Şimdi Ara

Avrupaya göç etmek istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
9
Favori
2.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülke bitmiş aynen gitmek lazım. Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

avrupa olsun çamurdan olsun diyosan bulgaristan kırcali haskova gibi illerin nüfusunun %80 i türktür bulgarca bilmeden lise mezunu olan tanıdıklarım var evlen birisinle ordan 3 sene takıl tamamdır çifte vatandaşsın avrupa birliği vatandaşısın

bulgar diyince aklıma azis geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

avrupa olsun çamurdan olsun diyosan bulgaristan kırcali haskova gibi illerin nüfusunun %80 i türktür bulgarca bilmeden lise mezunu olan tanıdıklarım var evlen birisinle ordan 3 sene takıl tamamdır çifte vatandaşsın avrupa birliği vatandaşısın

bulgar diyince aklıma azis geldi

:) azis çok uç örnek görüntü olmasa şarkıları güzel aslında
  • Avrupa da bacaklarını açmış sizi bekliyordu zaten

• Ben hep Norveç hayali kuran birisiydim ama zaman geçtikçe gidemeyeceğim gerçeği daha hakim oluyor. Yaklaşık 5 yıldır istiyordum ben. Bu ara hevesim baltalandı.
  • Beyler ben bu konuyu ciddi ciddi düşünüyorum ve fiilen harekete geçtim. Avrupa/Canada vb ülkelerde çalışan, bir şekilde kapağı oraya atmış arkadaşlar var ise bizlere verecekleri tecrübeleri dinlemeye hazırım.
    Gıda Mühendisiyim. Satış Pazarlama deneyimim var ve satışçıyım şu anda. IELTS sınavına girdim 6.5 puanım var (Academic)
    Canadada çalışmayı planlıyordum.Bu doğrultuda önce orada 1 senelik programlar ile okumayı düşündüm ancak okul parası çok yüksek 10.000$ ayrıca orada yaşam masrafı da var.30.000TL yi gözden çıkarmak gerekiyor.
    Bu yüzden okul harici gidip çalışmak istiyorum.
    Yol gösterebilecek olan arkadaşlar var ise dinlemeye açığım. PM'den de ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darksilence09 -- 24 Mart 2014; 11:20:41 >
  • Norvec

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugandaya git iş kolay bulunuyor
  • almanya

üni. mezunuysan direk iş bulursun ayrıca genç nüfusa çok ihtiyaç var
  • 3 ay kaldım. Hayatım en huzurlu ve medeniyete ulaşmış günleriydi.Kendimi insan gibi hissetmiştim.Üniversite bittiğinde direk gideceğim. Almanya falan halt yemiş Norveç'in yanında... Aslında çoğu Avrupa ülkesi vize vs. konusunda aynı zorluktadır.Önemli olan kendini iyi tanıtmak ve elinde bir iş veya diploma bulunduğunu göstereceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Survivor -- 24 Mart 2014; 12:12:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Bu ülke bitmiş aynen gitmek lazım. Takip

beni anlayan birisi çıkmış

cevap veren arkadaşlara da teşekkürler
  • avrupada türkleri bekliyor zaten milletin kafası hep mi iyi ben anlamadım
  • Almanyada turkler yogun orayi ele

• quote:

Orijinalden alıntı: Darksilence09

Beyler ben bu konuyu ciddi ciddi düşünüyorum ve fiilen harekete geçtim. Avrupa/Canada vb ülkelerde çalışan, bir şekilde kapağı oraya atmış arkadaşlar var ise bizlere verecekleri tecrübeleri dinlemeye hazırım.
    Gıda Mühendisiyim. Satış Pazarlama deneyimim var ve satışçıyım şu anda. IELTS sınavına girdim 6.5 puanım var (Academic)
    Canadada çalışmayı planlıyordum.Bu doğrultuda önce orada 1 senelik programlar ile okumayı düşündüm ancak okul parası çok yüksek 10.000$ ayrıca orada yaşam masrafı da var.30.000TL yi gözden çıkarmak gerekiyor.
    Bu yüzden okul harici gidip çalışmak istiyorum.
    Yol gösterebilecek olan arkadaşlar var ise dinlemeye açığım. PM'den de ulaşabilirsiniz.

up

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Survivor

3 ay kaldım. Hayatım en huzurlu ve medeniyete ulaşmış günleriydi.Kendimi insan gibi hissetmiştim.Üniversite bittiğinde direk gideceğim. Almanya falan halt yemiş Norveç'in yanında... Aslında çoğu Avrupa ülkesi vize vs. konusunda aynı zorluktadır.Önemli olan kendini iyi tanıtmak ve elinde bir iş veya diploma bulunduğunu göstereceksin.

Hocam ben de Norveç'e gitmeyi düşünüyorum. Cidden nasıl orada durumlar? Araştırmalarıma göre tam gidilebilecek bir yer ve yabancı uyruklu kişilere çok saygılılar. Sen gidip görmüş birisi olarak neler diyebilirsin? Dil konusunda sıkıntı çeker miyiz?

• Gule gule kardeş

• Beyin göçü mü?

• Gençler memleket bizim, sorunları biz çözeceğiz. Kaçmak en kolayı.
  • Peki Avrupa'ya gittiğinde sağlam bir hukuk sistemiyle karşılacaksın ama belirli bir kimliğin bir uzmanlığın olmadığında sana saygı duyulmayacağını, Türk kimliğiyle oralarda bir puan eksik görüneceğini biliyorsun değil mi? Belirli başlı insanların dışında Avrupa bizlere farklı bir gözle ve yukarıdan bakıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.