Şimdi Ara

Avrupalılar Cadillac Elektrikliye Binerken Biz Aynı Fiyata TOGG’a Biniyoruz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şaka mı bu? Almanya’da gelir vergisi daha yüksek. Bu sebeple ordan gelen iş teklifini kabul etmedim. 100bin brütten 55bin kalır. O biçim yüksek kiralar da cabası. Bizdeki 100bin net kazanan ordaki 150 net alandan daha iyi geçinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 19 Nisan 2025; 21:26:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

Ben herkes Avrupa'da Cadillac vs.alıyor demedim.

Cadillac Elektrikli fiyatına biz onun çok daha altında ki otomobillere veriyoruz.

Sorun gelişmiş yada gelişmekte olan ülke olmak değil reel bir gerçek var .

" ÜLKEMİZDE 3 OTOMOBİL PARASI VERİP BİR OTOMOBİL ALABİLİYORUZ "

Bu gerçeği hiç birimiz hak etmiyoruz ..!

• bamorex kullanıcısına yanıt

Ayak üstü açtığı konuda bile lafa girerken;

Avrupalılar lüks araçlara uygun fiyata binerken

Yazıp

Ben herkes Avrupa'da Cadillac vs.alıyor demedim.

Diye sıvayan bir topluma bu vergi oranları az bile.

Gıda israfinda dünya 3.sü,6 milyon ton vahşi çöp depolama,

ucuza araba alacakmış bak hele 

Ve hak ediyoruz evet.

Sadece bu forumdan daha 50 tane örnek yazarım,gelişmiş toplumla gelişmekte olan toplum arasındaki farkı sindire sindire idrak etmek zorunda kalırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 20 Nisan 2025; 9:32:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tek söylediğin bu. Vergi düşürüldüğünde oluşacak cari açık için çaren nedir, onu da söyle.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Ben verdiği 3 kuruş vergilerle mi cari açık yada ekonomi düzelecek.Ben miyim cari açıkların yada bozuk ekonominin sorumlusu.

Ben Avrupa'da ki gibi yada başka ülkelerde ki gibi uygun şartlar ve fiyatlara otomobil almak istiyorum.

Ülkemizde 3 Otomobil parası veriyorum 1 Otomobil zor alabiliyorum.Bunlar burada yaşayan hiç birimiz hak etmiyoruz.

Olayı anlamamışsın. Otomobil ithalata dayalı bir ürün. Vergisi düşünce ithalat azıyor. Cari açığı oluşturan şey bu. Vergiyle cari açık düzelmez. İthalat/ihracat dengesiyle düzelir. İthalata dayalı ürünlerde yüksek vergi cari açığı düzeltir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 20 Nisan 2025; 19:48:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.