Şimdi Ara

Üvey Baba dizisine oldu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu diziyi ilk çıktığı zamanlarda izlerdim enaz 20-30 bölüm izlemişimdir şemsi inkaya'nın oyunculuğu muhteşemdi sonra birşeyler oldu bu dizi flash tv ye geçmişti en son gördüğümde kızlar artık evlenme çağına gelmiş falan filan ama baş karakter halil güneşli ortalarda gözükmüyodu en son bu diziye noldu finali verildimi merak ettim bilen gören bi cevap yazsın bakıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersolad -- 28 Temmuz 2007; 15:25:52 >

• sonlarına doğr bende izliyememiştim adam ama hakkatten çok güzel rol yapıyordu
  • bu dizi bizim eski okulda çekiliyodu hatta büyük kız rolundeki kız bizim arkın teyzesinin kızıydı bi ara ingilizce dersimize girmişti
  • finali unuttum ama güzel diziydi.sonlara doğru biraz cıvımıştı ama olur o kadar.
  • halil güneşli ölmüştü
  • 90'ların efsane kült dizisi Üvey Baba tekrar bölümleriyle 20 Şubat'tan itibaren hafta içi her gün 18.15'te Kanal 35'te. Halil'i Lamia'sı ve Semiha'sıyla kült olmuş bir film ve ardından 6 sezon 204 bölüm yayınlanmış bir dizi, hepimizin çocukluğunda iz bırakmış, çoğumuzun yine yayınlansa yine izleyeceği bir Kemaletttin Tuğcu eseri Üvey Baba.

YOUTUBE Üvey Baba dizisi 20 Şubat'tan itibaren hafta içi her gün 18.15'te Kanal 35'te

Halil Güneşli; kendisiyle barışık olmayan, dayakçı, sadist, küfürbaz, içki ve kumar düşkünü bir adamdır. Halil Bey, küçük kızı Lamia'ya sürekli şiddet uygulamaktadır. Evin annesi Sabriye, kadınlık onuru sürekli ayaklar altına alınan, evde dışlanan ve her türlü şiddete maruz kalan ama yine de hayata sevgiyle bakabilen ve üvey anne olmasına rağmen çocukları çok seven bir kadındır. Sabriye Hanım, evde yaşanan kavgalarda sürekli çocuklar ve Halil Bey arasında kalmaktadır. Bu arada evin büyük kızı Semiha ise babasıyla ve üvey kardeşi Lâmia ile sürekli kavgalı, gözü dışarıda, hırslı, acımasız, açgözlü, sorunlu ve ukalâ bir genç kızdır.

Şemsi İnkaya
    Melike Öcalan
    Burçin Abdullah
    Tunca Yönder
    Seda Çetin
    Sibel Gökçe
    Betül Aşçıoğlu
    Hakan Vanlı
    ve
    Işıl Yücesoy

Yönetmen: Tunca Yönder, Ahmet Hoşsöyler
    Eser: Kemalettin Tuğcu
    Müzik: Murat Özdemir

1998 Haziran - 2004 Ocak Star TV, Flash TV

• 93'lüyüm Star'da izlerdim bu diziyi psikolojimi mahvetti
  • Tvem kanalı yayınlıyor şu ara.
  • hakikaten noldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce bir kanalda gördüm küçüklüğüme döndüm.Youtube da birkaç bölüm izledim hala çok etkiliyor beniAma sezon finalini bir türlü bulamadım.
  • evet dizinin sonunda ne oldu bilen yokmu ?
  • evet bilen yokmu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.