Şimdi Ara

Avukat olan yada bu konulardan anlayan biri var mı 800 tl lik sözleşme için 1000 TL istiyorlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 gün önce bir güzellik merkezine gittim. Covid önlemlerine uymadıkları için devam etmek istemedim. Bana sözleşme cayma bedeli öde dediler bende ödemek istemesemde 160 TL için uğraşmak istemedim tüketici hakem heyetine gittim bana dediler ki 160 TL yi öde sözleşmelerini al biz geri almak için yardım edicez bende tamam dedim. Sözleşmeyi almak ve parayı ödemek için gittim. Bana sizin dosyanız avukata verildi dediler bu gün avukat tarafından atandım. 800 tl lik sözleşme için benden 1000 TL istiyorlar. Ki daha öncesinde 200 TL sini ödedim. Bu yasal mı tekrara tüketici hakları heyetine gitmeyi düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Avukata vekalet vermezsen hiçbir şey olmaz. Muhtemelen avukat oradakileri tanıyor, komisyon karşılığı iş alıyor.

Kaldı ki davayı kazanırsan bu ücreti senden değil karşı taraftan alacak avukat.

Tüketici heyetindeki işlemlerin takibi zor değil, internette 3-4 yazı oku dilekçe örneği bul yeter.

• vekalet ücreti avukatın hakkıdır. her halukarda alır. Bu davayı kaybetme ihtimaliniz yok. Parayı ödeyin , kazanınca hepsini toplu ve faiziyle alırsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.