Ülkelere göre dogum oranlari 2022 ve 2023 verileri Türkiyede dogum orani bazi bati avrupa ülkelerinin bile gerisine düsmüs 1-Fransa 1,84 2-Birlesik krallik 1,56 3-İsvec 1,53 4-Danimarka 1,55 5-Türkiye 1,51 6-Belcika 1,47 7-Hollanda 1,40 8-Norvec 1,41 9-Almanya 1,35 10-İsvicre 1,33 11-Avusturya 1,32 12-Polonya 1,29 13-İtalya 1,29 14-Litvanya 1,27 15-İspanya 1,16 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 10 Ekim 2024; 15:13:30 > |
Avrupa ülkeleri ve Türkiyeye göre dogum oranlari - Türkiye bazi avrupa ülkelerinin gerisine düstü !
-
-
Yeraltı doğumhanelerinde ne Suriler Dünyaya gözünü açıyor bu torpaklarda...
-
O ortalamayı 1.51'e yükseltenler de mülteciler ve Kürtler kesin
Kütüğü Ankara'nın batısında yer alan insanların doğum oranını hesaplasak 0.70 falan çıkabilir.
Genç kızlardan güzel olanlar kimseyi kendine layık bulamadığı için evlenmiyor ve kendisi gibi güzel kız arkadaşıyla ev tutup yaşıyor
Ortalama veya çirkin olanlar da maddi durumunu iyileştirmek için evleniyor daha sonra da kariyere odaklanıp ya hiç çocuk yapmıyor ya da 1 çocuk yapıp bırakıyor
-
Ozaman etnik Türklerde bati avrupalilardan bile daha düsük dogum orani Avrupa ülkelerinde bile sürekli 2-3 cocuklu avrupa kökenli ciftler görüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 10 Ekim 2024; 19:59:20 > -
Ekonominin büyük bir etkisi olduğunu düşünüyorum. İşsizlik, yerlerde sürünen alım gücü, geleceğin belirsizliği ve hatta karanlık olarak görünmesi doğum oranlarını etkiliyordur. Evlenmeyi bile etkiliyor bırak çocuk doğurmayı. 2 kişinin çalışmadan yürütemediği evlilik de kadın ne ara çocuk doğuracak da o çocuğu büyütecek yetiştirecek.
Lan o küfür ettiğiniz 90'larda bir aile babası evin hanımına, çocuklarına bakabiliyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Ekim 2024; 20:43:39 > -
hahah yarın öbürgün sokakta sizi kedileriniz köpekleriniz değil, evlat olarak sayıp büyüttüğünüz çocuklarını, bu ülkenin çocukları koruyacaktır.
ama at sahibine göre kişner. siz bu kadar amerikancı, amerikan yalakası olursanız... ona göre kişnersiniz. kişnemek burada kinaye, yani altında anlamı:
kedi köpek mürdiliği yapar
amerika över
ananın babanın dedenin yaşadığı hayatı değil de sjw çöplüğü amerikan hayatını kendine "hayal" yaşam seçersen...
kusura bakmayın bremınler :)
-
Merak etme bremın 30-40 sene sonra sokaklarda robotlar dolaşacak yapay zeka yüzünden işsizlik her yerde %30 lara çıkacak çocuk doğurmanın pek bir önemi kalmayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazılım konusunda ne biliyorsun? insan anotomisi ve düşünce yapısı hakkında ne biliyorsun da yazıyorsun ? :))))))))))))
-
Yapay zeka denen şeyden haberin varmı ?
Yapay zeka senin mesleğide ortadan kaldıracak Yapay zeka uygulamasına 2 kelime yazıyorum tak bana anında gerçekten ayırt etmesi zor olan görseller çiziyor kod yaz diyorum bana tak anında kod yazıyor yapay zeka şu an bile böyleyse 20-30 sene sonra ne hale gelir ?
işin yani yaaaş bremın şu an iş bulamıyorsan 25-20 sene sonrasını düşünme bile :)))
Değil 2500 euro sana 15-20 sene sonra 1500 euro teklif ederlerse şükret
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 12 Ekim 2024; 0:38:5 >
hahaha yapay zeka ne la anlatsana bi :)))))))))))))
sonraki yazdıklarından hala bir halt anlamadığını görüyorum :)))))))))))
-
işin yaş bremın :))))
https://www.donanimhaber.com/Kendi-basina-kod-yazabilen-yapay-zeka-gelistirildi--89510
bak bu işlerden anlamıyorsun :) boşa vaktimi harcıyorum.
"Yazılım, farklı kaynakları inceleyerek kod dizeleri oluşturabiliyor."
buranın anlamını tandığın gerçek bir yazılımcı varsa okuttur ve ona "ai yazılımı bidiriyormuş ganga" de ve sonra sana ne diyecek bi zahmet paylaş.
-
Yapay zeka şu an alt seviyede kodlar yazıyor bugün bunu yapıyorsa 30-40 sene sonra neler yapar
İş bitirecek olduğu şu! Yazılımcılara eşşek gibi yük bindirecek. 60.000 yazılımcıya ihtiyaç varsa bunu 10.000 ne indirecek. çünkü ufak tefek işleri çözmekten öteye gidemeyecek.
merak etme ... 20 yıl önce katmanlı mimariler, creatinal sturctural patternler vs nasıl yoktu ise bugün var. o yüzden yazılım hep yenilenecek. lakin ML için db erişimleri hep geç olacak. bu yüzden yazılımcıya ihtiyaç bitmeyecek ki zaten hiç bir makina insan gibi düşünemeyecek :D
Benzer içerikler
- izol aşireti tehlikeli mi
- başkent inşaat dolandırıcılığı
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- muhalif gazeteler hangileri
- dijital slip bulunmamaktadır ne demek
- togg fiyat listesi 2024
- yapay zeka tahlil sonuçları
- kaliforniyum nedir
- bayiden sıfır araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X