Şimdi Ara

Avuca sığan mini PC modası büyüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Son dönemde Xiaomi gibi önemli firmaların da dahil olduğu avuca sığan mini PC trendi hız kesmeden devam ediyor. Performanstan önemli ölçüde ödün veren bu mini PC modelleri taşınabilirlik arayanlara hitap ediyor.

T-Box Pro özellikleri ve fiyatı

Çinli Szbox tarafından satışa sunulan T-Box Pro adındaki mini PC modeli 7.3 x 7.3 x 4.3 cm boyutlarında ve 200gr ağırlığında. Gündelik işlere odaklanan kasada 4 çekirdekli Intel N100 işlemcisine yer verilmiş. İşlemcide 750MHz hızında çalışan Intel UHD grafikleri yer alıyor.

Ayrıca Bkz.Xiaomi cebe sığan yeni bilgisayarını duyurdu

12GB LDDR5 4300MHz RAM bellek ve 2TB’a kadar M.2 SSD yuvası olan kasada USB 3.2 ve USB 2.0 portları yer alıyor. Görüntü çıkışı için 1 adet HDMI portu yer alırken iki Ethernet portu ile de 1Gb hız elde edilebiliyor. Şık bir tasarımı olan Szbox T-Box Pro mini PC modeli 125$ başlangıç fiyatı ile Aliexpress üzerinde satışa sunuldu.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/07/09/t-box-pro-compact-mini-pc-intel-n100-cpu/

• cs2 çalıştırmayan aşağı mal yapmasınlar :d

• İnternetten gezip, video izlemelik PC yapmışlar. Fiyatına bakınca makul duruyor bence.

• Arm olanlar çıksa fena olurdu.

• ''Advertorial'' diye etiketleseydiniz bari.

• ölu teknoloji ...cep telefonlarının yazılımlarını optimize edilip kablosuz monitör, klavye ve Mouse ile verimli çalışma ortamı muhakkak oluşturulacak..
    hormony de umitliydim ama oda bir turlu duzeltmedi işi..

• Bu tip cihazları çok seviyorum. İki yıl raspberry pi kullandım. Onu satıp Intel 9400t işlemcili mini PC aldım. Mini pclerin test videoları var, bir çok kişinin ihtiyacını karşılar. Elektrik tüketimi düşük, tercih edilebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • intel uhd varsa uzak durucaksın bu tip cihazlarda apulu sistemleri tercih etmek daha iyi oyunda oynatıyor.

• Adı pro ama n100 işlemcili..

• N100 aldım ben de. Server olarak kullanıyorum.

• Amazonda indirimle 63350 Tl'ye satılan N100 işlemcili mini pc'yi babam için alma niyetim vardı. İnternete girilip basit ofis işlemlerini yapmak için gayet yeterli. 3-4 sene dediğim işlemleri sorunsuz yapabilir diye düşünüyorum.

Zaten kendim de Asrock Deskmini'yi 5700g işlemci ile işyerimde kullanıyorum. Hem ofis işlemleri hem de basit anlamda oyun işini birlikte götürebiliyor.

• El_domingo kullanıcısına yanıt

Samsung dex güzel bir alternatif.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun yerine cep telefonunu PC'ye dönüştürsek nasıl olur, hali hazırda destekleyen cihazlar olduğu gibi bu özelliği birkaç ayar ile siz de kazandırabilirsiniz.

Bu özelliği olan markalar
    Samsung DeX
    Motorola Ready
    Huawei EMUI
    ASUS ZenUI

Olmayan telefonlarda nasıl yapılır
    https://www.makeuseof.com/tag/ways-turn-smartphone-into-pc/

https://www.knowyourmobile.com/user-guides/how-to-enable-android-10-desktop-mode/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.