Şimdi Ara

Avrupa Ligi | Zorya Luhansk - FENERBAHÇE | 15.09.2016 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
2
Favori
12.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kjaer Bjk'de olsa ve şu golü atsaydı bugünkü bonservis bedeli 125 milyon pound civarıydı.Adam zaten abartılacak kadar iyi bir adam, üstüne bunlar bir abartırdı var ya.
  • Iyi bir Fenerbahçeli yim ama oyle bir soğuttular ki takımdan hanii by kadar olur dahada acip izlersem ne olayim kapattiriyorum yarin lig tvyide bune arkadas kendime yazik ediyorum yaşlanıyorum resmen mac izlerken ne halleri varsa goraunler benden bu kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dick in mavi ceket totemi tutmuyor,slim fit gömlek denesin
  • Laaan golü ne ara attık 90'da kapadım maçı. Şimdi gördüm 1-1 bittiğini. Hatta bir ara maçkolikten baktığımda 90+3 bitmek üzereydi vay anasını.

Golün videosu var mı?
  • Galatasaray lı olarak bu kadar zayıf rakible berabere kalmanıza üzüldüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_eser

dun besiktasin son dakika sansi ile kazandi diyenler parmak kaldirsin

Evveli gün Beşiktaş berabere kaldı

• hayret bu konu daha kilitlenmemiş şaşırtıcı fenerbahçeli olmak istemezdim valla allah sabır versin..
  • Ülke puanlarımızı yükseltmeliyiz artık bütün takımlarımıza başarılar.
  • Vah fenerim vah cok kotuyuz bu sene cok

• Fenerbahçe'nin değişmesi lazım. Ligi eyyam ile götürüp burda adını duymadığım takımdan zorla puan alıyor. Sadece FB değil tüm Türk liginin değişmesi lazım.
  • Anbilivıbıl kullanıcısına yanıt
    Alti ustu bir mac sanki milli bir meseleymis yada tum ırkı, vatanı ilgilendiriyormus gibi sereften, haysiyetten falan bahsetmeyin. Fenerbahce, galatasaray,besiktas ve digerleri hepsi birer futbol klubu. Her klubun baskanindan tut futbolcusuna en alt kademe calisanina kadar hepsi ceplerini dolduruyor, doldurmaya devam ediyor. Sen, ben ve bizim gibi halkin %95 ini olusturan kesim de ay sonunu nasil getiririz, nerden kisariz da kenara koyariz diye dusunuyoruz. Velhasil takim tutmak neyse de tuttugun takim yenildi diye uzulmek akıl isi degil, ciddiyim degil.

• Ulan kanser ettiniz hepimizi be !!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Türk vatandaşı olarak avrupadaki bütün takımları destekliyorum hepsine başarılar diliyorum konya maçını bir Beşiktaşlı olarak sanki bir Konyaspor taraftarı gibi heycanla izliyorum ve forumda gezinen yaşını almış ama beyni geri kalmış arkadaşları görüncede neen ülkecek geriyiz anlıyorum adam hala çıkmış 8taş falan diyor on senedir bıkmadınız daha nekadar söyleyeeksiniz bakalım elinize ne geçicek dünyanın en karaktersiz milleti olan bütün dünyayı karıştıran İngilizlerden hiçbir farkınız yok belkide Türkiyenin en çok nefret etmesi gereken ingilizlerin bir Türk takımına karşı olan galibiyetiyle gülen eğlenen değişik bir kafaları var kafanız güzelmiş güle güle kullanın işte bu yüzden terör belası başımızda bu yüzden kürdistan kurmaya çalışıyorlar adamlar birbirini tutuyolar ingilizler klüp taraftarı olarak birbirini kesiyolar ama iş ülkeye gelince bir oluyolar bu kafayla bu ülkeden bi cacık olmaz bu heriflerin pis ingilizlerden hiçbir farkı yok benim gözümde alt tarafı bir oyun 8 tanede yiyebilir 10 tande hele biri çıkmış bu ülkede 2 büyük takım var biri gs biri fb demiş hey Allahım sen öle söyledin ya kesin öyledir babası dünyada yoktu o takımlar kurulduğunda 20 yaşında velet büüyük belirliyo :))

• Hadi yine iyisin fener, kaptın 1 puanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Orijinalden alıntı: aatifchauche

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

kim ne derde desin mehmet topal diyenler artıya çök

hocam bızım ulke puanı kac

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/2017_UEFA_%C3%BClkeler_s%C4%B1ralamas%C4%B1

bu sene beşiktaş osmanlı fener gruptan çıksa 8. olur muyuz acaba

• Hakaret iceren mesajlar ne zama silinecek?ben bizim konu sahipsiz sanirdim sizinkide oyleymis

• kjaer sayesinde belki fenerbahçe gruptan çıkma şansı elde etti feyenoord'u 2 maçta yen zorya'yı içerde yen gruptan çıkar fener tabiki bugünkü oyunla değil oyun olarak karalar bağlanabilir fakat bu sonuç iyiydi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

Fenerbahçe'nin değişmesi lazım. Ligi eyyam ile götürüp burda adını duymadığım takımdan zorla puan alıyor. Sadece FB değil tüm Türk liginin değişmesi lazım.

Yahu iskender beyli gruptan çıkamıyorsun gelip burada eyyamın kralını yapıyorsun3 büyükler arasında hakem tarafından doğranan tek takım fenerdir her takımın şanssız dönemleri olur bizimkisi de Aziz yıldıranın başımızda olması

• Bu sene oldu oldu daha da biz bu yönetimden kurtulamayız.
    İlk kez son dakikada gol atılmasına üzüldüm
    İnşallah Kasımpaşa da bizi yener diyeceğim ama adamlar hakkaten kötü bari 1 puan alsalar.
  • Bu sene yönetimden kurtulduk kurtulduk yoksa daha hiçbir zaman kurtulamayız
    İlk kez bir maçı kaybetmeyi bu kadar istemiştim ama o da nasip olmadı.
    İnşallah Kasımpaşa ya da kaybeder ya da puan veririz.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.