Şimdi Ara

Avrupa Ligi | Zorya Luhansk - FENERBAHÇE | 15.09.2016 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
2
Favori
12.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamın adı dick ne bekliyosunuz ki takımdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakip çok ZORYAv
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.can.tas

Umarım kaybederiz.Ağzımıza bir parmak bal çalınınca hemen geçmiş sonuçları unutuyor bizim taraftar.
    Köklü bir değişiklik için Aziz kalleşi gidene kadar Fenerbahçe galibiyet yüzü görmesin.

aynı şekilde düşünüyorum, gerekirse lig düşelim aziz gitsin
  • Aziz gitmediği sürece Fenerbahçe bitmiştir yazık ya acıyorum artık, takımı bu hale sokanlar utansın.

• Yarın fanatik manşet Fenerbahçe'nin gruptan çıkması ZORYA

• Bu sene bi cacık olmayacak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Anbilivıbıl

İnsanların tuttukları takımları ile ilgili sevinç veya üzüntüleri ile dalga geçen rengi ne olursa olsun şeref yoksunu, aklı geri , haysiyetsiz insandır.

Bu kadar mantiksiz sacma bir yorum daha görmedim. Yaş kaç ? Bunu öylesine sormuyorum ciddi soruyorum 12 13 yaşında bir insan böyle bir saçmalığı fikir edinemez kendine.

Bu söylediklerine göre dünyada taraftar diye birşey olmaması, hicbir takimin taraftarindan yöneticisine kadar rakibini yendiginde sevinmemesi gerekiyor.

• fenerbahçeli kardeşlerim umutsuzluğa kapılmayalım fener kötü gidiyor olabilir şuan ama görücez dick ve aziz bizi şampiyon yapıcak demişti dersiniz

• Noobs Gona Wild kullanıcısına yanıt
    Adam geldi 1 sene once geldi durdu gitti gidelide 1 2 ay oldu adamin adını yazmayı hala ogrenemediniz viktor nedir ya

• neyseki fener son dk da attığı golle zorlu deplasmandan 1 puanla döndü
  • Anbilivıbıl kullanıcısına yanıt
    Gerçekten profilinde yazdığı gibi öğretmen misin?

Sizce bu kadar laf bilmez öğretmenlerimiz varken çocuklarımıza nasıl eğitim vereceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shanki

fenerbahçeli kardeşlerim umutsuzluğa kapılmayalım fener kötü gidiyor olabilir şuan ama görücez dick ve aziz bizi şampiyon yapıcak demişti dersiniz

10 numara alınsaydı bu kadronun sezon başında en az yarı final oynaması gerek diyordum her ne kadar sol bek ve kaleci şüphelerim olsa da.

Ama sezon başından beri sol bek ve kalecinin kötü performansı, 10 numaranın alınmayışı, 30 metrede top çeviremiyor oluşumuz bütün umutlarımı köreltti.

Kalede belki Fabiano denenebilir. Ama EL'de oynayabilmesi için önce ligde şans verilip form tutması lazım.

Devre arasında 10 numara şart, Ndiaye ya da Kovalenko gibi genç bir oyuncuya ihtiyacımız var, takım içinde pişmeli Alex gibi. Ünüyle gelen adamlar yaramıyor, takımındaki oyun anlayışına saplanıp kalıyor(bkz. Diego vs Talisca).

Sol bekimiz büyük takımlara karşı başımızı ağrıtır. Atakta etkili bir sol bek lazım, Augustinnson ya da Ismaily gibi.

Hepsinden önemlisi, bu 2 bölgeye yapılacak takviyelerden bir tanesi duran topçu olmak zorunda. Korner, frikik yetenekleri üst düzey olmalı. Kullanabilmeli demiyorum, üst düzey olmalı. Fenerbahçe gibi bir takımsanız, duran toplarınız rakibi korkutmalı, 25 metrede rakibin eli ayağına dolaşmalı faul korkusuyla. Büyük takım olmak bunu gerektirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Watford Dynamite

quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Yaban

gslilerin ne isi var burda avrupaya gidemiyolar diye gidenlere mi laf atmaya calisiyolar ( he he tabi sizin avp kupaniz var yaw he he )

o yüzden uefa da en iyi biziz demi :DDDDD manchesterda geçen sene gidemedi. aahahahhaha :D

en iyi bizi demiiii

yaw mencistir nere siz nere

• 742793 kullanıcısına yanıt
    Avrupa'da demek istemiş herhalde ..

Yoksa düşünsene internet kullanmayı biliyor, mail hesabı alıyor , buraya kayıt oluyor, hatta yorum bile yapabilecek kabiliyeti var ..

• Umudum var takım düzelecek. 1 aya oyuncular arası iletişim düzelir ve fiziken düzelirler. Ben umutluyum arkadaş.

• Adını ilk defa duyduğum bir takımı Türkiye'nin en büyük kulüpleri arasında gösterilen Fenerbahçe yenemedi ya daha ne diyeyim ? Ülke puanı ağlıyor sadece

• Son dakika bir puan gayet güzel. İçeride bunları yeneriz. ManU maçları zor. Grupta belirleyici her iki Feyenoord maçı olacak.

• topla oynamak galibiyeti getirmiyor 10 numara ve forvet eksikliği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: zobu1907

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

Fenerbahçe'nin değişmesi lazım. Ligi eyyam ile götürüp burda adını duymadığım takımdan zorla puan alıyor. Sadece FB değil tüm Türk liginin değişmesi lazım.

Yahu iskender beyli gruptan çıkamıyorsun gelip burada eyyamın kralını yapıyorsun3 büyükler arasında hakem tarafından doğranan tek takım fenerdir her takımın şanssız dönemleri olur bizimkisi de Aziz yıldıranın başımızda olması

Bakalım siz zoryalı gruptan çıkabilecek misiniz? Bu saatten sonra çok zor ya

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.