Şimdi Ara

Avrupaya göç etmek istiyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
9
Favori
2.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takip 2 sene sonra bu ülkeyi terkediyorum
  • hocam sen bi git tecrübe kazan ona göre gelicem bende haber et :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hireath -- 30 Mart 2014; 23:56:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

Avrupaya göç etmek istiyorum
    vize olsun oturma izni olsun vatandaşlık ve iş bulma olsun en kolay gidilecek avrupa ülkesi neresidir.
    konuyu çok sulandırmazsak sevinirim

edit:
    gitme sebebim ekonomik değil
    insana ve hukuka değer verilen bir yer istiyorum

Romanya yı tavsiye ederim, dili de o kadar zor değil hatta bazı kelimeler direk bizim dilimizden onlara geçmiş.hem iş bulmak kolay, hem Avrupa'nın en yeşil ülkelerinden biri hemde inna gibi olmasa da güzel kızlar varmış 😏 insanları da çok sıcak kanlı, Türk mutfağı da varmış üstelik (sarma dolma vs.) öyle duydum yani ki baya da araştırdım.güvenebilirsin bana 😊

• iyi siz o cok sevdiginiz avrupaya ozenin (*** varya burda) ,biz gurbetciler de birgun turkiyeye temelli geri donus yapacagimizin hayallerini kuralim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mırat01

quote:

vize olsun oturma izni olsun vatandaşlık ve iş bulma olsun en kolay gidilecek avrupa ülkesi neresidir.

Öyle hadi gidiyom deyip hiç bir ülkeye gidemezsin. Yani seni diğer insanlardan ayıran çok önemli bir özelliğin yoksa kolay kolay gidemezsin. Evlilik iyi bir çözüm. Türklerin yoğun olduğu ülkeler bu konuda çok temkinli. İrlanda milli geliri yüksek bir ülke olmasına rağmen göç veriyor. Bu nedenle yabancı bir erkeği irlandaya getirmek kadınlar arasında üstünlük göstergesi filan diye duydum. Doğrumu bilmiyorum ama yabancılara karşı özel ilgileri var. Şansını dene istersen.

Wuu kızıl kızıl

• İskandinav ülkelerine gideceksin. Ama vizesi zordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mırat01

quote:

Öyle hadi gidiyom deyip hiç bir ülkeye gidemezsin. Yani seni diğer insanlardan ayıran çok önemli bir özelliğin yoksa kolay kolay gidemezsin. Evlilik iyi bir çözüm. Türklerin yoğun olduğu ülkeler bu konuda çok temkinli. İrlanda milli geliri yüksek bir ülke olmasına rağmen göç veriyor. Bu nedenle yabancı bir erkeği irlandaya getirmek kadınlar arasında üstünlük göstergesi filan diye duydum. Doğrumu bilmiyorum ama yabancılara karşı özel ilgileri var. Şansını dene istersen.

İrlanda

Bu arada üniversitede aşçılık okuyup iyi bir yerlere gitme şansı varmı acaba __????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuFuu5 -- 31 Mart 2014; 0:11:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Partis Temporus

Bende jeofizik mühendisliğinden mezun olduktan sonra çalışmak için norveçe gitmek istiyorum

Bende Jeolojiyi bitirince Estonya istiyorum.
  • Türkiyeden sıkılanlar kulübü açılsa bayağı kişi katılacak galiba, ben dahil. Hakikaten hayat Avrupada ya.
  • +1. Takip. Benimde aklimda. Okulda bitio seneye

• Avrupada sizleri bekliyodu :D

• Size almanyaya gitmenin yolunu soyluyorum dil bilmenize gerek yok . 3000 EURO paraniz olacak onu bir alman kiza vereceksiniz iki yil nikah kiycaksiniz sonra bosanacaksiniz ve ARTİK AVRUPALİSİNİZ tabi bunu yapmak biraz kapasite gerektirir ve toplam 5 6 bin euro para gerektirir. Sorularinizi sorabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Computeq

iyi siz o cok sevdiginiz avrupaya ozenin (*** varya burda) ,biz gurbetciler de birgun turkiyeye temelli geri donus yapacagimizin hayallerini kuralim.

