Şimdi Ara

Avrupa üzgün: Almanya, dünyanın en büyük rüzgar türbinlerini Çin’den alıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • He şimdi anladım bu üzüldü lafını A-Haber tarzı şeylerle eşleştirdiğiniz için sinirlisiniz.

Evet adamlar zengin, refah düzeyi yüksek filan ama PV panel fabrikaları kapanıyor Çine muhtaç kaldılar. Rüzgar’da iyilerdi üretim yapıyorlardı şimdi onuda kaybedecekleri ortaya çıktı.

Ona üzülüyorlar, aynen Çin’in artık daha iyi elektrikli üretmesi gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Yenilenebilir enerjiye halen yoğun yatırım yapıyorlar. Çok ciddi buluşları, ar-ge çözümleri var. Ürettirnek işi farklı bir şey. Birçok kirlilik yapan üretimleri Avrupa dışında Hindistan Çin Vietnam gibi ülkelere yaptırıyorlar. Çöplerini bize gönderdikleri gibi. Kafa yapıları farklı kendi bahçemizi kirletmeyelim diyorlar. Çin iyi gelişiyor ama halen batı ayarında değil. Doğruya doğru Çin düşmanlığım veya seviciliğim yok. Tıpkı batıya olduğu gibi. Ama batı çok uzun zamandır bu işler içinde. Çin'in yetişmesine halen vakit var ama dehşet azimliler. İlk 100 üniversite, ilk 100 finans kurumu, ilk 100 şirket sıralamasına bakınca aklı selim herkes görür. Halen rakipsiz olduğu bir konu yok Çin'in. Bir savaş çıksa Amerikanın bir günde basacağı tank,top,uçak,geminin haddi hesabı yok. Üretim gücünde halen ikinci güçlü ülke Çin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Biz de 2028 yılında suriyelileri göndersek yeter diyeceğiz. Fazla bir lüxte gözümüz yok insan gibi yaşayıp 2010 lu yılların alım gücünü istiyor insanlar. Uzaya da gitmeyiverelim bunlar olsa kafi. 2010 lu yılların alım gücü ve mültecilerin topyekün sınırdışı edilmesi.

• Bu kadar haklı olunmaz ki ya. Ağzınıza sağlık. Bunlar böyle ciğersiz işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trmurathan T kullanıcısına yanıt

Meşhur çevreci yeşiller Partisi nükleer ve kömür yasasını onay verdi demek ki demokrasi, insan hakları, çevre tiyatrosu kendi yarattıkları ve dünyaya dayattıkları değerler tamamen palavraymış aynı Kabe döneminde Acıktıklarında taptıkları putları yiyen müşrikler gibi. Sen yıllarca Mercedes kozmetik aklınıza ne gelirse değerli katma değerli mallar Üret dünyaya sat ama savunmana para harcama sonra da ABD nin kucağına otur. Dünyanın en pahalı LNG gazını satın alıyor Almanya ABD satıyor kendisine. Yanı başında fıstık gibi iş gücü Türkiye var gazi bile Türkiye üzerinden alamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 8 Temmuz 2024; 20:21:43 >
  • retro61 R kullanıcısına yanıt

Dostum gidişat böyle...

• Bir çin güzellemesi haberi daha. DH seviyor bu işi. Rusçuklarda bayram yapıyor. Kendi hallerinde eğleniyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.