Arkadaşlar Avrupa Yakasında ki son izlenme ler ne alemde?Oyuncu değişimleri olacakmış.Kesin olarak hangi oyuncuların gideceğini,geleceğini bilen var mı?Şener şen gelcek diye duymuştum.Bir magazin programında avrupa yakasından bir oyuncu yalanlamıştı ama unuttum kim olduğunu.Bu konularda bilgisi olan var mı?
iffet ile kubilay çıkacak ata demirer girecek
quote:
Orjinalden alıntı: Qnur
Kubilay neyse ama İffet neden gidiyorki?
Parada anlaşamamışlar neyse diyoruz ama acaba ne olcak onlara ? Yani çıktıkları nasıl açıklanacak
En güzeli Kubilay İfo'ya aşık olup onu kaçırsın
quote:
Orjinalden alıntı: hnyrkl
quote:
iffet ve kubi için üzülüyorum ama volkanın sevinci üzüntümü bastırıyor...
quote:
quote:
Çünkü dizi artık içinde oynayan oyuncuları bile sıktı ama bizim aç gözlü doymayan tv kanallarımız reyting aldığı sürece bu diziyi 150 sezonda olsa devam ettirir. Ayrıca ata demirerin diziye geleceğini sanmıyorum. Zamanında kavgalı bir şekilde ayrılmıştı.
Kubilayla İfo'nun yanında Tahsin babada ayrılabilirmiş.Ata Demirer'in gireceği kesinleşti onun yanında da Şener Şen sesleri geliyor.
up
quote:
Orjinalden alıntı: NoFence
quote:
quote:
Çünkü dizi artık içinde oynayan oyuncuları bile sıktı ama bizim aç gözlü doymayan tv kanallarımız reyting aldığı sürece bu diziyi 150 sezonda olsa devam ettirir. Ayrıca ata demirerin diziye geleceğini sanmıyorum. Zamanında kavgalı bir şekilde ayrılmıştı.
Sanane! İzlemek zorunda değilsin senin için yapmıyolar bu diziyi.
volkanla iffet kavgalı biri varken öbürü duramaz dizide bence iffetin gitmesi daha iyi
umarım şener şen gelir
quote:
Orjinalden alıntı: knotaqram34
quote:
Orjinalden alıntı: NoFence
quote:
quote:
Sanane! İzlemek zorunda değilsin senin için yapmıyolar bu diziyi.
sanamı sorcam neyi izleyip neyi izlemeyeceğimi zibidi. Yarım aklınla bana burda ahkam kesmeye kalkma çıktığın deliğe sokarım seni. Adamın sorusuna cevap verdim 2 kişi konuşurken 3. şahsa hangi besin maddesi düşer söylemiyim şimdi. Sen git kafanı direk klozetin içine sok.
ata demirer kesin gelecekmi ? bide ata(volkan) gelirse selin denen kişi de gelecek mi ?
ata demirer geliyorrrrrrrrrrr
25.08.2008 01:59 - Bu haber 196.782 kişi, Mynet Haber bugün 4.998.964 kişi tarafından okundu. Ata Demirer Avrupa Yakasına neden döndüğünü anlattı! Volkan'ın askerden döneceği haberi en çok Ata Demirer'i sevindirmiş. Ünlü oyuncu ansızın niye gittiğini ve hangi şartlarda döndüğünü anlattı...
Avrupa Yakası'ndaki Volkan'ın askerden döneceği haberi en çok Ata Demirer'i sevindirmiş... Niye ansızın gittiğini ve hangi şartlarda döndüğünü de yine ondan öğrenelim: ''O dönem çok yorulmuştum, hapsedilmiş, kıstırılmış hissettim kendimi. Mutsuzdum bıraktığımda, sağlığımı kaybetmiştim... Yoksa Hümeyra hanımla ilgili bir durum değil bu.''.. İşte Ata Demirer Günaydın yazarı Figen Yanık'a verdiği röportajlar... "Beden hafiflerse ruh da hafifler,'' sözü sanki Ata Demirer için söylenmiş. Yalnız herkesi şaşırttığı kilolarında değil ruhunda da öyle bir hafifleme olmuş ki ne iki yıl önce Avrupa Yakası setlerinde yaşanan fırtınalardan ne de şöhret hırsından izler kalmış...
Bozcaada'daki evinin bahçesindeki zeytin ağaçlarından elde ettiği zeytinyağının saflığı gibi bir haller gelmiş üstüne... İki yıl boyunca ekrandan izlediği Avrupa Yakası'nı öyle özlemiş ki dizinin senaristi Gülse Birsel bugün arayıp, "Hadi gel, çekim var," dese, 24 saatini geçirdiği teknesinin dümenini hemen İstanbul'a çevirecek kadar hazır. Ama önce dinlenmeye kararlı... Yaz sonunun keyfini çıkartıp, iyi enerjiler depolayıp eylülde kendini rüzgâra bırakacak... Biz de atlayıp otobüse Bozcaada'ya gittik ve yeni yayın döneminde Avrupa Yakası'na döneceği açıklanan Volkan'dan, kasımda vizyona girecek Osmanlı Cumhuriyeti filmine ve ne yiyip ne içmediğine kadar konuştuk... Ama "Volkan askerden dönüyormuş, onu özledik,'' dediğimde, gözlerinin içi çocuk gibi öyle bir güldü ki...
Volkan askerden dönüyormuş, hayırlı olsun... Biraz uzun sürdü, ama... Nasıl dönüyor, mutlu mu, tedirgin mi?
Valla Gülse nasıl yazarsa öyle dönecek, senaryoyu bilmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: masterfa
ata demirer kesin gelecekmi ? bide ata(volkan) gelirse selin denen kişi de gelecek mi ?
Dün gazetede röportajı vardı.
Selin Bez Bebeğe devam ediyor,severek izliyoruz.
Evet doğru.Eğer ata gelirse selininde gelmesi gerekir.Acaba o gelecek mi?Ama bu diziyide iyice uzattılar beyaa.Bari bağlasalarda mantıklı şekilde bitirseler.Sonra kalmasınlar saçma sapan bir şekilde diziyi bitirmek zorunda.
edit:Devrik cümle.
2 şey sölicem 1 ifo aşırı gıcktı gittiğine çok sevindim kubilay pek gözükmüyordu oda ii oldu 2 hayatımda bez bebek kadar kötü birşey daha görmedim bıktım sürekli fox ta gerizekalı bez bebk yada su gibi aptal programlar var yeter artık kesin şunlarıııııı
Vural çelik Kubilay ve Gülenay rolünde Oynuyordu gelen kişilerin iki kişilik oynaması lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme