Şimdi Ara

Avuçiçi bilgisayarlar ve Pdf dosyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben avuçiçi bilgisayar almak istiyorum.Ancak kulanışı konusunda biraz şüpheliyim.Şu anda nokia 7610 kullanıyorum.Kitap okumayı çok seviyorum.Telefonumda bir sürü kitap var.Telefondan kaliteli ses gelse müzikte dinlerim ama fazla kaliteli ses vermiyor. Bildiğim kadarıyla son model telefonlarda var sadece WiFi. Uzun lafın kısası. Cep telefonumu satıp yerine avuçiçi bilgisayar almak istiyorum. Ama bu konuda fazlaca bir bilgim yok. Ben avuçiçi bilgisayardan beklediklerimi söylesem siz avuçiçi bilgisayarın neleri karşılayabileceğini ve uygun fiyatlı bilgisayarları söyleyebilir misin?

Öncelikle GSM destekli olmalı.Telefonu satıp alacağım çünkü. Sanırım bu aletlerde hep Windows Mobile oluyor işletim sistemi.İşletim sisteminin kabiliyetleri nelerdir? PDF okuyucu gibi programlar yüklenebiliyor mu? Cep telleri görüyorum 256K renk falan yazıyor.Bu aletlerde 65k olması çok hissettiriyor mu?Müzik dinleniyordur sanırım.Ya ben en iyisi bir liste yapayım okuması kolay olsun...

GSM, WiFi, Windows Mobile, PDF okuma, Uygun fiyat,Kalemle not alınıyor mu bilmiyorum klavyesiz almak ne kadar eksiklik olur? Yeterli hızda işlemci, bluetooth, En az 1GB ye kadar hafıza arttırma kapasitesi, dışarıya ses verme en azından kullaklıkla ses çıkışı, birazda pil ömrü uzun olursa iyi olur.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Kendinize iyi bakın..

• www.gsmarena.com da gerekli karsilastirmalari yapabilirsin.

senin aradigin PDA Phone.
    Win Mobile 5 veya 6 OS si olan bir alet alacaksin.
    Navigasyon icin de ise yarasin dersen GPS alicisi olmali.

Yurtdisindan alma imkanin varsa secenekler sonsuz, ve fiatlar en az 1/3 daha ucuz.

forumda biraz dolasirsan sonuca ulasirsin.
  • bir pda alirsan bilgisayrda yapabilecegin hemen hemen herselfyi yapabirsin. orn ben su internete pdayla giriyorum ;D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.