Bildirim
avrupa yakası volkan'ın giydiği deri ceket
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
crazy mağazaları var resimli t-shirtleri filan orda bulabilirsin.. -
hocam bn t-shirt degil deri ceketi arıyorum işte resmiquote:
Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi
crazy mağazaları var resimli t-shirtleri filan orda bulabilirsin..
-
o da hiç üstünden çıkartmıyo geçen gün bizim işyerinin önünden geçti yine üstünde bu vardıquote:
Orijinalden alıntı: pasa_42
hocam bn t-shirt degil deri ceketi arıyorum işte resmi
Alıntıları Göster
ayrıca boynerde bulabilirsin 400 lira civarı hem daha güzelleri var
-
hocam bn konyada yasıyorum internet üzerinden alabileceim bi site varmı??quote:
Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905
o da hiç üstünden çıkartmıyo geçen gün bizim işyerinin önünden geçti yine üstünde bu vardı
ayrıca boynerde bulabilirsin 400 lira civarı hem daha güzelleri var
Alıntıları Göster
-
peki dün aşk-ı memnuda Behlül'ün parfümünün markası neydi CADE yle başlıyo gibi ama fikri olanquote:
hocam bn konyada yasıyorum internet üzerinden alabileceim bi site varmı??
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: REVENT0N
peki dün aşk-ı memnuda Behlül'ün parfümünün markası neydi CADE yle başlıyo gibi ama fikri olan
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: KubiPala
peki dün aşk-ı memnuda Behlül'ün parfümünün markası neydi CADE yle başlıyo gibi ama fikri olan
komik olan ne??
-
bende t-sırtlerıne bayılıyorum onun 10numara hepsıquote:
Orijinalden alıntı: pasa_42quote:
komik olan ne??
Alıntıları Göster
-
ceket gerçekten benim de hoşuma gitti sade ve güzel ama çok pahalıymış 400lira vermemquote:
Orijinalden alıntı: Pércussionist
bende t-sırtlerıne bayılıyorum onun 10numara hepsı
Alıntıları Göster -
deri ceketler zaten pahalıdır. ama hiç kullanmadım. o para değer mi bilemiycem kullananlar bi fikir verse gösteriş için mi giyilir sıcak tuttuğu için mi dayanıklı olduğu için miquote:
Orijinalden alıntı: Guest-4EF5D30D9
ceket gerçekten benim de hoşuma gitti sade ve güzel ama çok pahalıymış 400lira vermem
Alıntıları Göster
-
ben komik olsun diye yazmadımki.Sadece merak ettim güzel bişiye benziyodu parfüm. Belki alıp kullancam.Bilgisi olan varmı?quote:
komik olan ne??
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: pasa_42
quote:
komik olan ne??
-
quote:
Orijinalden alıntı: helzbelz
deri ceketler zaten pahalıdır. ama hiç kullanmadım. o para değer mi bilemiycem kullananlar bi fikir verse gösteriş için mi giyilir sıcak tuttuğu için mi dayanıklı olduğu için mi
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: HeLL YeaH
deri ceketler zaten pahalıdır. ama hiç kullanmadım. o para değer mi bilemiycem kullananlar bi fikir verse gösteriş için mi giyilir sıcak tuttuğu için mi dayanıklı olduğu için mi
deri ceketler serin tutar bnde hic giymedim babamdan biliyorum...
-
up... -
Babam dikiyor aynılarından kendine.. Kendimi bildim bileli bi deri ceketi var buna benzer hatta daha karizmatik, Hala eskimedi giyer ...quote:
up... -
avrapa diye bi yaka var mı ki ?quote:
Orijinalden alıntı: BauglirXul
Babam dikiyor aynılarından kendine.. Kendimi bildim bileli bi deri ceketi var buna benzer hatta daha karizmatik, Hala eskimedi giyer ...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: LiveForSpeed
avrapa diye bi yaka var mı ki ?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: LiveForSpeed
avrapa diye bi yaka var mı ki ?
yeni kalmıstım uyku sersemi yazmısım...
-
quote:
Orijinalden alıntı: REVENT0N
ben komik olsun diye yazmadımki.Sadece merak ettim güzel bişiye benziyodu parfüm. Belki alıp kullancam.Bilgisi olan varmı?
quote:
quote:
komik olan ne??
Alıntıları Gösterquote:
ben komik olsun diye yazmadımki.Sadece merak ettim güzel bişiye benziyodu parfüm. Belki alıp kullancam.Bilgisi olan varmı?
quote:
quote:
komik olan ne??
valla bende acayip merak ettim konu bile açıcaktım ama dalga konusu olmaktan çekindim bilen varsa yazsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: helzbelz
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: HeLL YeaH
banada nişanlım almış deri ceket,1 senedir nadiren kullanıyorum bende hala anlayamadım arkadaş soğukmu sıcakmı.
yalnız şöyle bir tespitim var önün açıkken donuyosun,önünü kapattığın zaman üşümüyorsun.
Yani,önünü kapattığın zaman seni ısıtmıyor ama soğuğu da geçirmiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BauglirXul
Babam dikiyor aynılarından kendine.. Kendimi bildim bileli bi deri ceketi var buna benzer hatta daha karizmatik, Hala eskimedi giyer ...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: BauglirXul
nerde oturuyosun??
-
quote:
nerde oturuyosun??
Alıntıları Gösterquote:
quote:
nerde oturuyosun??
evde
Benzer içerikler
- gülmemek için ne yapmalıyım
- yenge hikaye
- 23andme türkiye
- balık ısıtılır mı
- rakı donar mı
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- exxen filmleri
- 5g nedir zararları
- kasım indirimleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X