yapıyor, teselli ediyorlar. Talisca son dakikada gol attığında ne kadar sevindiğimi ben biliyorum yani. Bırakın şu yok benim kupam var sen beni sahamda yenemedim yok ben sende kupa kaldırdım yok liverpooldan 240 tane gol yedin muhabbetini ya.
  • Bu maçı kazanmamız lazımdı. Birbirine laf sokanlar 2-3 seneye kendi takımı şampiyon olsa bile ön eleme oynayıp elendiğinde anlayacak durumun ne kadar vahim olduğunu.

Ülke puanına ihtiyacımız var

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Son dakika bir puan gayet güzel. İçeride bunları yeneriz. ManU maçları zor. Grupta belirleyici her iki Feyenoord maçı olacak.

feyenoordu yenemzsiniz ne içerde ne dışarda acayip sağlam oynuyolar bu sene hiç sanmıyorum valla billa
  • beşiktaş son dakikada 1 puanı kurtardı sevindik ama fenerbahçenin son dakika beraberliği kimseyi sevindirdiğini sanmıyorum
    açıkçası fb nin yenilmesini bekliyordum başkan çırpındıkça batıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Hayır öyle değil sizi 6-0 yendik diceksin.

Oda değil size 28 puan fark attık olacak o

• quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

Aziz Yıldırım gittiğinde onu yanlış tanımışız diye ağlamayın sonra... genel olarak ne yanlışı oldu?

son kısım -genel olarak ne doğrusu oldu- olmalıydı
    fb yi resmen katlediyor başkanlığı boyunca sportif finansal
    bi araştırın ne demek istediğimi o zaman anlayacaksınız
    hekesi fb ye düşman etmeside en büyük marifeti
    çeksin gitsin artıkta fb başarılı olduğunda sevinelim ya
  • Wispe kullanıcısına yanıt
    Anlamazlar boşuna uğraşıyorsun bazı insanlar resmen avrupada sıfır çekiyoruz diye seviniyorlar veya şimdi yenildik diye seviniyorlar daha ne olsun halbuki hiç akılları yok şu 4 takımda gruplardan çıksa türkiyenin ne kadar şansı artıcak haberleri yok varsın bizim uefa şampiyonluğumuz biz 6-0 yendik yok bu kadar adam boşa falan filan muhabbetler. Her neysede bu arkadaşlara bir kına vermek lazım yaksınlar çünkü biz bu gruptan çıkmayı bırak puanı zor alırız bu kadro ile zaten advocaatta aynısını diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

Bu maçı kazanmamız lazımdı. Birbirine laf sokanlar 2-3 seneye kendi takımı şampiyon olsa bile ön eleme oynayıp elendiğinde anlayacak durumun ne kadar vahim olduğunu.

Ülke puanına ihtiyacımız var

ulke puanı kalkıyor artık takım puanları onemlı olacak.
  • Biktik artik biz Avrupada destan yazarken bize kostek olan puan kaybettigimizde senlikler duzenleyenlerin kendileri puan kaybettiginde milliyetci kesilmelerinden.Sizin bu yaptiginiz hdp nin baris cagrisi yapmasi gibidir kimse inanmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsun olsun başlangıç için 1 puan da iyidir. Yensek daha iyi olurdu tabi. Sonuçta aynı ülkenin takımıyız. Beşiktaşlı olarak Galatasaray'ın da Avrupa arenasında olmasını isterdim bu sene. Tadından yenmezdi 3 büyüklerin de Avrupa macerası. İnşallah diğer maçlarda daha iyi olacak moral bozmak yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

quote:

Orijinalden alıntı: Tevez1997

quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

1-2 tane malum takımın görmemiş taraftarı da gelmiş FB ye laf çakmaya çalışıyor maç takip konusu vesilesi ile.

Türkiye'de 2 büyük kulüp vardır
    1-Fenerbahçe
    2-Galatasaray

Her ülke de bir derby maç olur. Hiç bir zaman bu ülkede bu iki takımın statüsüne çıkamayacaksınız ve her kategori de geri kalacaksınız. Kaderiniz bu sizin.

hacı bende gs ve bjk maçında sizi desteklicem

ha sizi yani gsyi sevdiğimden değil, diğer 8 yiyenler gibi görgüsüz değilsiniz en azından. birsürü kupanız var başarıya alışık kendini bilen takımsınız

Daha 2 yıldızları var 3 ü alacağız diye didiniyorlar gelmiş buraya FB çöp yazma cesaretini kendinde bulabiliyor. Herhalde kurban bayramı diye kahvaltıda yürek yemiş utanmazlar. İnsan bi döner aynaya bakar biz neyiz laf attığımız ne diye

yok yav _ 31 puan fark yerken sesiniz bayağı kesilmişti. bu yıl veya gelecek yıl da farklı olmayacak kafanı yorma :)
    yok yani senin takımın bundan sonra avrupa görecek mi merak ediyorum.
    Bu Türkiye'de iki takım var olayına da tavım . He ondan 10 yıldır ülke puanına katkınız neredeyse 0.
    Son 10 yıldır 1 tane futbolu konuşulan derbi de söyle keyfimiz yerine gelsin oldu mu .

• quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Cakin ulan fenerli kankiler son dakika golleriyle uzuyoruz iki gundur avrupalilari

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.