Şimdi Ara

Avukat var mı aramızda? Bu Gasp mıdır sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkürler hocam gerekli cezayı almaları için elimden geleni yapmaya çalışacağım ki cesaret edip başkalarına bunu yapmaya yeltenmesinler.
  • Sordum geldim şuan

Tahriklik bir durum yok bence , öyle bakmayla falan tahrik olmaz
    Hakimin hapis falan vermez zor ,belki tazminat alırsın çünkü sana yaptıkları suç
  • Nick_Otin kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey olmaz,eğer dediğin gibiyse yaptıkları farklı bir suç oluşturuyor onun kapsamına girer merak etme.Bizde savcılar azarlamaz korkma ,mahkede hakimler genelde suç işlemeyi meslek haline getirmiş tiplere kızarlar.Nolursa olsun doğruyu anlat ve iddanı ispatla.Dediğin gibi çevrede kamera varsa elini çok güçlendirir sakin kal.Duruşmalara katılıp katılmama da serbestsin tabi katılman lehine olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Beklemede kal hiç bir şeyle uğraşmana gerek yok. Unutmak istemiyorsan yaz bir yere

• gokalpss G kullanıcısına yanıt
    Elimde kanıt olarak yaptığım 155 araması. Telefonumun sim kartı olmaması.(telefon iphone düşmeyle sim kartının çıkması neredeyse mucize) O gece boyunca yağmur yağmasına rağmen telefonumun hiç ıslanmaması ve telefonu bulan kişilerin kaçan 3. şahsın akrabaları olması gibi deliller var şimdilik. Ama kamera kayıtları için bölgeye gidip yardım talebinde bulunacağım.
  • hakim bey kullanıcısına yanıt
    Anladım Hocam.
    İddianame düzenlenirken hepsini anlat savcı zaten delilleri toplar.Eğer o yapmazsa mahkemede iste talebini mahkeme heyeti gerekeni yapacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokalpss

Çevrede kamere varsa eğer görüntü kaydını iste.Zaten avukatın dosyayı öğrenince sana yardımcı olacaktır.Tam bilemediğim için yanlış da yönlendirmek istemiyorum.

Eheheh kamere dedi. Kameraya kamere dedi hehe. Kamera hocam onun doğrusu heheh.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antisosyal kişilik bozukluğu sahibiyim. Çocuğun hayatını kaydırmak istiyorsan yardım için pm atabilirsin.
    Eğer kamera kayıtları konusunda kimse yardımcı olamaz veya görüntülü bir kanıt bulamaz isem bu 3 kanıt ceza almaları için yeterli olacak kanıtlar değiller midir? yoksa Hakimin bakış açısına mı bağlıdır? Adalet sistemi buna nasıl karşılık verir ayırt etmek gerçekten zor sanırım. Ayrıca bu kanıtlar ışığında diğer 2 şahsın benim alehimde ifade verdiler ise ayrıca adaleti yanıltmak ve yalancı şahitlikten suçlaya bilir miyim? Olay esnasında bir şey yapmadıkları için onlardan şikayetçi olmamıştım.Hala da olma taraftarı değilim yaşları ufak bu sürede sabıkalı olmalarını istemem açıkcası.
    Eğer kanıtlanamazsa sanık delil yetersizliğinden beraat eder.Bu tamamen subjektif bir durum her hakimden hakime değişir.Ülkemizde yalancı tanıklıktan işlem çok yapılmamakta o yüzden bir şey çıkacağını sanmam hele hele yaşları küçükse .Oradaki en sağlam delil senin için kamera kayıtları onlara soruşturma ve kovuşturma makamları ulaşır merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokalpss -- 17 Nisan 2017; 22:0:33 >
  • Bu olay kesinlikle gaspa giriyor cunku orda senin malinada bir saldiri var mutlaka bir avukat tut bence ve gerekli cezayi alsinlar eger serbest kalirlarsa yarin baskasinada ayni seyi yaparlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Anladım hocam şuan da yapmam gereken tek şey sanırım mahkeme tarihini beklemek ve gerekli açıklamaları mahkeme huzunda yapmak.
    İhtiyari vekil hakkını unutma.Geçmiş olsun inşallah istediğin sonucu alırsın mahkemeden.Kazanırsan da hukuk mahkemesinde tazminat davası açmayı unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokalpss -- 18 Nisan 2017; 7:31:22 >
    Zorunluk vekillik olayını da göz önünde bulunduracağım. İlginiz için teşekkürler.
  • Evet hocam gasp.

• melancholy861 kullanıcısına yanıt
    Adliyede calisiyorum. Mahkemenin atayacagi avukatin diyecegi tek şey "alehimize olan beyanlara katilmiyoruz, davaya katilma talebimiz vardir, sikayetciyiz."

• quote:

Orijinalden alıntı: Nick_Otin

Eğer kamera kayıtları konusunda kimse yardımcı olamaz veya görüntülü bir kanıt bulamaz isem bu 3 kanıt ceza almaları için yeterli olacak kanıtlar değiller midir? yoksa Hakimin bakış açısına mı bağlıdır? Adalet sistemi buna nasıl karşılık verir ayırt etmek gerçekten zor sanırım. Ayrıca bu kanıtlar ışığında diğer 2 şahsın benim alehimde ifade verdiler ise ayrıca adaleti yanıltmak ve yalancı şahitlikten suçlaya bilir miyim? Olay esnasında bir şey yapmadıkları için onlardan şikayetçi olmamıştım.Hala da olma taraftarı değilim yaşları ufak bu sürede sabıkalı olmalarını istemem açıkcası.

Hocam büyük geçmiş olsun sonuna kadar ara hakkını.İşin hukuki kısmına gelince avukat tutmana gilan gerek yok.Süreci uyaptan takip et yeter.Eleman senin hastanedr yaptığın masrafları öder tazminat filan zor.Önceden işlediği suç varsa değişir o zaman.Kolay gele

• Bilen bilmeyen konuşuyor sinir oluyorum ya biri zorunlu müdafii diyor dostum bilmiyorsan hiç adamın kafasını karıştırma. Sen galiba öğrencisin ufak tefek bir şeyler duymuşsun duyduğunu yazıyorsun aç kitabını oku zorunlu midafiilik ile bunun ne alakası var ? Müdafii ne demek onu bile bilmiyorsun sanırım. Hukuk şakaya gelmez bilmediğin zaman susacaksın.

Son kez söylüyorum olay cumhuriyet savcılığına intikal etmişse senin bir şey yapmana gerek yok şu andan itibaren

• Eğer gasp olarak kabul edilirse savcı tarafından, zaten geri çekme gibi bi durum olmuyor. Kamu davası oluyor. Bunu ifade verdiğiniz polislerle konuşabilirsiniz, onlar bi ton karşılaşmışlardır böyle durumlarla.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.