< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AVUKAT VE HUKUKÇU MAAŞLARI
-
-
Ben iki senelik hukukçu bir ağabeyinizim,sorularınızı sorabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hani kiz arkadasin hic olmamisti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyazaaa -- 12 Temmuz 2023; 14:46:21 > -
Avukatlıkta para yok senelerdir yapan para kazanıyor. Yeni mezunlar sefil genelde.
-
olmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bölümü severek okursan mesleğini özümsersen iyi kazanmama şansın yok hukukta. Ama gördüğüm kadarıyla hukukçular da artık kurumsallarda iibf işlerine girmeye çalışıyor(teftiş,denetim vs) özellikle bankalarda müf yardımcılığı gibi(çok az alınıyor). Aile baskısıyla yazcaksanız sıkıntı büyük mezun olunca. İçinizden gelerek okucaksanız okuyun yoksa iyi okulların işletme iktisat ve diğer iibfleri daha iyi gelecek sunar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 12 Temmuz 2023; 16:37:57 >
iyi kazanmayabilirsin.
abi, cidden hukukta iyi kazanmak zor.
herkes şu bu avukat 100k kazanıyor diyorlar ama nerede?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstanbulda zor tabi giderler yüksek ama küçük yerlerde hemen isim yapıp iyi kazanabilir yeni mezun. 100k bence çok zor uluslararası bürolar kazanıyordur o parayı. 100k kazansa bile kira/çalışan gideri falan elinde yarısı kalıyor mudur soru işareti
Hocam Sizce boun hukuk yoksa boun iibf mi daha iyidir ?
Çok zor bi soru sordun hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boun hukuk daha geçen sene aldı mezunu yok. İibfnin kalitesi ortada piyasada çok güçlü ismi var ve mezunları çok iyi kolluyor birbirini açık ara boun iibf
Avukatlik tam anlamiyla kişide bitiyor. Ben şimdi savci adayiyim. Avukat stajimi yaparken 5k maaş aliyordum ancak ankara hukukta okurken çevremi o kadar genişlettim ki her hafta şahsi iş aliyor vekilsiz şekilde yürütüyor 5k maaşima ek olarak harçlik baabinda 8-9 ordan aliyordum. Yani asgari ücret 8.5ken ben stajyer olarak 14'e yakin kazaniyordum. Eğer avukatlik ruhsatini alip bu yolda devam etse idim şu anda 40tan aşaği kazandiğim asla olmaz.
Ancak şunu çok açik vurguluyorum :
- HİÇ TANİMADİĞİNİZ 200 KİŞİNİN KARŞİSİNDA DOĞAÇLAMA KONUŞMA YAPACAK KADAR SOĞUK KANLİ DEĞİLSENİ HUKUK OKUMAYİN
- 30 KİŞİNİN İÇİNE PAT DİYE DALİP HEMEN TANİŞİP KAYNAŞACAK KADAR SOSYAL DEĞİLSENİZ HUKUK OKUMAYİN
- KARŞİNİZDAKİ İNSANİ BİLGİNİZ İLE CEZBECEK KADAR ÇALİŞKAN DEĞİLSENİZ HUKUK OKUMAYİN
- KÜÇÜK ŞEHİRDE ASLA HUKUK OKUMAYİN KENDİNİZİ GELİŞTİREMEZSİNİZ, ŞEHRE GİDİNCE GÖRÜRSÜNÜZ BURDA BANA MAVAL OKUMAYİN. GİDİNCE SABAH AKŞAM BİR KAFEDE SAAT BAŞİ ÇAY İÇMEKTEN BAŞKA BİR HALT YAPMAYACAKSİN
- KARŞİNDAKİ İNSANİ İKNA EDECEK KADAR İKNA KABİLİYETİN YOKSA (SATİŞ STRATEJİSİ GİBİ DÜŞÜNÜN, MÜVEKKİLİ DOSYAYİ ALMAYA İKNA ETMEK) HUKUK OKUMAYİN
- TEKNOLOJİDEN ANLAMİYORSAN ZATEN ÜNİVERSİTE OKUMA. ARTİK HER ŞEY DİJİTAL. DURUŞMALAR BİLE ÇOĞU ZAMAN ONLİNE OLUYOR ARTİK.
-
hocam böyle diyorsun kendimi sorguluyorum acaba yapamam mı diye
-
Hocam referansınız var mıydı savcılık mülakatında?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X