Şimdi Ara

Avrupa Muhabbeti (Eurotrip) izlediyseniz hakkındaki görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu müthiş komik filmi izleyenlerin düşüncelerini alabilirmiyim

• quote:

Orjinalden alıntı: yuxexes

Bu müthiş komik filmi izleyenlerin düşüncelerini alabilirmiyim

Diyebileceğim şey düşük bütçe, güzel fikir, tanınmamış oyuncular{çoğu} eğlenceli bir film.
    Bu arada aklımda kalan 2 şey var biri filmin sonundaki papaz odasındaki sahne, diğeride 'Scotty doesnt know' parçası!
  • Tanınmamış oyuncular iyi performans sergilemiyo mu??Yani filmi beğenmedin mi Yapma kardes!!!! İnsanı acayip saran bi film yawww
  • Ayrıca izleyemeyenler eğlenmek için mutlaka izlemelisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxexes -- 31 Temmuz 2005, 23:24:14 >
  • quote:

Tanınmamış oyuncular iyi performans sergilemiyo mu??Yani filmi beğenmedin mi Yapma kardes!!!! İnsanı acayip saran bi film yawww

Yok olurmu film çok iyi ben sadece değindiğim nokta çok fazla para harcanmadan güzel bir iş becermişler ondan bahsettim.
  • Oldu o zaman
  • Filmden aklımda iki sey kaldı deyince ben yanlıs anladım.Kusura bakma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Filmden aklımda iki sey kaldı deyince ben yanlıs anladım.Kusura bakma

Bende soundtrack'i var dediğim gibi, en ilginç sahne bence plaj sahnesi, yeni izleyenler şok olabilir.
  • bende de war müthiş bişi ya. o plaj sahnesi çıplak erkeklerin olduğu sahne dimi? o sahne de çok matrak
  • quote:

bende de war müthiş bişi ya. o plaj sahnesi çıplak erkeklerin olduğu sahne dimi? o sahne de çok matrak

Orda dikkat ettiysen Dawn of DeAD filmiyle dalga geçmişler.
  • Ewet.Bütün çıplaklar zombi gibi ses cıkararak ''girl girl'' diyolar.Ayrıca tren sahnesini de çok beğenmiştim.Sen o sahneyi
    hatırlıyo musun?
  • Excuse
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mortal_Fusion

Excuse

Öle diyerek herkesi yalayan o komik tipli adam.Tünele giriyolar ve acaba kim yalandı
  • süper bi filmdi izlerken deli yarıldım yaa. Komikti baya. İzlenilebilcek bi gençlik filmi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangerous

süper bi filmdi izlerken deli yarıldım yaa. Komikti baya. İzlenilebilcek bi gençlik filmi...

eger bunu begendiysen geyik muhabbetini de mutlaka izlemelisin
  • ben papa olayında bayılmıstım ya hele hele balkona cıkıp kıza papa olarak haykırması resmen yerlere yatırdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

ben papa olayında bayılmıstım ya hele hele balkona cıkıp kıza papa olarak haykırması resmen yerlere yatırdı

vallaha yaa...orda iki dakkada papayi oldurdu..sonra yerine secti ..sonrada halki selamladi... (canin calmasi , bacadan duman fln fln..)
  • quote:

Ewet.Bütün çıplaklar zombi gibi ses cıkararak ''girl girl'' diyolar.Ayrıca tren sahnesini de çok beğenmiştim.Sen o sahneyi
    hatırlıyo musun?

O elemanı yalıyan adamın kamera arkasına baktınmı tam komedi, onları filme aktarsalar ne iyi olurdu.
    bide otostop yapan kızın tşörtü açma sahnesinin arka planıda baya güzeldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirneo

quote:

Ewet.Bütün çıplaklar zombi gibi ses cıkararak ''girl girl'' diyolar.Ayrıca tren sahnesini de çok beğenmiştim.Sen o sahneyi
    hatırlıyo musun?

O elemanı yalıyan adamın kamera arkasına baktınmı tam komedi, onları filme aktarsalar ne iyi olurdu.

zaten bole genclik filmlerinde sondaki kamera arkasini bekliyom hep...onlarda film gibi oluyo ama sunu soliyim o otoyoldaki sahnede ciplak diil int. te resmi vardi orda gordum...soyunmasinda zati...oyunculuga baslarken dedidim soyunmak yok diye

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sirneo

quote:

hatırlıyo musun?

zaten bole genclik filmlerinde sondaki kamera arkasini bekliyom hep...onlarda film gibi oluyo ama sunu soliyim o otoyoldaki sahnede ciplak diil int. te resmi vardi orda gordum...soyunmasinda zati...oyunculuga baslarken dedidim soyunmak yok diye

Demek tam soyunuk değilmiş, şahsen önden görmedim. Birde kesilen birkaç sahne gördüm onlarda otobüsde geçen sahneler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.