Şimdi Ara

[SPOİLER] Rdr2 Finali hakkında düşünceleriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün rdr2yi ikinci kez bitirmiş bulunmaktayım ana hikaye ve epilogue bölümleri ile beraber. Öncelikle oyunun hikayesi zaten insanı inanılmaz etkileyen bir hikaye oyunun kendisi bir şaheser. Oyunu hep yüksek onurda bitirdim hatta ikinci kez bitirdiğimde onurum maksimum seviyedeydi. İlk oynadığımda Johnla gitmiştim bu sefer para icin geri döndüm Öncelikle şunu soyleyeyimki oyunun bizi biraktigi bu ikilem bence hiçde insanı kararsız bırakacak biçimde değil, yani açık açık Johnla gitmemiz gerektiğini söylüyor oyun, hatta Johnla gittiğimizde onur bile kazanıyoruz yani aslında para icin dönmek kötü birsey değil fakat oyunda öyle lanse edilmiş. Şöyleki arthur o parayı john için istiyor zaten, kendisinin öleceğini biliyor. Birde Arthur dutch ve micahin para icin döneceğini bildiği için hem onları tutmuş oluyor, hemde John için bir kumar oynuyor fakat oyunda bu sonu seçmek çok kötüymüş gibi duruyor ama aslı öyle değil. Bunun dışında final zaten inanılmaz. Fakat epilogue sonu chapter 6 ya göre çok daha sönük kalmış gibi çünkü micahi adam akıllı öldüremiyoruz gelip Dutch vuruyor bizde birkaç el ateş ediyoruz. Yani micahtan daha tatminkar bir biçimde intikam almak isterdim açıkçası, böyle hiç tatmin olmadım. Bunun üstüne epilogueda yaptığımız saçma sapan çiftçilik simülasyonu ve gereksiz onca saatten sonra (birkaç görev haric) bu zahmete yakışır bi intikam beklerdim açıkçası. Kaldı ki bunu oyun yapımcıları da biliyordur daha güzel bir senaryo yapılabilirdi. Peki sizin bu final ve epilogue kısımları hakkında düşünceleriniz nedir merak ettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.