Şimdi Ara

Avrupa Yakasi Muay Thai

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Istanbul Avrupa Yakasinda oturuyorum. Oturdugum bolgeye yakin Muay Thai kurslarini bilen varsa yazabilirmi. Eger biliyorsa fiyat,gun,adreslerini de soyleyebilir.

Bakirkoy'e yakin olursa iyi olur o civarda oturuyorum cunku. Mesajlarinizi bekliyorum.

Hayirli Ramazanlar.!

• Ve aleyküm selam hocam.

Hocam öncelikle bu anasını sattımın yerinde gerçekten bulunmuyor bir şey. Yaklaşık 37 gündür arıyorum bir muay thai kursu,ama bulamıyorum nafile. Hep uzak kalıyor ya da eğitimi berbat oluyor. Diyeceğim o kine baba bulan varsa lütfen yazin. Takipteyim.

Hayirli Ramazanlar..

UPDULLAH
  • Hosgeldin bro,

Kesinlikle haklisin. Bende birkac yer buldum ama egitimleri berbat yani afedersin para tuzagi derler ya ta kendisi. Sadece 1 2 hareket ogretiyo sonra neymis prof oldun ya birak Allah askina

Taksim yakinlarinda Boran GYM vardi adi boylemi bilmiyorum orasi guzeldi ama tasinmislar arkadasim oraya git demisti. Bana cok uzak kaliyor. Baska bildiginiz yer var ise arkadaslar lutfen yazin. Bazi yerlerin internette adresleri yok oyuzden. Mesajlarinizi bekliyorum.

UP UP UP UP UP UP UP
  • Aynı sekilde Bakırköy'e yakın muay thai salonu arıyorum Avrupa yakasında. Yok abicim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muay Thai (Ana Konu)
    14 yıl önce açıldı
    İstanbul MMA Salonu?
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.