Şimdi Ara

Avukat arkadaşlar lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Bilenen bir market zincirinde çalışıyorum. Müdür yardımcısı tarafından darp edildim. Karakola gittik bölge müdürü geldi onu işten çıkaracağız sen mağdur olan tarasın şikayetçi olma dedi bende karakolda şikayetçi olmaktan vazgeçtim. Mağazası değişmiş işten çıkarılmayacakmış az önce öğrendim. bende başka bir mağazaya verildim. Ne yapabilirim haklarım ne bana bir akıl verecek var mı. Tekrar şikayetçi olabilir miyim istesem yarın darp raporu alıp

• Geçmiş olsun yaralanmanız ne düzeyde.
  • bigs B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Yüzümde izler vardı çizikler ve yanagimda morluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toya -- 21 Ekim 2019; 20:44:5 >
  • Darp raporunu al şikayetçi ol suç duyurusunda bulun derim. Kimsenin ettiği yanına kâr kalmamalı.
  • Bir gelişme oldu mu? Geçmiş olsun bu arada.
  • Mağdur sen değilsin şikayetini yap
  • En başta konuyu kapatmakla hata etmişsiniz.
    Darp raporu almış mıydınız?
    Olayı gören ve size şahitlik edecek kimse var mı?
    Bunlar varsa karakola gidip tekrar şikayetçi olabilirsiniz.
  • AgirCezaAvukati kullanıcısına yanıt
    Sonraki gün gittim ifademi verdim şikayetçi oldum darp raporumu aldım. olay anında şahit yoktu başladıktan sonra duyup geldiler. Polis sürekli, karşı tarafta senin küfür ettiğini söyler sende ceza alırsın dedi o laflarda etkili oldu o an şikayetçi olmamamda.
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Geç cecap verdik kusura bakmayın. Teşekkür ederim. Şikayetçi oldum darp raporumu aldım bakalım bekliyorum artık ne olacak diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: toya

Geç cecap verdik kusura bakmayın. Teşekkür ederim. Şikayetçi oldum darp raporumu aldım bakalım bekliyorum artık ne olacak diye
    Estağfurullah; hayat meşgalesi, her şeye yetişemiyoruz tekrardan geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.