Şimdi Ara

AVRUPADAN ALDIĞIM Z3 ÜM BOZULDU YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alonekinq06 -- 4 Mart 2015; 10:54:43 >

• alonekinq06 A kullanıcısına yanıt
    Su altında yıkadım dedinmi servise verirken?
  • Kapandı açılmıyor dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İyiki öyle demişsiniz yoksa suya tuttum falan deseydiniz kullanıcı hatası deyip sallarlardı.

Tamiri olmaz zaten o cihazın artık. Olursa değişim yaparlar. Hala ümit var yani. Umarım olumlu sonuçlanır

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

İyiki öyle demişsiniz yoksa suya tuttum falan deseydiniz kullanıcı hatası deyip sallarlardı.

Tamiri olmaz zaten o cihazın artık. Olursa değişim yaparlar. Hala ümit var yani. Umarım olumlu sonuçlanır

Teleservice de artık xperia z3 gibi cihazların su testi için cihaz emvcut kapaklar kapalıyken su alıyorsa tesbit ediyorlar,

yani sen istediğin kadar suya sokmadım de sadece suya soktuğumuzu söylemedik diye kendimizi avuturuz :)

bu konuda suya tutup diye arıza açıklaması yazıp teleservice değişim olanlar var

http://forum.donanimhaber.com/m_99512282/f_//tm.htm#102605832

konudaki katana_27 nikli arkadaş açıklamaya suyla teması oldu telefon kapandı yazmış, teleservice de cihazını değiştirmiş ;)

yani artık xperia z3 gibi cihazlar kapaklar kapalı olmasına rağmen su geçiriyorsa direk sıfırıyla değişiyor,

forumdaki konulara bakın su alıp arızalanıp değişmeyen cihaz yok, tamir bile etmiyorlar direk değişim yapıyorlar

zaten olması gerekende buydu.

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Bu çok sevindirici bir haber. Gelişmelerden uzak kalmışım bilgi için teşekkürler.

O zaman bu durumda arkadaşa yeni cihaz müjdesi

Edit: Z3 gibi cihazlar derken tüm Z serisi dahil dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 2 Mart 2015; 15:27:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Bu çok sevindirici bir haber. Gelişmelerden uzak kalmışım bilgi için teşekkürler.

O zaman bu durumda arkadaşa yeni cihaz müjdesi

Edit: Z3 gibi cihazlar derken tüm Z serisi dahil dimi?

ORASINI bilmiyorum yanlış z3 de pressuer sensör var yani su geçirmezlik testi için z2 dede mevcut, ama diğer z serilerini bilmiyorum.

benimde konum mevcut forumda cihazım su aldı bugün gönderdim gelişmeleri hep birlikte takip ederiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Geçmiş olsun, umarım sorun çıkmaz

• su gecirmez degil suya dayanikli. kullanici hatasi derler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişenler olmuş

• Ayrıyeten kullanım kılavuzun da kapaklar sıkı şekilde kapalı falan falan diyo adamlar havuza giriyor , kullanıcı hatasıysa neden böyle reklamlar yapılıyor

• Avrupa cihazına anakart ve cihaz değişimi hariç tüm destek veriliyor.

• Masraf çıkarda yaptırtmam , kırarım o telefonu artık güvendik aldık telefon falan kullan mam

• Su işlemeyen telefona da sadece biraz içecek döküp bozabilmenizde büyük bir başarı arkadaşın normal z si var ona rağmen denize telefoa daldı telefon bana mısın demedi

• Kardeşim başarı bizim değil ürünler kullanıcı hatası denmesi saçma senin de söylediğin gibi su alması normal değil , dayanıklı evet ama bizimkiler damla görse içine aldığı için böyle 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: YasiN®

Avrupa cihazına anakart ve cihaz değişimi hariç tüm destek veriliyor.

Net bir bilgi sahibiyseniz yardımcı olun , değilsenizde söyleyin içim rahatlasın

• quote:

Orijinalden alıntı: alonekinq06

quote:

Orijinalden alıntı: YasiN®

Avrupa cihazına anakart ve cihaz değişimi hariç tüm destek veriliyor.

Net bir bilgi sahibiyseniz yardımcı olun , değilsenizde söyleyin içim rahatlasın

Alıntıları Göster
    TeLefonum İSTANBULA gitmiş ankara dan verin ankara olmasın istanbula gitsin yapılıyormuş öyle denildi , 0 cihaz tamir görüyor ve değişmiyor avrupa olduğu içinn madem öyle söyleyin ben bi şekilde avrupaya göndereyim !

kardeş seni cihaz yurt dışı kayıtlı cihazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: katana 27

kardeş seni cihaz yurt dışı kayıtlı cihazmı
    yurt dışından alınmış türk İMEİ kaydı yaptırılmış Cİhaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alonekinq06 -- 3 Mart 2015; 11:54:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonekinq06

yurt dışından alınmış türk İMEİ kaydı yaptırılmış Cİhaz
    sony ' i aradım ordaki bayan sony türkiye garantisi kapsamındasınız mekanik bir problem dahilinde ise değişim gerçekleştirile bilir dedi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.