Şimdi Ara

Avukat arkadaşların yardımına ihtiyacım var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direk konuya giricem çünkü işler sarpa sarıyor.
    Ben kırşehire üniversite okumaya geldim ve ailemle burada bir ev tuttuk kiracıdan. Evle bir haftadır uğraşıyorum tek başıma tesisatı sorunlu ev 4 senedir boşmuş ve bu konuda bana herhangi bir bilgi verilmedi. Sıkıntım şu ev sahibi tamamen anlayışsız ve herhangi bir masrafımı ödemeyi reddediyor. Evi normalde bana hazır teslim etmesi gerekirken ev çok pisti ve ben gelip baya masraf edip evi temizlettirdim.
    Bir haftadır sıcak suyum yok her gün bir sürü usta geliyor ama süreki bir şeyler çıkıyor ve ben de bir haftadır masraf ediyorum duş almaya her gün otele gidiyorum evi başlangıçta ilaçlatmama rağmen şuan tesisat kötü olduğu için parkeleri söktüler borular patlakmış evi tekrar böcek bastı. Baya mağdur durumdayım ve ev sahibi anlaşmaya yanaşıyor ne de emlakçı benim yanıma oluyor. Tek başımayım bu şehirde ve daha 19 yaşında bir sürü şeyle uğraşıyorum. Benim isteğim şu; İmzaladığımız 1 senelik kira sözleşmesini feshetmek. Ama tam olarak nasıl haklarım olduğunu söyleyebilecek bana yardımcı olabilecek birinin yol göstermesi gerekiyor. Evin son durumu bugün tesisatçılar sıcak suyu halletmiş ama parkeler sökülü durumda. Oturulacak durumda değil. Sorunlar giderildi, bir tek parkeler kaldı ama benim bu zamana kadarki masrafım ne olacak ve bu ev çok eski olduğu için ilerde çıkacak masraflarını da karşılayamam( kiradan düşecek bile olsam o kadar nakit para bulamam) tesisat 1000 tl. Bana yol göstereceklere şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Üniversiteyi sayarsam, yurt içi ve yurt disi 13 yıldir kiradayim.

Masraf yapılacaksa, önceden ev sahibi aranır. Böyle böyle bir problem var yapılması lazım denir.
    Ya tamam ben yaptırırım der yada kiradan düş derler.
    Bunlara yanasmiyorsa, evden cikilir.
    Sen karışma,
    aileni ara, ailende ki reis kimse o muhatap olsun.

Öyle ben ödemem, karışmam gibi mevzu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 yaşında biri olarak avukat "arkadaşlara" diye hitap edersen seni muhattap alacak avukat bulabileceğini sanmıyorum. Önce uslup, saygı öğren. Sonra da bu konuyu konu dışına değil hukuk bölümüne aç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsincir -- 19 Eylül 2019; 19:31:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uslubunda bir uygunsuzluk göremedim üsttekinin dediğinin aksine. bunun yanında nasıl gidiyor knk?
  • Kırşehir'de okumak kadar rezalet olmayan bir durumdur. Allah yardımcın olsun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlığı açtıktan bir hafta sonra ev sahibine ihtarname gönderip evden çıktım. başka bir eve taşındım şuan 3 haftadır oturuyorum herhangi bir sıkıntım yok. yaptığım o kadar masraftan ve çektiği onca sıkıntıdan sonra şuan mutluyum teşekkür ederim sorduğun için :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.