Şimdi Ara

AVRUPADAN ALDIОIM Z3 ÜM BOZULDU YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Abime ricam üzerine avrupadan Sony xperia z3 hediye geldi :) . Telefonu 1.5 hafta hevesli bir şekilde çocuğummus gibi kullandım ;) daha sonra telefon üstüne bir şey sıcradı , ve bende çeşme altında yıkadım ( Kapaklar kapalı ) , daha sonra telefonu kuruladıktan sonra %91 olan bataryası birden %50 oldu ve bende panikle telefonu kapattım
    Kapatış O kapatış açma tusundaki titresim kayboldu sonra reset tusundaki titreşim kayboldu telefon tepkisiz kaldı , pirinç te bekledi 2 gün şarjda bekledi 1 gün yok telefon açılmıo moralim bozuk , garantisi varmı bilmiyorm diye düşümüyorm olsa yapsalar bile içime sinmeyecek 0 yeni telefonum gitti :(
    Sonra birden faturasıyla bi tanıdıgım sony telefonunu teleservise verdim demesi üzerine götürdüm onlarda imei kaydını yaptır getir dediler bende hemen götürdüm ertesi gün imei kaydı ile 26.02.2015 perşembe günü cihazımı aldılar , ve sim kızagıda yok falan diyerek kız telefonu aldı telefonum gitti , Tüm bu durumlarda telefonuma ne olur kullanıcı hatası derlerse para talep durumunda ne kadar para öderim , eğer garanti kapsamında yaparlarsa ki garantisi var ki telefonumu aldılar kaç güne yapılır benim isteğim cihazın 0 la değişmesi ama cihaz Polonya dan alınmış bir cihaz ne olacak benim halim 1 haftadır telefonum yok madurum ,
    YANİ SÖZÜN ÖZÜ TELEFONUMU DEĞžİŞTİRİRLERMİ(Benim HATAM OLmadıgını DÜşünüyorm SUYA DAYANIKLI diye satılıyor bu cihazlar ) , Yada tamire ücret isterlermi , açılmış yapılmış bir z3 eskisi gibi olurmu 0? ? ? ? ?

• Öbür konunuza yazdım 2 konu açmıssınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103284666&p=1#103285112

aynısını yaşıyorum yuh artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.