Şimdi Ara

Avrupada Neden 'PSN Kardeşliği' Yapılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün bir araştırayım dedim, bizim DH dışında böyle ps3-ps4 oyunları için kardeşlik yapan var mı diye. O kadar aramama rağmen adam gibi sonuç bulamadım. 1-2 konu vardı, onlara da birkaç mesaj gelmiş sonra unutulmuş gitmiş.

Sizce bu durumun sebebi nedir? Milletin birbirine güvenmemesi mi, yoksa oyunların zaten onlara çok ucuz gelmesi mi?
    Veya adamlar bunu akıl mı edemiyorlar nedir yani anlamadım. Şu kardeşliği yapan tek ülke biziz sanki

• Bizim gibi indirmeyle pek uğraşmıyorlar kutulu bir şekilde alıyorlar daha çok.
  • Bahsettiğin şeyin adı PSN Kardeşliği değil zaten. Ona o ismi koyan bizleriz. Teknik olarak bu işlem hesap paylaşımı oluyor ve elbette yapan vardır. Ayrıca dediğin gibi oyunlar onlara ucuz geliyor bir bakıma.
  • Bizim gibi indirmeyle pek uğraşmıyorlar kutulu bir şekilde alıyorlar daha çok.
  • Hocam asgari ücret neredeyse 1200 Euro
    Adam dışarı çıktığında çerez alır gibi oyun alıyor 60 Euro'ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 23 Ağustos 2014; 16:24:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar icin oyunlar ucuz geliyordur belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da en mantıklısı bu geliyor. Adamlar niye uğraşsın, çerez fiyatına alıyor oyunları dediğiniz gibi.

Ayrıca googleda "psn brotherhood" diye aratmadım zaten hocam merak etmeyin

@C-TRanger
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yurt dışında çok ciddi oyun kiralama servisleri var, adamlar single player oyunları hep kiralıyolar, 10-15 dolar veriyosun internetten, 2-3 gün sonra posta kutunda oluyo oyun, 1 hafta oynayıp posta kutusuna koyup yolluyosun geri :) Kardeşlik vs. ile uğraşmaya gerek yok yani. Trde böyle bir sistem olsa bence bizde kullanırdık.
  • earthfrost kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de Oyunlar Kaybolurdu Ama.
  • :) Ülkemizde öyle bir kültürün olması 100 yıl sonra belki, şuan için hırsızlık, kaçakçılık, ufak karların peşinde koşmak önceliğimiz.
  • Ebayda hesap satanlar var dostum Yani azda olsa kullanan var

• Keşke türk milleti de çıkar amacı gütmeden yaşasa. Herkes birşeylerden çıkar elde etmek istiyor. İnşallah yeni nesil böyle olmaz ve avrupadaki gibi oyunları kiralabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarzoCharlie

Keşke türk milleti de çıkar amacı gütmeden yaşasa. Herkes birşeylerden çıkar elde etmek istiyor. İnşallah yeni nesil böyle olmaz ve avrupadaki gibi oyunları kiralabilirler.

İmkansızı istiyosunuz hocam
  • NedenAllahım kullanıcısına yanıt
    Öyle dostum. Bunları düşününce moralim bozulmuyor değil. Ama dua etmekten başka yapıcak hiçbişey yok
  • earthfrost kullanıcısına yanıt
    kiralama işi bizde olsa adam the last of us ın ps4 versiyonunu önce kiralar bir hafta sonra oyunun kutusuna Şahin K'nın vcd sini koyar geri gönderir.
  • Bizim yaptığımız tamamen yasak bir şey aslında. Adamlar game sharing i 2 hesap 1 oyunu alsın diye yapmadı asla.

Yabancı ülkelerin geliri yüksek ve oyunlar daha iyi fiyatlarda. Onca forumda dolanırım yabancı, hiç kardeşlik adı altında bu işi yapanı görmedim.
  • biz de kardeşlik mevzusu o kadar gelişmiş ki adam yazmış şu oyunu kimden aldım Allah rızası için yardım etsin şifre değişmiş giremiyorum param da boşuna gitti diye. demek ki bayağı sektör oldu al sat hesap aç kapat uzun işler.
  • Yapan var ama bizim kadar fazla olamaz. Sonuçta oyunları ilk çıktığı zaman 59.99tl alsaydın sende hesap paylaşımına girmezdin.

Paramız değersiz.
  • Oyun fiyatlarının anormal derecede yüksek olduğu ülkemizde her türlü yola başvurmak zorunda kalıyorsun. Dijital oyun 209 lira nasıl olur? Döviz kuru Sterlin mi hesaplanıyor? 60 Euro 172 lira. Hala aklım almıyor.
  • Asgarinin 870 lira oldugu ulkede oyunlar 200 tl.asgarinin 1200€ oldugu ulkeler 50€.cumlenin icinde cevap gizlidir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.