Sakın öyle bir hata yapma, hayatının hatası olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Gençler memleket bizim, sorunları biz çözeceğiz. Kaçmak en kolayı.

Hocam haklısınız da kaçması da kolay değil. Keşke çözebilsek te böyle şeylere gerek kalmasa,ama yapacak bir şey yok.
    Kusura bakmayın ama bu ülke bitmiş, herkes oy vermekte özgür ama cidden bunca olaydan sonra halâ...
  • İtalya iyi hemde akdeniz ülkesi yemeklerinde de Türkiye ile aralarında çok fark yok alışırsın domates - fesleğen yaygın.
  • o kadar parayı gözden çıkarttıktan sonra eğer sonuç garantiyse en kolay çözüm gibi duruyor
    dolandırılma ihtimali de var
    hem zaten bu yolla almanya basamak olarak kullanılabilir yoksa o kadar türkün yaşadığı bir ülkede olmak bana pek cazip gelmiyor
    yanlış anlaşılmasın ben de türküm ama ...
  • quote:

o kadar parayı gözden çıkarttıktan sonra eğer sonuç garantiyse en kolay çözüm gibi duruyor
    dolandırılma ihtimali de var
    hem zaten bu yolla almanya basamak olarak kullanılabilir yoksa o kadar türkün yaşadığı bir ülkede olmak bana pek cazip gelmiyor
    yanlış anlaşılmasın ben de türküm ama ...

Neden cazip gelmiyor hocam hic gittiniz mi bence dunyanin en yasanabilir 10 ulkesinden biri kesinlikle .

• bgs0 kullanıcısına yanıt
    quote:

Sene 2005 Türkiye ile bir alâkası olmayan John Perkins kitabında anlatıyor; "Kendi otomobilini üretemeyen ülkeye borç verip otobanlar yaptırırız. Sonra onlara arabalarımızı satarız. Sonra bankalarını satın alırız. O bankalardan halka ucuz krediler verip daha çok araba almalarını sağlarız. Böylece verdiğimiz o krediyi arabamızı satarak geri alırız, hem de faiziyle. O ülkeye dünya bankası ya da kardeş kurumlardan kredi ayarlarız. Ayarlanan kredi "ASLA" o ülkenin hazinesine gitmez. O ülkede ‘proje‘ yapan bizim şirketlerimizin kasasına girer. Enerji santralleri, sanayi alanları, limanlar, dev havayolları yapılır. Aslında insanların işine yaramayan bir yığın beton. Bizim şirketlerimiz kazanır o ülkedeki birileri de nemalandırılır. Toplum bu düzenekten hiçbirşey kazanmaz. Ama ülke büyük bir borcun altına sokulmuş olur. Bu o kadar büyük bir borçtur ki ödenmesi imkansızdır. Plan böyle işler. Sonunda ekonomik danışmanlar/tetikçiler olarak gider onlara deriz ki; "Bize büyük borcunuz var ödeyemiyorsunuz. O zaman petrolünüzü satın, doğal gazınızı bize verin, askeri üslerimize yer gösterin, askerlerinizi birliklerimize destek olmaları için savaştığımız bölgelere gönderin, Birleşmiş Millletler de bizim için oy verin! Elektrik su kanalizasyon sistemlerinizi özelleştirin! Onları Amerikan şirketlerine ya da diğer çok uluslu şirketlere satın..." Sosyal hizmetleri, teknik sistemleri, eğitim kurumlarını, sağlık kurumlarını hatta adli sistemleri ele geçiririz. Bu, ikili, üçlü, dörtlü bir darbeler serisidir."

İmzan güzelmiş. Aynen bugünü anlatıyor.

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    olur mu canım duble yol
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.