Şimdi Ara

Avrupa Yakasından Anadolu Yakasına Feribotla Nereden Geçebilirim?- Harem Anadolu Yakasında Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk önce bir şey sormak istiyorum... Harem anadolu yakasında mı? Eğer öyleyse sanırım sirkeci'den feribot var?

Arkadaşlar şunu tam olarak anlatabilecek var mı? Fiyatları ne kadar acaba? Ben fazla dolanmak istemiyorum, sadece arkadaşımı görmek için anadolu yakasına geçmem lazım. KGS kartım yok, kaçak geçmeyide düşünmüyorum. Feribot olayını duydum, araştırdım pek bişi bulamadım. Fiyatları ne kadar, kaç saat içinde karşıya geçiriyor, geri dönüşü var mı? Orada kalmayalım sonra. Köprüden geçersem peki rüzgardan etkilenir miyim? Motorsiklet: Mondial 150 ZAT büyük şase fazla etkilenir mi bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 26 Mart 2009; 10:18:04 >

• motosikle triportor= 2,5 tl
  • quote:

Orjinalden alıntı: 03-09-2007

motosikle triportor= 2,5 tl
    />

Hocam ona bende baktım ama harem ne tarafta oluyor. Üsküdara yakın mı ve karşıya geçiriyor dimi? Geri aynı iskeleden mi geleceğiz. Sonra kalmayalım orada... ,

Teşekkür ederim...

• harem üsküdara yakın. haydarpaşayla üsküdar arasında kalıyor tam olarak.
    dönüşü akşam 21.30 dan önce yaparsan sorun olmaz.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 1 Nisan 2009; 7:41:48 >
  • Kısmetse bugün gideceğim, tekrardan kontrol edeyim dedim... Şimdi sirkeci'de tam olarak nereden biniyoruz acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.